Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

8. dec 2005 11:03

Evo še mene. Včeraj sem imela dopust, ki sem ga preživela na plastični kirurgiji...pa nič bat niso mi povečali jošk :)))))), so mi na hrbtu znamenja odstranjevali in danes me boli in srbi..pa prav previdno se moram premikat. Drugače pa moje kile po dieti stojijo..še vedno jem sadni zajtrk in približno sledim rinini 2. knjižici...važno mi je da se do novega leta, ko so same pojedine ne zredim. No glede na moje trenutno stanje razrezanega hrbta pa tudi telovadba odpade, ker mi šive poberejo ven šele ćez 14 dni. Sedaj pa šibam nazaj delat, me en dan ni bilo pa se je ogromno nabralo. claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. dec 2005 11:03

Pozdravljene damice! Sedaj imam kar dosti časa in se še vam malo javim. Sem na bolniški z malo, ker ima norice. Je revica res čisto posuta z izpuščaji, še po lasišču jih ima tako da se niti počesat ne pusti. Sem jo v nedeljo pustila na Gorenjskem za en teden da se malo snega naužije, pa so me že v ponedeljek zjutraj klicali da ima norice. Sva šla hitro ponjo, ampak najbrž se nečakinja ne more več ogniti noricam, saj sta bili z mojo hčerkico cel vikend skupaj. Ja ni kaj, je dala sestrična lepo novoletno darilo - norice! Pa mala nima še niti 8 mesecev. Mi pa ta bolniška zelo narobe hodi zaradi službe, saj v tem mesecu hitim delat še za nazaj. Tako vsak popoldan ko moj pride iz službe, še jaz šibam h kakšni stranki. Tempo, tempo, tempo... Jaz komaj čakam 3.1.06 da štartam z dieto, saj to nikamor več ne pelje. Sploh pa te dni ko sem doma samo še kuham in jem. Sedaj bom začela še s peko piškotov in to je zame poguba!!! Še dobro da se "ta velikih " oblek še nisem znebila, saj samo še narazen lezem. Ta december bo še nevaren. Sedaj pa me čaka ogromno branja za nazaj, da vidim kaj se z vami dogaja. Pozdravček! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. dec 2005 11:16

Zdravo, rožice ! Moja pisateljska vnema je na nuli. Sploh se mi zdi, da mi vse moje krivulje strmo padajo, zato mi "vse dol visi". V službi komaj zmorem 8 ur in vsak dan težko čakam, da je konec, ko šibam domov. Tudi tam nič pametnega naredim. No, vsaj pri hrani sem pridna. Potrebujem mir in tišino in moj otrok je zelo vesel, da mu nič ne težim. Ker taka nisem za med ljudi, se bom umaknila od vas, dokler spet ne pridem k sebi in ne bom sposobna normalne komunikacije. Imejte se lepo in pazite nase ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

8. dec 2005 12:51

Marjanca te daje predpraznično nerazpoloženje. Daj zrihtaj se te prav pogrešemo tle na forumu. Malo sem brala za nazaj kako ste uživale v zimski idili. Meni je prav žal, da sem morala oditi ravno takrat ko je zapadlo toliko snega. Ko sem prišla v Beograd smo imeli prav topel sonček in 16 stopinj. Kar pa tudi ni tako slabo. Punce se dobimo naslednjo sredo ob 17h v Santani na kavi. Vam odgovarja? LP tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. dec 2005 13:14

Hojla! Marjanca,privošči si malo miru in tišine in se napolni z energijo. Mislim,da smo zdaj,ko se bliža konec leta že vsi naveličani in samo čakamo,da bo konec,da se začne novo,ki prinaša upanje na lepše in boljše čase. Marjanca,sej bo!Kdaj pa kdaj pa le pokukaj sem gor! Tuna,jaz v sredo vozim punce na plesne,pa mislim da ima Lanes tisto prireditev,tako,da bo kar težka! Jaz šibam v službo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

