28. nov 2005 9:21
Hola lepotičke in lepotec! Komaj sem se prebila čez neprebrane strani, toliko ste napisali. Najprej lep pozdrav Snežni, Makaronki in Luni1, Bojanu pa . Encijan hvala za tako dobro sorto virusa. Mislim da sta tvoj in moj virus združila moči in udarila skupaj. Zdaj je stanje že kar dobro, malo me še poslušajo sodelavci, a ni panike. Imam srečo, da ko me kakšen virus najde, imam v službi takšno gužvo, da se komaj ven vidim. Imam pa to nesrečo, da običajno nimam vročine in zdravniki mislijo, da se lahko kar tako pozdravim. Saj veste, če te že pol ne fali, ni nič. Bonaca hvala za skrb, res mi je bolje, samo bojim se, da mi moja službena pot v Beograd ne bo prinesla spet kakšen prehlad. Moram malo povprašat, kakšno je vreme pri njih. Običajno imam to nesrečo, da kadar sem v BG, imam slabo vreme. Marjanca ti se mi pa res smiliš, ko imaš take probleme s kolegicama. Jaca, upam da ti je že bolje. Res morajo biti otroci bogi, kadar njih bolijo ušesa. Helena, ti si pa tako prava korenina. Rožica, držim pesti, da čimprej dobiš službo in da ti gredo izpiti dobro od rok. Marjetka, tudi jaz sem zajahala svojo hondo (beri orbitrek). Si nam dala motivacijo. Zdaj nas je že nekaj orbitrekovcev. Ampak se nimava najreje, zato ga po kakšnik 10 do 15 minutah razočarana zapustim. Se pa vračam k njemu. Imejte se danes skrajno lepo. Pri nas zopet sneži, čeprav ga ni do sedaj napadlo ravno veliko. Ga imamo bolj v tekoči obliki. Sama plundra. Čauči! Gobica