Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. dec 2005 9:42

Evo mene punce. Jaz redno berem, samo zadnje čase mi zmanjkuje časa, da bi kaj napisala, mam mal gužve v službi. Sem pa včeraj kooooooončno dobila internet tudi doma tako, da mi med vikendi ne bo dolgčas. Tudi mene daje tale predbožična depresija. Najprej miklavž, pa najmlajša hči je imela včeraj rojstni dan, danes ima pa praznovanje še s prijateljčki, pa botem božić in vsi ti nakupi, pa fešte....res komaj čakam, da bo že enkrat božič, ker sem potem doma do novega leta, da se malo spočijem. Moja teža po dieti stoji...sicer jem sadne zajtrke, pa dopoldan sem bolj sadno zelenjavna, popoldan pa potem malo po 2. rinini knjižici, včasih pa tudi ne. Imam pa grozno željo po mlečnih izdelkih, tako da včasih ćez dopoldan popijem kakšen jogurt. Pri luni se vam pa tudi jaz pridružim. Punce ne obupat, tudi tiste, ki se nam nič ne javljate, upam, da nas vsaj berete. Leto bo kmalu minilo in vse 3md-jevke bomo skočile polne optimizma, z veliko volje in predvsem z minus kilogrami v novo leto! Lp claudia12

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

13. dec 2005 15:30

Hojla dekleta! Še vedno sem z vami rahlo utrujena in breeeezzz časa! Bom kmalu kje sebe srečala! Če zdržim še ta dva tedna sem na konju. Špile imam danes, četrtek, petek, sobota. V nedeljo bom pa koma. Seveda imam vmes še jutranjo službo in popoldanske obveznosti za otroke. Prav razmišljam kdaj si bom čas vzela zase. Si prepevam v stilu "saj po novem letu boljše bo!" Vse vas moram pohvalit ki v teh predprazničnih dneh tako pridno klestite kilograme. No pri meni trenutno stojijo in to mi kar odgovarja. Največ pohval dobim na špilih, ker smo pri Bobanu že kar reden bend. Pol folka me komaj spozna, saj se vidimo enkrat do dvakrat na leto. Kok jih je lušten gledat kako ugotavljajo če sem še ista pevka a so me zamenjal!? Sedaj pa na sestanek za hčero pol pa na špil ! Lep dan še naprej vsem formašicam!! any

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

13. dec 2005 19:54

Pozdravljene! Rožica, dokler boš tako kritična do sebe in o sebi tako globoko razmišljala, ti gotovo ne bo spodletelo. Verjetno pa si rabila res en klik v glavi in bo šlo. Ne, ne čakat na ponedeljke. To sem jaz počela vse do skoraj 120 kg. Tudi jaz bom vodna - dogovoriti pa se moramo in ponovno prosim za točna navodila. Prosila sem že danes zjutraj, pa ni nobena nič reagirala. Clavida, ti imaš pa kar prav - beremo se in beremo - napišem pa malo ali skoraj nič. Čeprav so ta kratka sporočila prav prijazna, mar ne? Čakam - in se beremo! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 13. dec 2005 20:36:40

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

13. dec 2005 21:02

Hojla! Cel dan zasedena - do sedaj ni bilo časa za računalnik. Zato pa imam "novo glavo" in to tudi ni kar tako. Veronika, luna začne 15.12. ob 17.15 uri. Jaz sem do takrat na sadju, potem bom skušala piti samo vodo, čaje in seveda obvezno kavo z mlekom (tej se nikakor ne morem upreti) do petka do 17.15, potem pa kosilo (mesek), ker bo takrat že B dan. Tako imam vsaj jaz namen predihati tole polno luno. Če pa mi bo uspelo, bomo še videli. Moprda pa le uspe! Sem močno utrujena, zato samo še lep pozdrav in lahko noč vsem! Dušanka

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

13. dec 2005 21:15

DOBER VEČER Končno mi je svak spet vzpostavil zvezo z vami.Nisem vedela,da je treba vsak mesec obnovit vpis in sem že 2 dni študirala kaj je to za en hudič.No,končno se je za 1kg premaknila tehtnica navzdol,pa še na luno upam da se bo kaj.Jutri imam sadni dan,pa še v četrtek ga planiram do pričetka,v petek pa mal riža.To je plan in se ga bom držala,kot pijanc plota.ČAO. luna1

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. dec 2005 4:10

Dobro jutro punce! Srečanje uspelo, skoraj polna zasedba.Bilo je super!Robida tebe občudujem, tako daleč se prevoziš in si z nami delila čas in smeh!Še enkrat hvala Robidi, Marjetki cvetki,Lanes,Bonaci in Tuni za popestritev poznega popoldneva in za vaš dragocen čas!Hvala! Danes je bilo super mirno jutro za tek, nobenega psa,pa še mraza ni bilo! Spomnila sem se na nekatere, ko ne morejo zaradi zdravstvenih razlogov teči in mi je bilo hudo za vas. Punce lepo se imejte! Rožica ob strani ti stojim, resnično mora priti pravi čas za štart! Želim vam uspešen dan! Čao! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

14. dec 2005 5:59

Dobro jutro! Malo sem pričakovala, da boste kaj več poročale o včerajšnjem srečanju v CE, pa kakor vidim od Helene45, je moralo biti super, predvsem pa sem vesela, da so te spravili v dobro voljo. Po vrhu vsega pa še današnji tek brez psov - naj ti bo tudi dan lep, tako kot tudi vsem ostalim. Kaj pa jutrišnja polna luna, ali boš zraven? Jaz bom vsekakor poizkušala, razen zjutraj bom pojedla mandarino, da lahko vzamem tablete, sicer pa voda, voda, voda, čajčki, kavica, voda, voda.... Pri nas je prav romantično zimsko jutro - prav na nežno naletavajo snežinke in pogled na parkirišče pred blokom je prav lep, ko se snežinke lesketajo v soju luči. Samo da ga ne bo spet nasulo, da boste morale kidat. Tega vam pa ne privoščim. Bodite lepo, uživajte, kolikor pač lahko, čimmanj skrbi in stresov, če pa srečate mu pa le prišepnite, da ga tudi jaz težko čakam, smrečica že stoji! Pa prosim poročajte, kako ste se imele na celjskem klepetu, pa kake slike gor postavite, da vas vidimo, kako uživate! Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. dec 2005 6:59

Dušanka dobro jutro! Tudi meni se dopadejo takšni sneženi dnevi, pa kar nekako bolj zaživim, ob sneženju se zavem, da bo pa res že kaj kmalu božič in novo leto. Ah, romantično, lepo, enkratno.... Dušanka na srečanju smo popile vsaka svoj čaj, kavo, sok....malo poklepetale, ugotovile da smo face, da so naša srečanja že prešla v navado...ugotavljale smo če se bomo pred novim letom še dobile.....skratka nič takšnega, pač navaden ženski čvek....Slikale se nismo, smo pa nekako še kar enake, kot na zadnjem srečanju..... Se pa že veselim srečanja v februarju, kjer bom spoznala še tebe in ostale forumašice. Vsem vam želim lep snežen dan. Lp tuna

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

14. dec 2005 9:57

Dušanka, res pester jedilnik, lahko ga popestriš še z velikim, majhnim srednjim kozarcem, kakšen lahko ima rožice, morda narisane limone in pomaranče, tako lahko popestriš tudi čaj ali kavo. Tukaj pač uporabiš vse skodelice, tudi tiste, ki jih že dolgo nisi in so nekje zadaj, potem pa ugotoviš, da je treba še obrisati prah, kjer so stale, tako človek manj misli na hrano. Sedaj pa lahko rečeš, da je ta Mariborčanka pametna, da ji škodi. Prav je, da smrečica že stoji, tudi pri nas bo kmalu. Imamo kar umetno, včasih okrasimo z običajnimi okraski, včasih pa z medvedki in podobnim, tega se je kar nekaj nabralo. Najprej en dan stoji samo drevo, da se maček navadi, potem sledi še ostalo. še nisem srečala, slišala pa sem, da je prišel iz Pohorja in že hodi okrog po mestu . Lep pozdrav vsem, ki se trudite za svojo lepšo in boljšo linijo riba-ribica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. dec 2005 10:14

Hojla! Claudia, prav vesela sem, da so vas priklopili. To bo še živo doma, ko bo vedno več interesentov za brskanje in čvek. Veronika, jaz še ne vem, kaj bom pred vodo, najbolje bi bilo dopoldne sadje in za kosilo kakšna zelenjavna juha (zraven pa še kos polnozrnatega kruha). Luna1, tole s prijavo je bilo zaradi nadgradnje sistema s strani Jerneja in se naj ne bi več ponavljalo. Tale sadni dan bo dolg, pa verjamem, da boš zdržala. Hvala Heleni in Tuni za poročilo, superca ste vse. Rožica, hvala, ker si nam postavila svojo dušo na ogled. Zrcalce, zrcalce na steni, povej, kaj je pri meni narobe zdej...... Dušanka, tole z novo glavo pa ni kar tako. Sigurno si se spet malo pomladila. Si pa pridna s smrečico, naj božiček že zdaj ve, kam naj odloži svojo vrečo. Korenzu, ti si pa itak ena taka faca, da ni čudno, da ljudje kar bulijo. Naj kar, ti pa uživaj! Riba-ribica, letos bomo pa še pri nas preizkusili tole navajanje na smrečico, je imela lani naša muca preveč dela z "opazovanjem" bunkic, pa še na mah je šla spat, da ji ni bilo dolgčas. jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti