23. nov 2005 13:39
Zdravo, rožice moje !
Končno mi je ratalo. Noro gužvo imam, pa neke tuje ljudi v pisarni, tako, da ni bilo mogoče prej kaj napisati. Komaj sem prebrala, kar ste napisala.
Marjetka cvetka, vidiš da gre. Vsak dan malo več, pa bo 1 uro hitro naokrog. In tisti krasen občutek potem, ko se človek preznoji in ve, da je nekaj nerdil zase.
In kaj berem - februarja gremo v LJ delat čago ! To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Al ga bomo spet. Pa pridem, če bodo metle padale. Nas bo Migla malo segrela. Joj, komaj čakam. Claudia12 in Sarica, en fajn plac, pa saj je važno, da bomo skupaj. Mehiške restavracije obožujem.
Dušanka, saj to sneženje je res lepa stvar, samo bolj zate, ko si v penziji, na varnem in toplem. Ko pa zjutraj pogledam skozi okno in vidim sneg na avtu, pa vse zmrznjejo, me kar mine veselje do zime. Kar se mene tiče, čakam na regrat..........
Helena, bodi pametna in me ubogaj, preden se ti res kaj naredi. Ko prideš iz službe, boš še vedno ne preveč najedena, pa dovolj zgodnja, da te ne bodo vsi zijali - pa kaj, če te. Za zgled naj si te vzamejo ! Saj sneg ne bo celo zimo. Ko bo kopno, pa tekaj spet zjutraj. Bodi pridna no in si čuvaj noge !
Tuna, saj veš - kovačeva kobila je navadno bosa. Ko bo na vrsti okraševanje pri tebi doma, boš že vsega sita in mrtvo utrujena. Varno pot v južne kraje ti želim !
marjanca45