24. nov 2005 21:24
Punčice moje zlate! Evo, ena odpisana prehlajenka se vrača. Naša čaga me je dobesedno položila v posteljo. Pa saj sem imela ta pravo podlago, že dva dni sem kašljala, da je bilo joj. Naknadno sem izvedela, da je zadeva virusnega izvora in upam, da nisem kateri kaj preveč šenkala prejšnji petek. Lisička, ti si mi malo sumljiva, ker praviš, da kašljaš... Hočem svoje bacile nazaj
Komaj sem vas prebrala in to na dušek, ve pa ste se vmes že zmenile za naslednje srečanje (štejte me zraven), pa pokomentirale slike. Lanes, si pa res dežurala, vse čestitke, na eni slikci sem si prav všeč, tako da se splača potrudit, pa še malo potelovadit. Moja zagnanost za orbija je ta teden malo pojenjala, saj sem večinima preležala, spala in brala knjige kot že dolgo ne. Sem si malo spočila dušo in telo, samo če ne bi bilo tega nadležnega kašlja, vse me je bolelo. O dieti raje ne bi, zaradi bolečin mi je pasalo vse drugo, samo tisto ne, kar je na programu, enkrat sem že dopoldne jedla kruh s hrenom in pršutom, tako da sem trenutno out in še ne vem, kdaj se vračam. Če ne prej, pa 3.1.2006, tako kot že nekaj izmed vas. No, vsekakor bom skušala ločevati in pridno telovaditi, pa sadje in voda in časovni razmak. Evo, teorijo obvladam, a ne Rožica
.
Grem mal svojga prijatla povprašat, če me še pozna (orbija mislim), pol pa pod tuš, pa spat.
Lepe sanje, jutri pa srečno na poti v službo ali kamor pač že.
Encijan