13. dec 2005 9:42
Evo mene punce. Jaz redno berem, samo zadnje čase mi zmanjkuje časa, da bi kaj napisala, mam mal gužve v službi. Sem pa včeraj kooooooončno dobila internet tudi doma tako, da mi med vikendi ne bo dolgčas. Tudi mene daje tale predbožična depresija. Najprej miklavž, pa najmlajša hči je imela včeraj rojstni dan, danes ima pa praznovanje še s prijateljčki, pa botem božić in vsi ti nakupi, pa fešte....res komaj čakam, da bo že enkrat božič, ker sem potem doma do novega leta, da se malo spočijem. Moja teža po dieti stoji...sicer jem sadne zajtrke, pa dopoldan sem bolj sadno zelenjavna, popoldan pa potem malo po 2. rinini knjižici, včasih pa tudi ne. Imam pa grozno željo po mlečnih izdelkih, tako da včasih ćez dopoldan popijem kakšen jogurt. Pri luni se vam pa tudi jaz pridružim. Punce ne obupat, tudi tiste, ki se nam nič ne javljate, upam, da nas vsaj berete. Leto bo kmalu minilo in vse 3md-jevke bomo skočile polne optimizma, z veliko volje in predvsem z minus kilogrami v novo leto! Lp claudia12