24. nov 2005 4:11
Dobro jutro, pozitivke! Bom pa danes jaz začela dan.
Joj, kako ste luštkane, ko se tako veselite srečanja v februarju. Ja, jaz bi tudi, če lahko še moj zraven pride. Saj je bil tudi on kakor "en kuharček", ko sem morala ležati, je tako pridno kuhal, da je kaj.
No, sedaj se je zopet pokvaril
, ampak sedaj tako ni več taka kriza pri meni.
Le restavracija bi morala biti brez stopnic. Mehiška v Šiški pa jih ima
. Enkrat v svojih "boljših" časih sem tam bila in je bilo sicer super, ampak štenge.... Sedaj ne bi šlo. Kaj pa mislite o Portalu, Jurmanu - niso sicer niti kitajci niti mehikanci, ampak papa se pa dobro
.
Evo, pa smo spet pri hrani!!!
Jankica, indijski oreščki, pa arašidi, pa pinjole so tudi moja slabost, in verjetno zato tudi ni pravega rezultata. Aha Tuna, tudi ti imaš iste slabosti?
Marjanca45, zima je pa res lepa samo od znotraj, predvsem ko moraš na delo, ali si "v letih". No, razen za otroke, ki pa na snegu uživajo - pa saj mora biti za vsakega nekaj, a ne?
Jaca, če prevzameš organizacijio - super, pridna - pa se prosim spomni, da ne sme biti stopnic, sicer res ne bom mogla priti. Ampak nič, naredite po svoje, kot vam bolj odgovarja. Saj če boste (ali pa: ko boste) mene videle, se boste vse počutile kot manekenke - garantiram 100 %.
Helena45, kje si? Še ne tečeš? Čuvaj nožice, jih boš še dolgo rabila!! Danes sva na
, kmalu pa pride spet
, mislim da 29.11. A bova uspeli?
Vsem lep dan, baje bo spoet malo belega dol letelo!
Dušanka