28. nov 2005 10:31
Dobro jutro punce...joj koliko ste napisale čez vikend, jaz sem danes malo pozna, sem se v službo vozila eno uru in pol..ponavadi rabim pa 20 minut..groza! Torej tudi mi smo veselo kidali sneg...otroci pa so uživali na snegu. Luna1, Makaronka in Snežna dobrodošle med nami. Končno vsaj dve iz Ljubljane in okolice, mogoče se pa kdaj dogovorimo za kakšno kavico, da malo poklepetamo. Makaronka iz katerega konca naše zasnežene dežele pa ti prihajaš? No meni se dieta končuje, danes še oh, jutri sadje in v sredo voda...pa sem končala...si pa moram pod nujno nabavit 2. rinino knjižico, ker ne bi rada zabluzila in se čez zimo zredila. Če se prav spomnim ste pisale, da je važno zaporedje dni, pa da se med obroki ne meša Š, OH in B..a mi lahko katera na kratzko napiše navodila? Lisička tusi midva z orbitrekom ne zdrživa skupaj več kot 15 minut..se pa nekako navajava eden na drugega, računam, da bova do konca tedna zdržala že malo več skupaj. Pri nas je nehalo snežti, upam, da popoldan manj gužve na cesti in se bom lepo domov pripeljala. Kje pa je naša Majdad? claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 28. nov 2005 10:33:26