Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. dec 2005 12:10

Jaca kaj pa se s tabo dogaja? A si zbolela? Jaz zdaj nimam časa za bolezen. Lani sem zbolela ravno po vsej norišnici dva dni pred službenim zaključkom. Letos upam da ne bo tako. Kaj punce že kaj žurate? Lp tuna

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

7. dec 2005 15:08

A ste vse v Hofer navalile ali kaj se dogaja ? jesen

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. dec 2005 17:31

Tuna, velja za kavico. Povejte kdaj. Sem si že zaželela babjega popoldneva, bi vas bilo lepo še pred prazniki videti. Marjetka Cvetka, Helena, Lanes in ostale - je še katera za? Ja, Robida, če se nimaš časa zdaj oglasit, pa se pridi vsaj pokazat. bonaca

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

7. dec 2005 21:24

Živijo, ja kje pa ste vse ? Predpraznična mrzlica vas menda še ni ujela ali pač ? Menda niste zdaj vse bolane, ko prihaja najlepši čas v letu. Moja dijeta je po prvem vodnem kar obstala. Sem se po vodnem dnevu vagala, pa se ni nič spremenilo. Zdaj pa res ne vem več, kaj je to. Ko sem prvič hujšala, se mi ni zdelo, da gre tako počasi. Ampak bom vseeno vztrajala, samo ne vem kaj bo, ko bo treba začeti pečt kekse in potičke za praznike in bom veliko v kuhinji. Pa bo že kako, če ne bomo pa 3.začeli čisto zares.Pa je bolje, da sedaj ne popustim in obdržim vsaj te 4 kg minusa. V 4.tednih 4 kg minusa pa tudi ni zanemarljivo,ne? Jutri imam testenine, njami. No, če še ne spite vse pa vsem eno lahko in mirno noč želim. Nočko, Rmeli

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

7. dec 2005 21:36

Na hitro en pozdrav. Sem na rezervi. Boli me vrat in ramena, počutim se kot da bi me kdo povozil. Moram se naspat pa bo vse ok. Moram še zdržat vsaj en teden. V sredo imamo dobrodelno prireditev za starše. Moj zborček pripravljam na nastop. Ponavadi me proti koncu leta skoraj vedno izda zdravlje. Pretiravam, potem pa mi zmanjka energije. Vztrajam tako dolgo dokler ne zaboli v vratu in ramenih in me vročine ne zdela do konca. Vročine še nimam.Moram pa vsaj malo še zdržati. Sodelavka je tudi na bolniški, zato imam malo več dela kot sicer. Pa še konec leta se bliža. Sicer sem pa kar v redu. Celjanke sem za čvek, a si ne upam reči kdaj, ker ne vem, če bom imela čas. Dogovorite se. Če bom imela čas priletim, četudi za par minut. Sladke sanje vam želim. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. dec 2005 22:32

Hojla! Zjutraj sem peljala starejšo hčerko k zdravniku,zdaj pa čujem,da tudi mlajša precej kašlja.Super res! Lanes,upam,da te res ne bo položilo.Držim pesti zate,da ti bo uspelo in bodo mali nadobudneži veselo prepevali! Rmeli,zdaj pa ne popuščat.Mogoče se do drugega vodnega dne ne bo nikamor premaknilo,toda ti se ne dat,ker boš potem nagrajena. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

