25. nov 2005 5:13
Dogro jutro tudi od mene! Evo Helene, že s položaja! Uf, jaz pa šele iz postelje. No, včerajšnji S dan mi je sicer uspel, sem pa zato sedajle tako lačna, da bi vola pojedla. Komaj čakam popoldan, ker bo danes segedin. Sem morala hitro zmazati, sicer ne bi uspela tole do konca napisati. Helena, še dobro, da sta se eden drugega ustrašila, saj pasji ugriz ni od muh. Najinega vodnega dne pa se kar bojim. No, bomo videli, kako bo, kje je še torek!!! A se nama bo katera pridružila, v slogi je moč!!?? Tale orbitrek je pa izgleda nalezljiv, tako kot viroza! Kako ste pridne, punce! Čestitam vam na vztrajnosti - in uspehi se nizajo eden za drugim. Na brzaka sem prebrala forum, pa vidim, da je bilo govora o stoječih, pa visečih - veste kaj, tako ste lepe in mlade, da viseče pa že še niso!!! Saj sem vas na slikah videla, kake lepe punce ste! No, vse bo jasno februarja, ko se vidimo iz v , pa bomo takrat ugotavljali, kateri bolj visijo, ha ha . Še malo grem v čvekalnico, morda me Helena tam čaka, potem pa novim dogodivščinam naproti! Lep dan vam želim Dušanka