Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. nov 2005 13:20

Ja Tuna, pa saj veš da vedno! Ti si ja tista punčka, ki skrbi da se mi prijetno počutimo med nakupovanju, da sam ambient ustvarja prijetno vzdušje. Malo ti kar zavzdam, tisto smrekco in ostalo krašenje. Predvsem v tem času, ker že sam čas po sebi prinaša s sabo neko pozitivno energijo, pričakovanje,... Jaz bi tudi,.... Trenutno izdelujem angelčke iz das mase, da jih bom obesila na okno in komaj čakam, da bo tašča dovolila/dala direktivo za aranžmaje v njenem lokalu. To bo še zabavno.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

23. nov 2005 13:23

Hojla, debata se je pa razvila, da je kaj. Komaj sledim. Spet ste natrosile nekaj statistike, zato poročam še jaz. Ta mesec je katastrofa, dosedaj samo minus pol kile. Pa tako lepo sem začela septembra (-8 kg) in oktobra (-5 kg.) Res pa je, da sem septembra šibala popoldne 100 na uro, pa več vode sem lahko popila, kot pa zdaj. Zdaj pa vedno več prekrškov, nekaj sladkih in še več mesa in to slanega, sol pa zadržuje vodo v telesu, a ne. Zadnji sadni dan mi je pa le uspel in sem bila toliko dežurna na wc, da je bil mož kar slabe volje (baba uscana!). Pa še nekaj me je zavedlo - oreščki in suho sadje. Prvič sem probala macadamio in indijske oreške, jih lahko pojem (pre)več kot pa lešnikov in arašidov, suhe marelice so pa itak zakon zame. Očitno preveč kalorij Ja takle mamo...... kar okregajete me malo, če bo kaj zaleglo jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

23. nov 2005 13:29

Marjetka cvetka, ja zdaj pa že pretiravaš...dej nehi no, sej te ne spoznamo več. Rožica jaz imam že poln kufer krašenja, tud jaz bi mogla naredit še aranžmaje pa nimam časa...bo že. Jankica madona so dobri Ind. oreščki, a ne? Bonaca ne vem če sem omenila da grem v soboto ob 8h zjutraj, pridemo cca ob 17h, tako da bo že 1 dan čas za žur...:))). Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

23. nov 2005 13:39

Zdravo, rožice moje ! Končno mi je ratalo. Noro gužvo imam, pa neke tuje ljudi v pisarni, tako, da ni bilo mogoče prej kaj napisati. Komaj sem prebrala, kar ste napisala. Marjetka cvetka, vidiš da gre. Vsak dan malo več, pa bo 1 uro hitro naokrog. In tisti krasen občutek potem, ko se človek preznoji in ve, da je nekaj nerdil zase. In kaj berem - februarja gremo v LJ delat čago ! To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Al ga bomo spet. Pa pridem, če bodo metle padale. Nas bo Migla malo segrela. Joj, komaj čakam. Claudia12 in Sarica, en fajn plac, pa saj je važno, da bomo skupaj. Mehiške restavracije obožujem. Dušanka, saj to sneženje je res lepa stvar, samo bolj zate, ko si v penziji, na varnem in toplem. Ko pa zjutraj pogledam skozi okno in vidim sneg na avtu, pa vse zmrznjejo, me kar mine veselje do zime. Kar se mene tiče, čakam na regrat.......... Helena, bodi pametna in me ubogaj, preden se ti res kaj naredi. Ko prideš iz službe, boš še vedno ne preveč najedena, pa dovolj zgodnja, da te ne bodo vsi zijali - pa kaj, če te. Za zgled naj si te vzamejo ! Saj sneg ne bo celo zimo. Ko bo kopno, pa tekaj spet zjutraj. Bodi pridna no in si čuvaj noge ! Tuna, saj veš - kovačeva kobila je navadno bosa. Ko bo na vrsti okraševanje pri tebi doma, boš že vsega sita in mrtvo utrujena. Varno pot v južne kraje ti želim ! marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

23. nov 2005 13:46

Tuna, ti kar veselo na žur....tam je vedno dober žur. Marjetka Cvetka, sedaj mi pa že skomine delaš s tvojim orbitrekom...mogoče se bom pa tudi jaz končno mojega usmilila in šla malo potelovadit. Jankica jaz oreščkov raje ne začnem jesti, ker potem nimam meje. Tudi jaz sem včeraj že malo razmišljala, da bo počasi čas za okraševanje našega stanovanja. Ta mali že komaj čakata, da kupim das maso, pa bomo potem skupaj ustvarjale. Ponovno srečanje pa zagotovo bo, da se zopet vidimo, naklepetamo in nasmejimo!!!!! claudia12

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

23. nov 2005 14:02

Rožica, to kar si pisala okoli problemov z držanjem teže, je čisto res. Pri sebi sem opazila tudi, da nekaj mesecev po koncu diete ni bilo problemov, potem pa sploh ni več tako enostavno. Res pa je tudi, da tako 1000% brez grehov marsikdaj nisem. Kar nekaj potuje v usta, čeprav majhne količine, pa vendar. Prav zoprno in z oreščki imam prav tako probleme. Ogromno volje, da jih dam pravočasno stran. Res si težko predstavljam, da se bom tako prehranjevala do konca življenja. Sem pa vedno bolj prepričana, da bom 3.1.2006 naredila še en krog, čeprav me je groza, da bom izgubila tako mali kil, kot Bonaca. marjanca45

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

23. nov 2005 14:45

Še dobro,da ste tako zgovorne danes,da malo manj zebe.Pri nas piha taka burja,da ni za prestajat Marjanca pa o regradu. V Ljubljani se vam pridružim,pa če pridem po eni nogi,saj moram bit tam kjer je toliko smeha in dobre volje.Restavracija sploh ni pomembna,zaradi mene smo lahko tudi v parku. Danes ostanite na toplem!! jesen

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

23. nov 2005 15:26

za park bo februarja pomojem še malo premrzlo.... Sarica

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

23. nov 2005 15:30

Sarica bomo pa telovadile zraven,pa saj nam bo od režanja toplo. jesen

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

23. nov 2005 16:17

kdo nam bo pa laco spekel ???????????? Še sem tu, Robida

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti