26. nov 2005 19:41
Pozdravljena Luna - zgleda da vas je danes sneg nametal v našo družbo - dobrodošle VERONIKA
26. nov 2005 19:41
Pozdravljena Luna - zgleda da vas je danes sneg nametal v našo družbo - dobrodošle VERONIKA
26. nov 2005 19:49
Rožica, tudi jaz imam rada ribe, čeprav šele zadnjega pol leta prej jih nisem marala, pečem jih pa v teflon ponvi ali pa v celofanu z mnogo začimbami. Vprašat sem pa hotela Snežno če ji fant dovoli peči ribe, saj nekateri vegetarjanci jejo tudi ribe. Nekateri pravim, da me ne bo katera spet za besedo držala. Čeprav to meni ni čisto jasno. Vidim, da ste danes povečini kar vse pridno telovadile, vsaj za nekaj je sneg dober. Razen tiste ki smo bolne,Čimprej se pozdravite! O, se nam je spet pridružila nova; Luna1 zdravo!! Makaronka, tudi tebi dobrodošlica!! hema
26. nov 2005 20:25
HVALA ZA LEP SPREJEM . Sem zelo vesela,da obstaja tale forum.Danes sem bila pridna,zato bom kar kmalu odšla spat,ker sem dobila tisto zoprno teto na obisk in mi paše nekaj sladkega.A se ne dam. Se beremo jutri.NOČKO. luna1 luna1
26. nov 2005 22:09
Hojla! Lep pozdrav še tebi luna! Zdaj pa tudi pri nas dežuje,noro! Rožica,kako pa pri vas?Kakšne padavine padajo,sveže ali zamrznjene! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
26. nov 2005 23:33
Hvala za topel sprejem. Sem iz Ljubljane iz Bežigrada. Rada pa bi šla dol za -15-20 kg. Ogromno se mi je nabralo ravno okoli trebuha, pa ko sem ugotovila, da mi samo trebušnjaki ne bodo pomagali, da se ga znebim, sem se odločila za to dieto, ki se mi zdi edina med razumnimi. Vse pa je seveda šlo na račun sladkarij, predvsem čokolade. Volja zaekrat je še, upam, da bo tako tudi vnaprej. S fantom sva se šele pred kratkim vselila skupaj, pa še nimava zadosti opreme. Ker pa me je prosil, da v ponvi ne bi pekla mesa, sem mu ustregla. Ko pa bo denar še za kakšno ponev, si jo bom prisvojila za svoje meso!:) Sicer pa moram rečt, da meso niti ne pogrešam zelo. Enkrat tedensko pri tašči, ki naredi tako dobrega pišanca ali purana (ostalega mesa skorajda ne jem), mi kar zadostuje. Soja je pa itak nadomestek za beljakovine! Vsak dan grem iz službe domov peš - to je 25 min hitre hoje, včasih grem peš tudi v službo. Je hoja ustrezna pri tej dieti ali bi bilo potrebno še kaj več miganja? Seveda, danes sem tudi kidala - sva s fantom malo pokidala pri starših. Mama pa mi je potem dala že očiščeno solato in malo domačega krompirja za sabo. Lepo se imejte, lepo da je nehalo snežiti, vendar me tale dež kar malo skrbi. Na cesti je pa obut. snežna
27. nov 2005 4:10
Dobro jutro!!! Se mi je kar nasmejal, da ni novega snega, pa še zmrzuje ne!! Superca!!Bonaca, hvala za dobre želje, ki so se tudi uresničile!! Dobrodošle vse nove, pa še pridne ste!! Le tako naprej!! Vodne ste uspele??Jankica se ni nič oglasila!!!Veronika tebi vse čestitke, pa še humor se ti je okrepil!! Dušanka, danes sva pa OH!! Pri meni bodo absolutno testenine!!Kaj pa ti??Lahko ugibam??" Si boš pripravila polento z zelenjavo!!!Danes pade še pecivo!!To je noro, same dobrote!! Lepo preživite dan, jaz ga bom v službi in to celi dan!! Uživajte življenje!! by,by!! helena45
27. nov 2005 5:42
Dobro jutro! Helena45 že pridno dela. Seveda, danes sva na OH - tokrat bodo za spremembo spet testenine s pestom, zvečer še ne vem kaj, jutri sadje, v torek pa . Kako sta uspeli Jankica in Verovnika? Sem držala pesti, da bi šlo - jaz se bojim, kako bo. Moj šen spet zaj..., boli, peče, noga rdeča, otečena, vroča, ne morem spat ne sedet - sr.... Je sicer manjša bolečina, kot prvič, pa vendar je zoprna, nemogoča - pa še jaz sem potem zoprna, mi je vroče, čez čas zebe, pa trese, pa spet vroče - vročina skače gor-dol. Bo treba po antibiotike. Upam, da bo moj lahko izkopal avto, k sreči pri nas že od včeraj popoldne dežuje, tako da bo malo snega le pobralo. Zimsko službo sem pa tudi že slišala, kako čistijo cesto. Upam, da bo kolikor toliko prevozna. Evo, še Luna1 se nam je pridružila - dobrodošla - vsak dan nas je več - smo kot ena velika družina, z istimi hotenji, željami in cilji. Družno bomo uspeli, a ne? Mnogo jih pogrešam, so se kar izgubile, pa tudi fantje so odšli neznano kam. Tudi jaz se bom pobrala nazaj vodoravno, noga me že opozarja! Lep dan želim vsem, ki ste na mesu, krompirčku, makaronih, sadju ali vodi - držite se in uživajte še ta prosti dan, ko večini ni treba v službo, jutro bo spet vse drugače! Dušanka
27. nov 2005 6:27
Dobro jutro! Hvala punce, uspelo mi je. Tudi vaga kot za čudo se je končno premaknila - 1,4 od včeraj, kar spodbudno tik pred koncem. Toda 7 na levi še ne bo. Groza Dušanka, da še vedno nimaš miru s šenom. Veš, ti bi mogla imeti vedno antibiotike doma, se kar zmeni z zdravnikom, ker bi jih morala v prvem trenutku jesti in to takoj ko opaziš, da je z nogo nekaj narobe. Le hitro ukrepaj in v lekarno. Pri nas dajo zdravila na "UP" tako, da se dogovoriš, da v naslednjih dneh prineseš recept. Je že kar prav prišlo pri moji pozabljivi tašči, ki nujno rabi zdravila za srce (Lanitop) in proti strjevanju krvi (Marivarin). Jankica poročaj, kako je bilo z vodo. Helena ti si pa čist ta glavna, kar se miganja tiče. Ti si vzor nam vsem. Ne, še na kraj pameti mi ne pade, da bi šla sedajle na sprehod. Bom pa v roke vzela likalnik. To zadevo najraje počnem ob sobotah ali nedeljah zjutraj, ko še vsi spijo. Potem pa imam cel teden mir. Da ne bo pomote, da tako malo peremo. Imam pač tako urejeno v naši hiši, da kuham za 6, perem in likam pa za samo 3. Sem dosegla, da so se ta mladi malo osamosvojili, tašča pa kljub letom v tej smeri še skrbi zase. Lep dan vsem, danes pripravim goro mesa, dobim še hčerko z družino na kosilo. Sedaj so vsi že tako previdni, da me vprašajo kaj imam na jedilniku. Včeraj se moja hči, niti slučajno ni vabila na kosilo, pa čeprav ji ne bi nič škodilo - en vodni dan namreč. Pozdravljene - se beremo Dušanka, škoda, vedno te zamudim na klepetalnici. No, danes razumem, da si bila zelo kratka. VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 27. nov 2005 06:29:24
27. nov 2005 7:47
Dobro jutro vsem! Dušanka, zmeni se z osebnim zdravnikom, da ti da napotnico za ambulantno fizioterapijo, točno za limfno drenažo (10x). To lahko zahtevaš od njega. To ti bo pomagalo. Seveda te bo moral mož peljati v zdravstveni dom. V kolikor nimaš razumevajočega osebnega zdravnika, se zmeni s kakšno maserko, ki ima tečaj limfne drenaže, da te bo zmasirala na domu. V začetku bi to potrebovala vsak dan, vsaj 5 x in potem bi nadaljevala enkrat tedensko. Na ta način boš umilila limfni edem, limfni pretok bo boljši, skratka počutje bo bolje. V kolikor ti to ne bo uspelo, ga zaprosi za zdraviliško zdravljenje. Migla
27. nov 2005 8:20
Dobro jutro. Tud pri nas v okolici KAMNIKA dežuje,tako da ne bo treba spet kidat snega.Močno upam,da mi bo sadni dan uspel. Zdaj pa moram mojim pripravit zajtrk.ČAO. luna1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Sirovi napihnjenčki z dodatkom