Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

28. nov 2005 10:31

Dobro jutro punce...joj koliko ste napisale čez vikend, jaz sem danes malo pozna, sem se v službo vozila eno uru in pol..ponavadi rabim pa 20 minut..groza! Torej tudi mi smo veselo kidali sneg...otroci pa so uživali na snegu. Luna1, Makaronka in Snežna dobrodošle med nami. Končno vsaj dve iz Ljubljane in okolice, mogoče se pa kdaj dogovorimo za kakšno kavico, da malo poklepetamo. Makaronka iz katerega konca naše zasnežene dežele pa ti prihajaš? No meni se dieta končuje, danes še oh, jutri sadje in v sredo voda...pa sem končala...si pa moram pod nujno nabavit 2. rinino knjižico, ker ne bi rada zabluzila in se čez zimo zredila. Če se prav spomnim ste pisale, da je važno zaporedje dni, pa da se med obroki ne meša Š, OH in B..a mi lahko katera na kratzko napiše navodila? Lisička tusi midva z orbitrekom ne zdrživa skupaj več kot 15 minut..se pa nekako navajava eden na drugega, računam, da bova do konca tedna zdržala že malo več skupaj. Pri nas je nehalo snežti, upam, da popoldan manj gužve na cesti in se bom lepo domov pripeljala. Kje pa je naša Majdad? claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 28. nov 2005 10:33:26

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

28. nov 2005 10:53

Bravo, Beba! Res popolna preobrazba, brez ameriške pomoči. Le tako naprej - kar smej se, saj si lahko vesela. Ali še vedno kadiš? VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 28. nov 2005 10:54:47

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. nov 2005 10:59

Superca Claudia12, da si zdržala do konca!!Jaz pa končujem čez en mesec 3.1., ko naše punce začnejo!Goga, kako se držiš?? Marjanca, jaz sem tudi dve jabolki pojedla.Sedaj si grem namočit lanena semena, da vidimo, če so res tako dobra, kot praviš!!! Čao! helena45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

28. nov 2005 11:01

Beba sem šla pogledat v album....uffffffffffffffff iskrene čestitke!!!!!!!!!! To je pa res prava preobrazba!!!!!!!! claudia12

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. nov 2005 11:17

Hojla Beba! A je to res ena in ista oseba? Saj sploh ne morem verjeti, kaka razlika. Joj joj, kdaj bo (in če sploh bo) meni kaj podobnega uspelo Če ni skrivnost, koliko pa je minusa vsega skupaj? Jaz sem tako žalostna, ker mi že cel mesec ne gre dol. Danes sem sadna, pa sem takoooo lačna. Pravkar sem snedla spet en kaki, pa lokam, da bi vsaj nekaj notri dala! Kaj bo šele jutri??? Helena, pomagaj! Dušanka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

28. nov 2005 11:32

Hvala Lisička, se bom potrudila, da čimprej opravim manjkajoče obveznosti. marjanca45 ja saj jaz tudi vem da so porcije tiste..... saj veš je tako kot s sladoledom, samo to še,.... Jaz opažam, da sem se navdila tako dobro kuhat tudi z načeli 3md, tako da zmešam tudi vse dovoljeno za ta dan,... in potem je efekt na bokih hitro viden. Pa saj veš, ko se popoldan ali še huje zvečer spomniš, da so na sadni dan dovoljeni oreščki in da jih ti danes še nisi...., da o dovoljenih količinah ne govorim. Pa saj vendar spadajo v pravi dan.... Tu pa ja ni greha ...:)) Ja izgovori, tolažba,....vsem dobro znana.... Seveda razmišljam, da bom pričela jest čim bolj pusto hrano, vsaj na začetku (kakšen mesec), da se znebim dodatkov na bokih in trebuhov. Seveda še vedno ne vem kdaj začnem, če ne prej zagotovo 3.1.06. :) Bom danes malo pregledala moj stari dnevnik prehranjevanja, mogoče pade kakšna dobra ideja, da si ponovno osvežim kako je izgledala moja teorija v praksi... :) Beba Le tako naprej!!! Kaj pa ostale, bo še katera dodala slikce od prej in potem, da se pohvali z uspehom in nam, ki se trenutno iščemo na poti, da malo spodbude, motivacije,... helena ne verjamem, da je v namočenemu semenu takšna dobrota, je pa vekakor vredno se potrudit za kasnejši efekt. :))) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. nov 2005 11:34

Dušanka, poskušaj vzdržat, če ne si pa zelenjavno juho skuhaj, da dobiš malo toplega.Saj te razumem, moraš res bit močna, ker si vedno v stanovanju!!Jaz, ko pridem v kuhinjo imam polno ust slin!! Zato se zadržujem bolj zunaj sedaj sem že skidala sneg, tako , da ni problemov z hrano!!Zate je pa drugače in je hujšanje še težje!!Bodi močna in ne se pustit telesu ukazovat!! Saj greš sedaj k zdravniku in se boš malo zamotila.Veš jutri pa bo super občutek, ko si premagal samega sebe, ker hrane resnično ne rabimo trenutno!! Še Marjanco in Gogo imava zraven!!Zato se splača zdržat!!!!!!! čao!! Držim pesti zate!! helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. nov 2005 11:52

Ha, na gorenjskem imamo pa sonce!! Že pol ure sije. hema

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. nov 2005 12:20

Hema, pri nas še kar sneži. In po radiu govorijo o precej prometnih nesrečah in zastojih, ki jih delajo tovornjaki brez zimske opreme. Rožica, kot bi brala sebe. Točno tako je. Me prav zanima, če bom danes nehala segati v vrečko z arašidi, ko bo pol prazna. Pa veš kaj še počnem: tu in tam si privoščim kaj vmes npr. samo en košček peciva, ampak v času diete ga nisem. Pa če imam B, pred kosilom, ko se mi že roke tresejo, eno rezino sira ali eno rezino posebne. Tudi tega nisem prej počela. In eno z drugim, pa je to to, kar pokaže tehtnica. Je res sranje, ja. Se mi zdi, da ko človek da skozi to dieto, telo dosti hitreje reagira na nepravilnosti, kot pa prej, ko še nisem jedla z ločevanjem. A je presnova res tako spremenjena, da nas vsaka stvar "mimo" kaznuje ? Saj se me včasih res kar loti obup. Samo vidim pa, da ko se npr. teden dni "pazim" - predvsem pri količinah, se pa kar pozna na tehtnici. Se mi zdi, da lažje izgubim pridobljene kg kot pa pred dieto. Pa saj ne vem, ko se mi včasih že vse zdi kar malo obupno. Veš, mislim, da skrbi do 3.1.06, da ne boš preveč pridobila, potem pa še en krog. Nas bo po moje kar nekaj, da nam bo lažje. marjanca45

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

28. nov 2005 12:47

V Ljubljani ta trenutek tudi ne sneži več, tako da upam, da bomo vsi skupaj srečno prispeli domov. Je bil pa tale vikend snežen, da že dolgo ne. Ampak priznam, da sem vesela, da je bilo toliko snega v soboto in ne kak dan čez teden. Marjanca, pa še kakšna vozačka bi se strinjala z mano, a ne? Odkar sem se preselila na Štajersko, vedno močno upam, da bo sneg padal čez konec tedna in doslej se ne morem kaj pritoževat, saj niti enkrat nisem zamudila v službo. Ups, zima je še dolga, se bom raje nehala hvalit. V glavnem, rekreacije je bilo pri nas za vse dovolj. Punce moje drage, še enkrat bom rekla, da sem 3.1.2006 NAJBRŽ tudi jaz spet z vami, če mi uspe že prej, pa še toliko bolje. Morda mi uspe izpeljati par ciklov po 4 dni, tako za nabiranje "korajže", ker tole pa res ni več ničemur podobno. Včeraj sem za zajtrk pojedla 2 ocvrti jajci na oko, po moje jih nisem jedla vsaj že 2 leti, zdaj pa za zajtrk!! Ampak sem si rekla, da bom nekaj časa skušala upoštevati take močne želje, ker je telo kar vpilo in se nisem mogla prepričati za kaj drugega. Sem pa precej brez volje, najraje ne bi nič kuhala, ker imam vsega čez glavo, sploh pa kombiniranja. Pojma nimam, pa ravno zdaj med boleznijo se mi to zgodi. Ko bo tale zoprn občutek v prsnem košu izginil in me grlo ne bo več bolelo, bom upam razmišljala spet drugače. Po drugi strani pa je res, da so moji zajtrki že več kot 2 leti sadni (ne vem, če je bilo vmes 15 ne-sadnih), in morda bi morala malo prekiniti. Lisička, tudi jaz sem bila brez vročine in me zdravnica sploh ni jemala resno, pa takšnega kašlja sploh ne pomnim in kako zoprno me je skelelo v prsih, par dni sem samo spala, pa kašljala. Noro! Ne predstavljam si, kakšna bi bila v službi, ampak o bolniški lahko le sanjam, dobro da imam še nekaj dopusta od lani, čeprav ga nisem nameravala porabiti za ležanje v postelji. Hema, sneg imam rada, če sem zdrava, lani sem prav uživala v teku in hoji po snegu, letos pa moram reči, da se še nisva spoprijateljila, malo prehitro je prišel zame. Tebe pa najbrž precej kuha, angina tudi ni prijetna, kajne? Beba, bravo na kubik! Saj je bila že cifra fascinantna (-50), ampak slike so pa še bolj zgovorne! Le tako naprej...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti