Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. dec 2005 10:42

Lepo pozdravljena Dušanka in vse ostale!! Ja, Dušanka danes sva sadni!!Jaz še nič grešila!! Tudi jaz želim vsem lepo nedeljo in uživajte življenje! byby helena45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

11. dec 2005 11:52

Pozdravljene punce! Hema, čestitke za vodni dan. Pravilno da si pojedla tisti kos kruha. ZDRAVJE JE PRVO! Bravo. Dušanka, res je bolj mirno zadnje čase na forumu, ampak tak čas je sedaj da vsi nekam hitimo. Jaz pa pridno doma z malo. Mi je hudo za hčerkico, ker bo zaradi noric zamudila vse prireditve. Včeraj bi morali iti v Lutkovno gledališče kjer so pripravili Božička moji delodajalci. Ta teden pa bodo imeli igrico in podelitev še pri mojemu v službi, pa tudi ne bo mogla iti. Upam da bo kaj tudi še ko se mi pozdravimo. Sicer sva pa že začeli s peko. Uživa da je kaj. Sicer je skoraj več na tleh kot v skledi pri njej (in mami pisano gleda!) ampak važno da uživa. Preživite vsi lepo nedeljo. Pri nas tako burja vleče, da je najbolje samo skozi okno gledat sončka. Pozdravček! tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. dec 2005 13:17

Punce, zdravo! Decembra nisem preveč pridna, vsak vikend nekaj pečem, k sreči več gledam po raznih slikicah, saj imam tudi s tem nekaj veselja (škodi tudi ne, ne kg ne denarnici). Vsak ponedeljek še imam sadno zelenjavni dan, verjetno je vsem jasno, zakaj sem izbrala ponedeljke. Dušanka, ti si pa res pridna za pisanje, vedno se javiš in poveš, kako je s teboj. Držim pesti, da bi bilo s tvojimi nogami čim bolje in čim manj bolečin. Decembra veliko , januarja pa veliko . Lep pozdrav iz Mb riba-ribica

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

11. dec 2005 19:04

Dober večer mlade dame Končno se vam lahko spet javim mi je šel trdi disk pa dokler so to popravili traja. Ampak vglavno da ste ostale pridne.Hema vse čestitke za uspeli vodni dan . Dušanka le korajžno naprej pa ko bi te le nehale boleti noga da ti vsaj to nebi nagajalo. Helena le počasi naprej pa bo boljše se mi zdi da je zadnji teden vsepovsod neka napetost neka slaba energija tako da upliva na vse nas,pa bo kaj bolje. Marjanca ti se le odpočij in nafilaj baterije v mislih smo stabo. Manon dobrodošla med nami. Jaz sem danes na škrobu in se morem pohvalit da sem ratala trmasta in se nepusti pregreham. Tejčica je veliko boljše da ti hči sedaj preboli norice ker je to otroška bolezen ne pa kot jaz ko sem jih prebolela pri 25 bilo je za umret itak je to zaščita za celo življenje. Želim vam prijeten večer in lahko noč. Čao jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 11. dec 2005 19:05:35

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

11. dec 2005 23:50

Hojla, se pa še jaz malo oglasim, da bo kaj brati in da boste vedeli, da sem še z vami. Čez dan nimam časa, zvečer sta na računalniku še vedno otroka, pozno (ponoči) pa še jaz malo pobrskam, jutri v službi bo prava gužva. Nekaj smo že pekli, nekaj sestavin nabavili, glavnina peke pa šele pride. Dopusta pred Božičem letos ne bom dobila, upam, da bom prosta vsaj zadnji teden odhajajočega leta, ko imajo tudi otroci počitnice. Čestitam vsem za vodne in sadne dneve, tudi tistim, ki se ne javljajo in nas samo berejo. Lepo je, ko se enkrat prijaviš v Kulinariko in dobiš možnost, da se vključuješ v forume. Mogoče na začetku samo kakšno vprašanje ali odgovor pri kuharskih nasvetih, toda če hujšaš (ali nameravaš), te kaj hitro potegne na naš forum, ki je zdaleč najobsežnejši. Še dobro, da ima Jernej razumevanje in nam naše pogovore razdeli v več delov. Ko sem sama začela s pripravo na hujšanje, sem prebrala del prvega in del drugega dela, tretjega preskočila in pričela redno slediti nekako na polovici četrtega dela. Imela sem namen prebrati še manjkajoče dele, pa mi to do danes še ni uspelo. Vidim, da bo 3.1.06 prava gneča na 3md - novo leto, nov začetek, preobrazba.... Super! Imejte se skrajno lepo! jankica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. dec 2005 5:13

Dobro jutro punce!! Dušanka sva uspeli,vsaj nekaj zadovoljstva, da dobiš novi elan za naprej!Danes bo res super,ko je mesek na jedilniku!Danes se ne morem ne umiti, ne skuhat čaja, popolnoma nič, ker ni vode! Kakšno sranje!! Tejčica, tvoja hčerkica uživa sedaj še bolj, ko ima tebe, zraven sebe!!Božička sploh ne pogreša!! Želim ji, da čimprej ozdravi, tebi pa, da se nabereš novih moči za ponovni štart! Hvala Jaca, prav imaš, tale hitrost in teža življenja te včasih povozi.Posebno v tem mesecu!! Hema, vse čestitke tvojemu končanem 3 krogu.Si pa borka, da si speljala do konca!Čestitam! Glede na tvojo višino je čist okej, pa sama najbolje veš!Važno je, da ne pridobiš kaj nazaj! Lepo Jankica, da se še kaj oglasiš in nam mal poveš, kako vzdržuješ težo!Ali kaj niha? Lepo se danes imejte! byby helena45

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

12. dec 2005 7:34

Hojla, samo odgovor Heleni: po enem tednu + 1kg, potem sem se pa malo v roke vzela, zdaj sem spet na 66 kg. Ja, malo se še lovim s temi novimi kombinacijami, vsem pa polagam na srce: držite se pravilnega razmaka med obroki, torej po beljakovinskem obroku 4 ure itd. Pa na tekočino ne pozabite, saj veste, voda pred kosilom, da se ne prenajemo. Čau! jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. dec 2005 7:44

No da vam jaz povem, da si sploh ne upam stopiti na tehtnico, kg se mi kopičijo, počutim pa se kot prava čunka, napihnjena. Tako sem si danes zjutraj rekla da je dovolj prenajedanja in danes začenjam, vendar bom težo poskušala zmanjšati z Montijem, 3.1. pa s vam pridružim pri 3md. Pa da vam še povem da je moja prijateljica...saj veste tista, ki je bila z nami v kitajski, uspešno preživela 1 vodni dan, shujšala je 8 kg..... Upam da se bo kaj javila in sama povedala svoje izkušnje...pravi da nas vsaki dan bere a ne ve kaj bi nam napisala... Imejte se lepo in kar najlepše preživite današnji dan. Lp tuna

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

12. dec 2005 8:38

Hvala vsem za čestizke, Helena,to je bil drugi vodni dan tako da me čaka še eden do konca. Se pa vam pridružim 15.1. pri luni. Čez vikend ste bile vse zaposlene z peko in se niste nič oglasile, upam da bo danes boljše. Jaz sem bila včeraj na Vogarju, bilo je lepo, samo so me čisto razočarali ker ni bil dom odprt, in tudi parkirišča v dolini ni bilo(poleti zaračunavajo 600 sit za avto, pozimi, ko naj bi ga splužili pa ni nikogar nikjer) Tuna, saj po novem letu bolje bo.....Tvoji prijateljici pa bravo in ji želim da ji še naprej uspeva. Dušanka, ti se mi pa tako smiliš, ko te noga boli. Upam, da bo kmalu bolje. Tejčica, tudi tvoji hčerkici želim, da se čimprej pozdravi. Lepo se imejte, pa nikarte pretiravat z delom v službi!!! Hema

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. dec 2005 11:11

hoj! Vaaauuu, Tuna čestitaj prijateljici. To pa je res uspeh. Bravo! Koliko pa še namerava izgubiti, oziroma koliko si je želela izgubiti s to dieto. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti