Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

23. nov 2005 16:32

Marjetka cetka, lepo, da sodobna robotika dela zate, pralni stroj pere, kruhomat peče, zato pa si našla čas z orbitrek, vredno vse pohvale Pri nas je pasje mrzlo, verjetno tudi pri vas, še pri pešačenju me zebe, ne odgovarja mi vdihavanje takšnega zraka, najbolje, da se kar k Migli preselim, pač nekam na toplo. Znižane kilograme še kar držim, da se vam še malo pohvalim, ob ponedeljkih imam sadno zelenjavni dan. K sreči nisem zbirčna, važno je, da je vsaj neka zelenjava, tudi zeljna juha iz zmrzovalnika. Lp riba-ribica

nivea  

član od: 21.11.2005

sporočila: 2

23. nov 2005 17:00

Pozdravljene! Vse,ki ste me tako prijetno pozdravile ,najlepsa hvala!Prav prijetno mi je, ko ste me lepo sprejele medse.Tako jutri bo pa moj Š dan, pripravila si bom dušen riž z zelenjavo njam.Aje že katera delala čapatije? Vidim,da vam kilogramcki kr lepo letijo dol.Upam, da bom tudi jaz izgubila nekaj kilogramov. Lep pozdrav ! nivea

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. nov 2005 17:23

Jao, jaz sem spet tu gor in spet jamram, se smilim sama sebi... Pa naj se še komu..... :))) Sem malo gledala slikce, da bi mi mogoče kliknilo, da se bi vklopil alarm, panika,... Pa ni tako hudega efekta. Vse kar sem ugotovila je to da je kar opazna razlika, čeprav se meni po občutku ne zdi tako kritično. Pa saj ne vem kaj naj še naredim, da bo motivacija večja..... Pa brez zamire, ve niste nič krive, da jaz vsak dan težim. Čao. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

23. nov 2005 19:17

Živijo še od mene. Da me ne boste pozabile na drugem srečanju, če bo le mogoče sem za.Moram se pohvaliti, po dveh sadnih sem imela danes 0,5 kg manj. Ni veliko, nekaj pa je. Sem se pa zgrozila,da je Bonaca samo toliko malo dol dala v tretjem krogu. To verjetno zato, ker ti je telo dalo signal, kdaj je dovolj. Vsaj za nekaj časa. Samo vzdrževati je potem to treba pravilno, da se ti ne ponovi, kot meni. Rožica, jaz bi na tvojem mestu malo pozabila vse skupaj in se pripravi na naslednji krog po novem letu. Tuna,vem kako se počutiš ob vsej tej novoletni euforiji, ker se podobno počutim tudi jaz. Za doma potem zmanjka časa ali pa ni več taprave volje. Vzdušje pa tudi kar nekam izgine. Upam, da bo vsako leto boljše, ko tamala raste in bo treba že zaradi nje biti bolj aktiven. Robida, si dobila stiroporast venček? Marjetka cvetka, naš orbitrek še vedno pri mami nabira prah..... Marjanca, mislim, da tebi res ni potrebno še enega kroga, to vzdržuj, ker se mi zdi, da si veliko naredila ko si toliko shujšala.Če greš še enega te bo zmanjkalo( samo koža bo ostala)(brez zamere). LIsička si že kaj boljše? Punce, ki ste bolane , pijte čajčka z medekom in limonco in malo lekadolčkov pa bo. Še par mesecev, pa bo pomlad.... Zdaj vas pa lepo pozdravljam in grem malčko dati spat. Nočko, Rmeli

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

23. nov 2005 19:46

Pred uro sem prišla domov in sem prebrala vsa pisma. Madonca ste navdušene nad februarjem. Super. Mislim, da je dovolj, če se zmenimo za točen datum srečanja takoj po 20 januarju.Pponavadi, če obljubim, da pridem, tudi pridem. Ker je do takrat še dalač, upam, da vmes ne bo kaj prišlo. Zdaj pa vse tiste ki nimate prave motivacije pozor! Do takrat je še dobra dva meseca, ni vrag, da ne bi kakšen kg izgubile. Pozdrav Migla

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

23. nov 2005 20:49

Rožica, za zmenit se je za 1. decembra. Če boš ti na vodi, bom še jaz. Solidarne pa moramo biti in tako tudi druga drugi v oporo. V dvoje je lepše. Aja lažje. Tuna, saj veš, da te samo hecam. Vem kakšen tempo boš imela, če pa bo vmes še kaj časa in volje za opa, opa, si pa kar privošči. Marjetka Cvetka – če boš tako nadaljevala, bom tudi jaz začela osvajat steper. Mi deluje nekako osamljen. Helena, glede tvojega tekanja se popolnoma strinjam z Marjanco. Čuvaj se! Marjanca, nemogoče je da boš izgubila tako malo kilogramov kot jaz. Moja rit je veliko bolj lena od tvoje. Saj veš ono od kavča do kavča. Če bi vsaj malo bolj migala, bi bil gotovo nagrajena s kakšnim kilogramom manj. Se bom še drugo leto malo potrudila tudi na tem področju. Tako da, ti kar daj, če imaš toliko volje. Sicer pa mislim, da tega ne potrebuješ, ker se paziš kaj poješ. Tiste male grehe pa skuriš s tekom, hojo... V Ljubljano bi tudi jaz šla zraven, če me bo katera vzela zraven. Celjanke vedo, da se avto in jaz in Ljubljana ne maramo ravno najbolj. Ampak o temu se bomo pogovarjale, ko bo čas za to. Rmeli, ne v tretjem, v drugem krogu. Do tretjega bo pa po moje moralo še malo vode preteči. Zaenkrat o tretjemu krogu ne razmišljam niti v sanjah. Robida, ne bo lace. Bodo ocvrte čebulice. Pa sombrerose bomo imele na glavi - mogoče nam jih bodo dali mehiški natakarji. Toliko za danes. Zdaj pa še preobrazba na TV, potem pa moja spalna preobrazba. Lahko noč. bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. nov 2005 22:43

Hojla! Ja,punce,ni kaj,mene je zagrabla orbitrekska mrzlica.Kar zdejle bi ga šla gonit,pa žal polovica družinskih članov že spi,pa najbrž ne bi bili veseli. Marjanca,ampak eno uro,to pa ne vem če bo šlo,toliko potrpljenja pa jaz nimam.Kakšne pol urce že,kaj več pa ne vem,če bom stala gor na orbitreku(no ja stala bi že)! Drgačpa punce,kar navalite na svoje mašince in jih veselo zajahajte,ker preveč prahu napravam škoduje. Nivea,jaz sem že delala čapatije in so okusni,posebno če jih namažem z kečapom. Rožica,ti kar jamraj,mogoče se boš špehu zasmilila in te bo končno pustil pri miru! Jankica,čestitke!Nič hudega če tretji mesec ni šlo kaj prida dol.Vem da je prvi mesec najlažje,potem se pa že malo naveličaš vsega skupaj in v usta prehitro zaide kaj prepovedanega. Ribica,čestitke,da se tako pridno držiš.Mislim,da bi lahko Migla kar hotel odprla,toliko bi nas šlo čez zimo k njej.Jaz ne maram zime.Na srečo je nocoj pri nas pihalo,tako,da mi ni bilo treba avta čohat. Bonaca,jaz sem prej,ko sem se peljala iz službe srečala en steper,ki išče novega lastnika,ker zdajšnji ga še pogleda ne več in mu je že pošteno dolgčas.A je to mogoče tvoj?Pa potem vidim,da ni bil sam,je bilo z njim še nekaj orbitrekov in sobnih koles. Tako,zdej moram pa starejšo hčerko v posteljo nagnat. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. nov 2005 0:57

Nivea, pozdravljena med nami. Lepo, da nas je vedno več navdušenih nad tem načinom prehranjevanja, večina se kar navadi in vzdržuje težo, povsem zapustit pa se ne smeš. Spraševala si za čapatije, marsikatera jih je že delala in smo bile kar zadovoljne. Koliko kilogramov pa želiš izgubiti? Sem pač radovedna. Javi se večkrat. Marjetka cvetka, sedaj pa vem, kaj je letelo mimo mojega okna, še maček je skakal in gledal. Verjetno je mislil, da so to ptiči, neka nova vrsta. Lp riba-ribica

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

24. nov 2005 4:11

Dobro jutro, pozitivke! Bom pa danes jaz začela dan. Joj, kako ste luštkane, ko se tako veselite srečanja v februarju. Ja, jaz bi tudi, če lahko še moj zraven pride. Saj je bil tudi on kakor "en kuharček", ko sem morala ležati, je tako pridno kuhal, da je kaj. No, sedaj se je zopet pokvaril , ampak sedaj tako ni več taka kriza pri meni. Le restavracija bi morala biti brez stopnic. Mehiška v Šiški pa jih ima . Enkrat v svojih "boljših" časih sem tam bila in je bilo sicer super, ampak štenge.... Sedaj ne bi šlo. Kaj pa mislite o Portalu, Jurmanu - niso sicer niti kitajci niti mehikanci, ampak papa se pa dobro . Evo, pa smo spet pri hrani!!! Jankica, indijski oreščki, pa arašidi, pa pinjole so tudi moja slabost, in verjetno zato tudi ni pravega rezultata. Aha Tuna, tudi ti imaš iste slabosti? Marjanca45, zima je pa res lepa samo od znotraj, predvsem ko moraš na delo, ali si "v letih". No, razen za otroke, ki pa na snegu uživajo - pa saj mora biti za vsakega nekaj, a ne? Jaca, če prevzameš organizacijio - super, pridna - pa se prosim spomni, da ne sme biti stopnic, sicer res ne bom mogla priti. Ampak nič, naredite po svoje, kot vam bolj odgovarja. Saj če boste (ali pa: ko boste) mene videle, se boste vse počutile kot manekenke - garantiram 100 %. Helena45, kje si? Še ne tečeš? Čuvaj nožice, jih boš še dolgo rabila!! Danes sva na , kmalu pa pride spet , mislim da 29.11. A bova uspeli? Vsem lep dan, baje bo spoet malo belega dol letelo! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

24. nov 2005 4:44

Dobro jutro kolegice!! Evo mene, sem že tu! Danes nisem šla tekat, sem prosta in bom šla, ko bo svetlo je bolj varno. Malo vas pa moram poslušat, ko ne bo več poledice, pa spet na jutranji tek. Razmišljam, da po jutrih se bom vsedla na sobno kolo in Marjetki Cvetki delala družbo!! Danes smo sadne punce!!Claudia12, Varja in Dušanka, ki se je že javila!!Če sem katero izpustila naj mi ne zameri!! Jankica veliko si naredila pri svojih kg-mih!!Vse čestitke, da si speljala dieto do konca!! Veš kolikim ne uspe!! Lepo se imejte!! by,by! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti