27. nov 2005 11:47
Drage prijateljice!
Spet sem na "delovnem" mestu. Tu pri nas pred blokom je menda tako polno luž, da se skoraj nikamor ne more. Prišla sta sestra in svak na obisk, mokra skoraj do kolen. Hišnik je pločnik očistil, komunala pa dovoza ni, odtoki so zamašeni in je ena sama luža in brozga. Same zimske "radosti". Sploh pa, kaj se jaz pritožujem, ko uživam na toplem doma, reve ve, ki morate kidat, pa v službo itd.
Moj šenček je pa, kakor ga prime. Boli, pa ne boli, pa je vroč, pa spet ne, vročine tudi danes nimam, tako da grem jutri k svoji zdravnici pogledat, kaj bi bilo za naredit (v upanju, da bo možen dostop do avtomobila???).
Migla, lepa hvala za skrb in dobre nasvete, enako Marjetki cvetki, Hemi in vsem ostalim. Naj vam povem, da sem bila lani v Strunjanu samoplačniško na ročni limfni drenaži, pa je bilo po tem še slabše - od takrat dalje mi tako strašno otekajo noge, prej sploh ni bilo tako hudo. Zapravila sem celo premoženje, mislim da skupaj limfna drenaža in magnetna terapija za kolena približno 80.000 in to magnetna terapija 9 x, ročna limfna drenaža pa 5 x na eni nogi in 4 x na drugi, ker je rekla zdravnica, da delajo na dan samo na eni nogi. Vidim, da mi ne pomaga drugo, kot čimveč ležanja z dvignjenimi nogami. Ko sem pri prvem šenu skoraj tri tedne več ali manj ležala, mi je oteklina na eni nogi čisto izginila, pa tudi ta noga s šenom je bila boljša, pa še rana se je skoraj zacelila. Sedaj je pa zopet slabše. Govorila sem z enol mojo bivšo kolegico, malo starejšo od mene in je rekla, da je tudi ona imela ta problem s šenom, ki se ji je ponavljal dva meseca. No, potem je pa le bilo bolje. Joj, pa kaj vas morim s temi mojimi problemi. Bo že bolje sčasoma, a ne? Če ne prej, do februarja že mora biti - da se vidimo. Drži?
Uživajte! Grem počasi pripravljati za kosilo, po kosilu pa zopet vodoravno. Morda se zvečer še kaj oglasim, ko bom pokonci. Lepo se imejte!
Dušanka
Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 27. nov 2005 11:48:26