8. dec 2005 2:24

Dobro jutro vsem! Včeraj sem imela toliko obiskov, da se sploh nisem imela časa oglasit. Sem vse nadoknadila in prebrala sedaj ponoči, ko nihče ne zvoni na vratih. Marjetka cvetka, vidiš, da imaš potem v penziji še več dela, kot prej. Pa ne da ti bosta sedaj obe punčki zboleli sedaj pred prazniki? Upam, da bosta zjutraj že v redu. Lanes, tudi ti se čuvaj, da te ne položi kaka virozica v krevetašce! Ja kdo bo pa potem Božičku in Dedku Mrazu pel? Any, dobra ugotovitev, da si ti gospodar svojega telesa in ne ravno obratno - ko bo meni to v možganih kliknilo, bo tudi morda rezultat boljši! Bonaca, jaz pa sem mislila, da smo samo ovni tako trmasti, pa praviš, da tudi raki. Jankica, tvojega govnača bom pa preizkusila v petek - sliši se dobro. Encijan, vanilija kakiji so pa tudi meni odlični, res nekaj posebnega, čeprav ljubim vse kakije, če so le dovolj zreli. Lisička in Tuna, hvala za simpatična opisa Juge - sem še iz tistih časov, ko smo bili vsi bratje in sestre, pa lepo smo se razumeli, sedaj pa... Ja, politika naredi svoje. Za februar pa menda ja še velja, kaj? Claudia12, jaz sem 15.12. sadna, ampak bom poizkusila biti bolj na , če bo šlo, morda vsaj pol dneva, potem pa kak sadež v usta. Goga, tudi meni teža kar stoji že od konca prvega meseca, pa sem že skoraj na polovici tretjega - pa saj ne grešim, ampak ne gre in ne gre. Ja to bo, premalo gibanja. Vas kar občudujem, ko se tako pridno družite s svojimi orbiji. Jaca, le izbori si svoje mesto na računalniku, saj ni, da bi zanemarjala KulSlo, pa do kraja se čimprej pozdravi. Rmeli, kaj pa se pritožuješ - a ni - 4 kg čudovito? Za mene že!!! Danes imam spet previjanje noge v bolnici, pa ne vem, kako bo s časom za računalnik, Če ne drugače, se beremo zvečer. Želim vam vsem lep dan (upam, da ne bo tako meglen, kot je bil pri nas včeraj!!!) Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. dec 2005 4:47

Dobro jutro vztrajnice Dušanka, si pa zelo zgodna!!Ko sem jaz vstala, ti si pa že pisala!!Danes imava pa meseka, to bo veselje!!Včeraj sem bila kar pridna, lahko rečem98%. Tudi jaz sem za en popoldanski klepet!! Dobra ideja Tuna Rmeli, naj te to ne vrže iz tira, če trenutno se kg ne premaknejo nikamor.Telo pač špara svoje rezerve!Če bomo mi vztrajni, bo telo primorano, da seže po rezervi Marjanca velja, te pravi čas obvestim!! Lep dan vam želim! byby helena45

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

8. dec 2005 8:39

Dobro jutro, punce drage. Kako ste? Kako kaj prenašate to meglo in vlago? Jaz imam slabo izkušnjo, ker so mi zamrznile ključavnice na avtomobilskih vratih in sem zlomila ključ. Še dobro, da se je ključ prej obrnil. Zamrznila pa je tudi guma (tesnilo) pri vratih, tako da brez tople vode ni šlo. Ko govorim o vodi, se spomnim na Hemo, ki mora na žalost vodo prekuhavati. Hema, si si že nabavila ustekleničeno vodo za vodni dan? Upam, da je še ni zmanjkalo. Marjetka cvetka, Dušanka in ostale, recept za govnač je v bazi (Riko), pa še slikca je zraven - meso pa ni za nas . Lep dan! jankica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. dec 2005 10:15

Hojla! Jankica,jaz sem ravno sinoči pihala v ključavnico in na srečo ni bila preveč zamrznjena,tako,da sem po desetih minutah uspela avto odklenit. Je bil pa hec,ko smo se odpravljali iz službe,si dam jaz kapo na glavo,rokavice na roke,strgalo za led sem imela pa kar v torbici in pravim,da bo treba pa nocoj čohat.So se mi smejali,ko smo prišli pa ven,evo,na vseh avtomobilih na debelo ledu.Ha,ha,kako jih je zeblo v prste.N,smejala sem se,dokler nisem začela vtikati ključ v ključavnico,potem mi je pa minilo do smehaSovražim zimo!!!! Dušanka,mlajša hčerka je šla v šolo,starejša je pa doma.Kašljata pa obe! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti