8. dec 2005 15:27
Dan!
Včeraj se nisem nič oglasila, ker sem bila cel dan tako živčna in sitna- smo pisali test v šoli. Že v službi sem se kar vmes učila, pa potem doma. Še sreča da sem imela včeraj OH dan, ker sem samo to gledala kje je kaj sladkega, pa sem počakala do zvečer. test sem naredila z 4-ko.
Jankica, moram iti zdajle še v trgovino po vodo, da se pripravim za jutri (vodni dan). In si bom kupila za zjutraj kar Donat. Ma ja, moramo še vedno prekuhavat vodo. Sicer je pa včasih kar dobro, da vidimo kakšen problem je ko je ni. Tudi solate ne morem dobro oprati. jaz je ne prekuhavam, kar kupljeno rabim za kuhat, ker ta iz pipe zelo smrdi po kloru.
Tejčica, sem slišala, da so spet norice, ja. Tu pri nas jih je kar nekaj ki imajo doma bolne otroke.
Saj bo, je pa zelo neprijetno, ker tako srbijo.
Marjanca, preveč dela, premalo sonca, prekratki dnevi, Nikar se ne izčrpaj povsem, saj vem, da ni izbire, a vseeno boš rabila nekaj energije tudi še po novem letu, pazi nase, vsedi se za hip , spij čajček in pusti svetu da gre mimo tebe, včasih je to dobro, vsaj za nekaj minut.
Jaz ne maram teh dni, ker se mi zdi da me samo utrudijo in komaj čakam da pride tisti dan po nopvem letu. (Jaz sem malo čudna, sej vem.
)
Lepo se imejte!!
Hema
PS:
Jutri imam vodni dan, prosim če malo mislite name.