tuna  

8. dec 2005 14:11

Dober kaj pa v torek. Lp tuna

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. dec 2005 15:27

Dan! Včeraj se nisem nič oglasila, ker sem bila cel dan tako živčna in sitna- smo pisali test v šoli. Že v službi sem se kar vmes učila, pa potem doma. Še sreča da sem imela včeraj OH dan, ker sem samo to gledala kje je kaj sladkega, pa sem počakala do zvečer. test sem naredila z 4-ko. Jankica, moram iti zdajle še v trgovino po vodo, da se pripravim za jutri (vodni dan). In si bom kupila za zjutraj kar Donat. Ma ja, moramo še vedno prekuhavat vodo. Sicer je pa včasih kar dobro, da vidimo kakšen problem je ko je ni. Tudi solate ne morem dobro oprati. jaz je ne prekuhavam, kar kupljeno rabim za kuhat, ker ta iz pipe zelo smrdi po kloru. Tejčica, sem slišala, da so spet norice, ja. Tu pri nas jih je kar nekaj ki imajo doma bolne otroke. Saj bo, je pa zelo neprijetno, ker tako srbijo. Marjanca, preveč dela, premalo sonca, prekratki dnevi, Nikar se ne izčrpaj povsem, saj vem, da ni izbire, a vseeno boš rabila nekaj energije tudi še po novem letu, pazi nase, vsedi se za hip , spij čajček in pusti svetu da gre mimo tebe, včasih je to dobro, vsaj za nekaj minut. Jaz ne maram teh dni, ker se mi zdi da me samo utrudijo in komaj čakam da pride tisti dan po nopvem letu. (Jaz sem malo čudna, sej vem. ) Lepo se imejte!! Hema PS: Jutri imam vodni dan, prosim če malo mislite name.

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. dec 2005 6:47

Dobro jutro, punce, ja kje pa ste ? Helena, Dušanka in ostale bolj zgodnje?? Ne morem verjeti, da sem jaz najbolj zgodnja danes. No kakorkoli, začele so se menda fešte, jaz imam jutri eno, in hvala Bogu sem na mesu, tako, da danes bo sadje na sporedu. Kjerkoli ste, imejte se lepo. Marjanca, brez tebe kar nekaj fali na temle forumu. Smo pa v mislih s teboj, tako, da ko bo volja prava, se nam pa le oglasi. Po dežju vedno posije sonce in življenje je spet lepo. Se beremo, uživajte, dijo, Rmeli

tuna  

9. dec 2005 8:16

Dobro jutro Rmeli. Zgleda da sva samo midve danes budni, vse drugo še spi. Jaz komaj čakam da bo današnjega dne konec, nujno potrebujem dva prosta dneva da pridem k sebi. Dobro se imej na jutrišnji fešti in ne misli preveč na dieto. lp tuna

tuna  

9. dec 2005 8:18

Pa še en vic vam pošiljam, da se malo razvedrite in prebudite! Rabinova hči Fant je zaljubljen v hčerko rabina Goldenberga in se bi želel poročiti z njo. Zato gre do očeta in povpraša uradno za roko njegove hčerke in rabin mu raztolmači: vidis mi smo Judje in imamo eno specialno posebnost. Če se hočeš poročiti z mojo hčerko moraš najprej prestati eno preizkušnjo.Vzemi tole pomarančo in se vrni jutri. Fant je bil malo začuden ko je odhajal od rabinovih. Naslednji dan pa se spet vrne k njim "Zelo fajn," govori oče, "kaj si napravil s pomarančo?" Pojedel sem jo, ker sem bil lačen "Zelo slabo! Vidiš pri nas olupimo pomarančco in iz olupkov napravimo čudovit liker.Potem razlomimo pomarančo na dvoje, polovico damo ubogim, drugo polovico pa porazdelimo med člane družine. Polovico pečkov naslednje leto posejemo, polovico pa prodamo na tržnici. No vidiš kako smo mi? Dobro dajem ti še eno šanso in možnost. Vzemi tole salamo in se vrni jutri. Dečko odide malo nejevoljen in se drugi dan spet vrne. Torej kaj si napravil s salamo ? vpraša oče Goldenberg. Iz vrvice sem si napravil vezi za moje čevlje, iz malega aluminajstega obeska, ki je bil na salami sem napravil medaljonček za vašo hčerko, prerezal sem salamo na dvoje, polovico dal revežem, drugo polovico pa razdelil v družini. Zelo fajn se razveseli rabin. Kaj pa si napravil od kože oziroma črevesa? Iz črevesa pa sem naredil en prezervativ, s katerim sem nategnil vašo hčerko in Vam pa prinašam ostanek tega mleka, da lahko napravite jugurt ali pa kefir ! tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti