27. nov 2005 18:00
Rožica pa Hema hvala, hvala! Rožica, velik sem pa 163 centimetrov! Bojan Z. Sporočilo je spremenil(a) bojanz dne 27. nov 2005 18:58:47
27. nov 2005 18:00
Rožica pa Hema hvala, hvala! Rožica, velik sem pa 163 centimetrov! Bojan Z. Sporočilo je spremenil(a) bojanz dne 27. nov 2005 18:58:47
27. nov 2005 18:04
Mi imamo nenormalno vroče dneve, čez dan 28 stopinj. Čudno vreme za ta čas, izgleda da bo prišel hamasin (veter s peskom). Nič prijetno. Ma vam zavidam sneg in luže. Migla
27. nov 2005 19:04
Jaz sem si pa danes na OH dan privoščila pizzo brez sira. Moram rečt, da mi pizze z ogromno sira, ki se skuha in ne speče, kakršne se dobijo v pizzerijah, niso nikoli odgovarjale. Vedno sem, če se je le dalo, zamenjala sir z mozzarelo. Danes pa pač brez. In s polnozrnato moko. Čisto ok! Sem jo pa potresla izdatno z začimbami. In kako prijetno je hrustlala. Kot kakšen piškotek. Samo preveč jo je bilo zame. Sem pustila 2 slajsa dragemu. On pa sploh ne mara sira:) Ravnokar sem si privoščila 3 polnozrnate Leibniz piškote in tablico črne čokolade Gorenjka. Še malo bi pajsnila, ampak se zaenkrat še zadržujem. Še sem sem skočila pogledati, potem pa je na vrsti diploma...malo motivacije zanjo mi je zadnje čase zmanjkalo, že 14 dni mi stoji in se nikamor ne premakne. LP snežna
27. nov 2005 19:40
Migla, nova sem na tem forumu, pa ne vem...od kod si? makaronka
27. nov 2005 21:17
Hojla! Sam toliko se oglasim,da vas pozdravim! Snežna,motivacijo bo prinesel Miklavž! Makaronka,naša Migla stanuje v daljnem Egiptu! Bojanz,čestitke,da ti je uspelo! Mejte se lepo in uspešen začetek novega delovnega tedna! Marjanca,si se načitala? Lep dan vam želi Marjetka cvetka
28. nov 2005 4:32
Dobro jutro punce!!!! Evo me, sem si baterije napolnila s tekom!!Gremo naprej, danes smo sadni, kajne Dušanka!! In jutri vodni???!! Bova uspeli??? Veroniki je uspelo!!!Bravo Veroniki!Jankica, pa je poniknila!!Se sprašujem, kako je bilo z njenim vodnim dnevom?? Punce držite pesti, da nama z Dušanko uspe!!Se katera pridruži??Sadju in vodi!!! Lepo preživite nov delovni začetek tedna!! by,by!! helena45
28. nov 2005 5:52
Hojla! Pri nas zopet močno sneži. Sedaj bi morali imeti otroci počitnice, da bi uživali na snegu. Saj takrat, ko jih bodo imeli, verjetno spet ne bo snega, pa tako nastradajo, revčki. Sedaj pa nastradate vi, ki morate v službo po plundri, nespluženih cestah, lužah, ali pa kidati! Meni je lepo, uživam v gledanjiu iz toplega stanovanja. Evo, Helena pa je zopet odtekla svojo rundo. Sedaj tudi pri njej sneži, prej pa izgleda, da ni. Ja, ja Helena, danes, jutri pa . Na žalost bom morala malo goljufati in kombinirati s sadjem zaradi Ketonala, ampak tudi to nekaj šteje, če v celem dnevu samo dva sadeža pojem, ostalo pa čajčki, in obvezno . Mislim, da brez te tudi druge ne uspete čez dan , ali se morda motim? Bravo Veronika in Jankica - za vodni dan, pa tudi bravo Bojanz - super si! Migla se poti v skoraj poletju, pri nas pa sneg dol mečejo - Migla pogreša sneg in meglo, mi pa sonce - narobe svet!!! Uživajte v zimskih radostih, če le lahko! Dušanka
28. nov 2005 7:00
Dobro jutro, rožice moje ! Doma sem spet v mrku, ker interner ne dela. Pojma nima, kaj je narobe. Joj, koliko ste napisale ! Snezna, Makaronka in Luna1 dobrodosle med bodočimi lepotičkami. Vama ne bo dolgčas, res in ko bo kriza, vaju bomo potolažile, upam vsaj. Jaca, kar kurjo kožo sem dobila, ko sem brala o težavah s tvojim ušesom. Pa to je groza ! Revica, upam, da ti je že boljše, da te vsaj boli ne več tako. Luna1, kolikor sem brala, te danes čaka 2. vodni dan. Držim pesti, pa saj si že navajena, ker ni prvi, kaj ? Dušanka, pa ti se mi tudi smiliš, no, pa kaj te ta trapasti šen res ne more pustiti pri miru ? Boš jutri imela vodni dan ? Helena, res si neverjetna ! Jaz sem v soboto v dežju šla 3 km hitre hoje in prišla domov mokra ko pes. Sem mislila, da mi bo mobi crknil, ker sem ga imela v žepu, pa je bilo vse premočeno. No, pa je preživel. Včeraj pa sem pregonila 12 km, za več pa ni bilo časa, ker sem morala početi vse živo. Med drugim sem si spekla jabolčni štrudl iz polnozrnate moke, uporabila sem rjavi sladkor in punce moje drage - bil je orgastičen ! Helena in Dušanka, danes se vama pridružim na sadju, jutri pa vama držim pesti !!!!! Tudi nam so oni zgoraj nametali kart dobro dozo snega (35 cm) in moje dete ga je 2 uri in pol kidal, tako, da je dobil 6 (!) žuljev, pa hrbtne mišice so ga včeraj tako bolele, da se je komaj premikal. Meni je bilo tako hudo, ko sem poizkusila dvigniti 1 lopato snega, pa me je tako zabolelo v križu, da sem jo takoj spustila. Še lansko zimo pa sem tako kidala, da se je kar kadilo ! Kako se hitro vse spremeni. Sem šla raje kar na sprehod, da jih nisem gledala, kako delajo, jaz pa ne morem. Kaj hočemo. Rožica, saj bo prišel čas, ko bo teorija spet prišla v tvojo prakso. Saj tudi meni marsikaj ni jasno. V soboto zjutraj sem se npr. tehtala in me je skoraj kap, da je tehtnica pokazala tako nizko težo, kot že najmanj 1 mesec ne. Res je veliko v količini, ki jo pojemo, veš. Potem pa sem v soboto in včeraj jedla večje količine, kot zadnjih 14 dni ( vsaj dan eno ogromno skledo solate), pa je bila teža spet višja. Ampak vem, da je velik del te hrane še v meni, tako, da bo kmalu drugače. Hočem ti reči le, da poizkušaj malo zmanjšati količine, če so prevelike. Ampak 3.1.2006 definitivno začnem 2. krog. Pa je spet ponedeljek ! Upam, da ga bo hitro konec. Grem delat ! marjanca45
28. nov 2005 7:26
Pozdravljene! Helena in Dušanka, že danes držim pesti za vaju. Heleni bo lažje, če jo ne bo doma, Dušanka, joj, groza, ker moraš biti doma, z vodo, to je najslabše. Upam, da se je noga malo umirila in da bo Ketonal deloval 200 na uro. Spet močno sneži - ne maram snega. Za vsa minus kg vsem iskrene čestite, za vsak plus kg pa - malo si zamislimo, zmigajmo riti in zmanjšamo količine. Se beremo! VERONIKA
28. nov 2005 8:29
Hvala, Marjetka cvetka Vsem vnaprej voščim praznike Bojan Z.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi