24. nov 2005 6:45
Dobro jutro, rožice moje drage ! Pa saj ni res, pa je. Prekleta zimska služba, ki ne vem kje in kaj pluži ali posipava !!!!! Po avtocesti sem se cijazila 50 na uro, za tovornjaki, ki jih niti slučaajno ni bilo možno prehiteti, ker je bil revozen le vozni pas. Za znoret. V MB pa isto sranje. Vse ceste polne snega. Pa kaj bi dala, da bi bila pozimi doma in se ne bi rabila drajsati vsak dan 40 km po zasneženih cestah. In zato ne maram zime. Dušanka, je res samo za otroke ta bela teta. Glede restavracije pa bodi prepričana, da bomsta Claudija in Jankica našli tako, do katere boš lahko prišla tudi ti. Saj pravzaprav ni važna hrana in lokal, važna je družba. Robida, tokrat očitno ne bo lace, bo pa sigurno kaka druga fora ! Marjetka cvetka, kako sem vesela za tebe, da ti je končno "zadišal" tvoj prijatelj orbitrek in nista več skregana. Važno je, da vsak dan nekaj migaš in boš videla, da boš to počela vedno več. Saj tudi jaz nisem začela z gonjenjem kolesa v začetku kar z 1 uro. Počasi vsak dan več, paotem pa se telo hitro navadi in ni več tak problem. Rožica in Bonaca, pa spet voda ! Zame sploh ne pride v poštev, ker sem potem 2 dni cunja. Rožica, mi je pa res hudo, ker berem, kako ti je hudo zaradi pridobljenih kil, pa ne najdeš poti ven. Mogoče se moraš za nekaj časa nehati tako zelo obremenjevati s tem, ker je po moje potem še slabše. Jaz pa sem vedno bolj prepričana, da bom 3.1.2006 šla 2. krog. Saj joške mi lahko še malo bolj visijo, pa mogoče bom potem 200 let stara galapaška želva ( sedaj sem 150 let), ampak saj mogoče pa sploh ne bom shujšala toliko. Bom res poizkusila, da vidim ali imam jajca ali ne. Zdaj pa služit denar !! marjanca45