Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

28. nov 2005 9:21

Hola lepotičke in lepotec! Komaj sem se prebila čez neprebrane strani, toliko ste napisali. Najprej lep pozdrav Snežni, Makaronki in Luni1, Bojanu pa . Encijan hvala za tako dobro sorto virusa. Mislim da sta tvoj in moj virus združila moči in udarila skupaj. Zdaj je stanje že kar dobro, malo me še poslušajo sodelavci, a ni panike. Imam srečo, da ko me kakšen virus najde, imam v službi takšno gužvo, da se komaj ven vidim. Imam pa to nesrečo, da običajno nimam vročine in zdravniki mislijo, da se lahko kar tako pozdravim. Saj veste, če te že pol ne fali, ni nič. Bonaca hvala za skrb, res mi je bolje, samo bojim se, da mi moja službena pot v Beograd ne bo prinesla spet kakšen prehlad. Moram malo povprašat, kakšno je vreme pri njih. Običajno imam to nesrečo, da kadar sem v BG, imam slabo vreme. Marjanca ti se mi pa res smiliš, ko imaš take probleme s kolegicama. Jaca, upam da ti je že bolje. Res morajo biti otroci bogi, kadar njih bolijo ušesa. Helena, ti si pa tako prava korenina. Rožica, držim pesti, da čimprej dobiš službo in da ti gredo izpiti dobro od rok. Marjetka, tudi jaz sem zajahala svojo hondo (beri orbitrek). Si nam dala motivacijo. Zdaj nas je že nekaj orbitrekovcev. Ampak se nimava najreje, zato ga po kakšnik 10 do 15 minutah razočarana zapustim. Se pa vračam k njemu. Imejte se danes skrajno lepo. Pri nas zopet sneži, čeprav ga ni do sedaj napadlo ravno veliko. Ga imamo bolj v tekoči obliki. Sama plundra. Čauči! Gobica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. nov 2005 9:23

Hvala, Marjanca in Veronika za pesti, le močno jih držita, da nama z Dušanko uspe!! Še posebej Marjanca tebi za solidarnost na sadju!! !Dobiš pa motivacijo, ko ti negdo stoji ob strani!! Še enkrat vama Hvala!! Lep sneženi dan vam želim in pazite za volanomi!! by,by! helena45

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

28. nov 2005 9:32

Dober dan vsem starim in vsem novim ! Sedaj nas je zamedlo. Dobro da je včeraj padal dež in sneg malo skupaj zbil. Za kidat je fajn teežžžkkkkoooo. Mišice so kar rasle. Bojanz, čestitke!! Seveda tudi vsem ostalim čestitam za vse uspehe, saj gre vsaka naslednja kila težje dol. Sedaj pohvalim še sebe , zgubila sem 1kg, kar je super vsaj zame. V boke sem zgubila 3cm po dolgem dolgem času. Sem včeraj izkoristila dan in malo hlače zožala in krajšala rit, muukaa, obenem pa veselje, saj veš da nekaj uspeva. Marjanca se strinjam glede količine hrane, je hudič ko še zelenjave ne smeš tolk pojest da bi bil vsaj nekaj časa sit. Vidiš, čez nekaj časa pa je tudi uspeh. Pa kaj sploh govorim, saj imaš tudi ti izkušenj na pretek. Sem dodala svoje slike v album, oglejte si me v vsej nekdanji in sedanji lepoti !! 3.1.2006 mislim začeti tudi jaz, kakšno družbo bom spet imela. Bolnim želim čimprejšno ozdravitev !!!! Lepo se imejte, starim hujšaricam veliko uspeha pri ...., novim pa veliko uspeha pri zgubljanju kg. beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 28. nov 2005 09:33:40

helena45  

28. nov 2005 9:34

Superca Lisička!! Samo, da ti je boljše in da si lahko v službi in delaš! Verjetno so tvoji sodelavci srečni, da si z njimi in ne doma.Tako, prezrejo jamranje!! S tvojo Hondo, pa bodi previdna na ovinkih, da te ne zanese in greš prehitro dol!! Lepo se imej v BG!! Čao! helena45

helena45  

28. nov 2005 9:41

Vaaauuuvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!! Beba, to je superca!!!!!!!! Iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!To je pa bil boj!!!!!!! helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. nov 2005 9:41

Dobro jutro, ali dober dan vsem skupaj!! Ravnokar sem prišla domov od zdravnika, še en teden bolniške, noro jaz bi pa tako rada šla ven. Sicer mi pa najbolj paše postelja. Komaj čakam, da bom malo boljša, da tudi jaz spet zaženem orbitrek, Je rekel zdravnik, da je to angina. Uredu. Sem kupila Imunal, pa mandarine in limone, doma imam še regratov med .Lisička, Encijan želim vama da čimprej okrevata. Helena in Dušanka, seveda vama bo uspelo saj sta že pravi profesionalki. Držim pesti. hema

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

28. nov 2005 9:47

Hojla! Čestitke Bojan - ti si pa res od sile.Kapo dol. Helena inDušanka: uspelo nam bo!!! Naj nas ne zamede. Sem v kleti vslužbi in nič ne vem, kako je zunaj - stranke pravijo, da zunaj še sneži... Letos je pa zgodaj začel tale sneg. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. nov 2005 9:51

Beba, to je pa 500% sprememba. In kakšen nasmeh na obrazu. Vse čestitke, resnično. Bravo!! hema

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. nov 2005 10:15

Beba, vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! To pa je zmanjšanje............. Pa imaš ja sedaj popolnoma novo življenje ! Ja kaj naj še rečem - BRAVO !!!!!!!!!!!!! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. nov 2005 10:20

Hema, saj ni tako slabo biti v tem sneženju doma. Tudi meni bi bilo kar všeč, pa me očitno še bacili nočejo - sem pa res zategla - se moram malo zamisliti nad sabo. Helena, 3 jabolka so že v meni, pa lanena semena si namakam, da jih bom pojedla. Mi res zelo izboljšajo prebavo, tako, da prenesem gnus ob jedenju tega. Ja, pa 100 g nepraženih in neslanih arašidov bom tudi pojedla, ko pridem zvečer domov pa eno konzervo etine dietne zeljne juhe. Mi je zelo všeč, pa še pogrela me bo malo. Ampak zunaj še kar pada, za znoret. Spet se bomo drsali domov. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti