Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. nov 2005 15:51

ne boste verjele, jaz se ravnokar spet nazaj. Vse skidano, spet! Bomo videli za kako dolgo? Zdaj nimam več kam snega metat. Od tu naprej bodo morali moški. Me že skoraj lopata nosi in ne jaz njo? :))) Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. nov 2005 16:02

Zdravo dekleta!! Tole kidanje je pa tako brezvezno delo.Samo roke te bolijo, da ne veš kam bi jih dal!!! Jutri pa v službo, me je kar groza!!! Jankica in Veronika samo malo še in vama bo uspelo!!V ZDRŽITA!!!! Snežka, dobrodošla med nami 3m.-dietnicami!! Korenzu vse čestitke tebi iz moje strani za izgubljene kg!! In reci si, nikoli več jih nočem nazaj!!! Želim vam lep večer in mirno noč!! Od tega kidanja sem čist crkjena!! Pa-pa!! helena45

makaronka  

član od: 10.11.2005

sporočila: 6

26. nov 2005 16:24

Živjo vsem skupaj! Čisto po naključju sem odkrila tale forum, ponavadi zaidem na Kulinariko samo takrat, ko rabim kakšen nov recept. Da pa se tudi na Kulinariki hujša, no, tega pa nisem vedela. Prav vesela sem, da sem vas našla, saj tudi sama hujšam po 3MD. Sem še bolj na začetku, danes je moj 11. dan. Kljub temu pa se že veliko bolje počutim, imam več energije, zjutraj nimam otečenih rok in nog in lažja sem že za dobre štiri kile. Ni prvič, da hujšam po tem sistemu, saj sem spomladi prav lepo oklestila dobrih 13 kil, ampak sem potem vse skupaj fino zasračkala in se po neumnosti vrgla na star način prehranjevanja, oz prenajedanja. Toliko truda je šlo v nič...prav besna sem sama nase. Rezultat je seveda temu primeren. Vse sem dobila nazaj, pa še kakšno kilo povrhu za nagrado. Ja, tako je to. Saj verjetno poznate... Ampak zdaj sem spet v elementu, spet sem začela, saj prav začeti je bilo meni najtežje in zdaj po nekaj dneh sem že kar not padla, se spet spomnila, da v bistvu sploh ni tako težko. makaronka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. nov 2005 17:07

Makaronka, pozdravljena med nami! Mar ne poznaš knjižice Naslednjih 90 dni? Ne smemo se nikoli več spozabiti in hvala ti, da si nam zaupala svojo izkušnjo. Na to se je treba spomniti, ko hočemo dati v usta kaj neprimernega. Red pri prehrani Saj vem, da je pogosto težko, ampak izbira je naša. Lažje pa je s forumom, ker ima vedno moralno podporo. Oglasi se nam še večkrat! Lep pozdrav iz zasneženega Mb riba-ribica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

26. nov 2005 17:21

Živijo! Snežna in makaronka - dobrodošli! Danes pa skoraj ne bo potrebna telovadba, ko smo morale kidat zjutraj, a ne? Čeprav ne maram zime moram priznati, da je bilo zjutraj res lepo. Še dobro, da ga je toliko nametalo v soboto zjutraj in ne v ponedeljek. Sicer pa ne kličimo hudiča, ponedeljek je blizu. Kdo ve kaj nas še čaka. Nam je pa vsake toliko elektriko izklopilo, tako da nisem vedela, ali bom kosilo lahko skuhala ali ne. Dobro, da nekaj časa še stvar v piskru vreje, čeprav brez elektrike. Vidite, to pa je šparanje. V naših koncih je popoldne začelo deževati. Bo pa fino, ko bo ponoči tale dež zmrznil. Pa če bo jutri spet snežilo in bo led prekril sneg. Gravž! Upam Helena, da ne bo jutri zjutraj prehudo, ko boš morala v službo. bonaca

makaronka  

član od: 10.11.2005

sporočila: 6

26. nov 2005 17:30

Oh, poznam knjižico "Naslednjih 90 dni", kupila sem si jo še preden se mi je izteklo prvih 90 dni, ampak se je žal nisem držala. Vrglo me je to, da se najbolj bašem ravno takrat, ko imam največ težav in prav po tisti dieti spomladi je pri meni nastopilo zelo stresno obdobje zaradi družinskih zadev. Ampak kar je bilo, je bilo, izbrisati ne morem, lahko pa popravim. Ta izkušnja pa mi je lahko le v opozorilo, da se mi kaj takega ne sme nikoli več ponoviti. Hvala za prijazno dobrodošlico! makaronka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. nov 2005 17:48

Hojla! Končno se vam lahko oglasim! Veronika in jankica,sem že ob treh prebrala da sta na vodi in za vaju držim pesti! Snezna in Makaronka,dobrodošli v naši družbi veselih 3md-jevk! Zunaj še pa kar sneži in sneži. Noro res! Jaz še danes nisem kidala snega,sem bila zjutraj v službi,do zdaj sem pa komaj uspela mal pospravit za včeraj in še za danes. Punce,imejte se lepo in uživajte v zasneženi naravi,četudi samo skozi okno! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. nov 2005 17:56

Smile 28,tebi pa dolgujem opravičilo,ker sem zgrešila tvojo slikco in je nisem dala v album,sem pa opazila,da si to storila že sama. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

26. nov 2005 19:17

Hvala za podporo. Komaj čakam, da grem spat, pa ne vem, če bo to kmalu. 100 x sem se že danes spomnila, da sem na tem forumu prebrala "Minuto v ustih in za večno na bokih" - to si ves čas dopovedujem. Do tega trenutka uspešno. Jankica, kako pa ti? Me je že melo, da bi pojedla solato, ki so jo moji pustili pri kosilu. Ne, ne in ne - vrgla sem jo v WC. Pozdravljena Makaronka (Snežno sem že pozdravila - upam, da zaradi talanja nasvetov ni jezna???) Saj veš, da ta debele svoje težave utapljamo v hrani. Ta suhim se apetit zapre, ta debele pa si rečemo: Pri vsem tem, kar se mi dogaja, pa še jesti ne bi smela, halo !!!! - No rezultati pa so na dlani - pardon - na oblinah! Lep pozdrav vsem - se beremo VERONIKA

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

26. nov 2005 19:33

POZDRAVLJENE. Tudi jaz vas berem že dva meseca,drugače pa je danes moj 56 dan 3MD.Začela sem z 99kg,do danes pa jih je 12 manj. Jutri imam sadni dan ,v ponedeljek pa 2.vodni dan.Upam,da mi bo ratal tako kot prvi.Če bo tako snežilo kot danes in bomo spet kidali kot nori,mi mora sadni dan uspeti,ker mi dela mal preglavice,vodni dan pa mi je uspel brez problemov.Drugač pa vas zelo rada berem in kar tako naprej. LUNA1 luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti