23. nov 2005 12:48
Dober dan, punce!
Ja danes ste pa razpoložene vidim. Že kar novo srečanje se nam obeta. Pa zopet neka posebna kuhinja - meni je vseeno katera, vse posebne so zanimive.
Oj, KorenZu v našem koncu zmanjkuje vode, ker jo menda ti tako veliko piješ! Uspešen dan ti želim pa poročaj kako je uspel.
Tuna, vidim da so glasbene priprave na Čačak že v teku, pete je še potrebno nabrusit pa opa, opa...
Claudia12 - kaj posebnega si v prehranjevanju nisem izmislila. Poglej, v službi imamo tako, da tudi za malico nam pol ure ne pripada. Tako, da nimam kaj posebnega za ustvarjati. Dieta je bila zame primerna - poješ jabolko, ali drug sadež, vmes delaš in se v tej smeri ne obremenjuješ veliko. Drugače pa sem tako vsak dan kuhala, oz. kuham kosilo zase, za moža in otroka. Skuhala sem kosilo takšno kot bi na tisti dan pasalo meni, za fanta pa sem pač dodatno skuhala ali prilogo ali meso. Pa seveda veliko skledo solate za zraven. Tako sem delala v prvem in v drugem krogu diete, ki je že tudi za mano. Za večerjo pa takole: ko je bil škrobni, OH ali sadni dan sem lahko jedla tudi tiste pripadajoče pol manj večerje. Na beljakovinski dan pa ne moreš izpeljati časovno tega, zato je bilo včasih 10 dkg študentfutra za večerjo. Ali mogoče dve - tri rezine pršuta, ali rezino sira. No največkrat pa solata, ki je ostala od kosila. Evo rešitev, pa ne vem, če je ravno najbolj briljantna.
Zdaj pa se je treba samo paziti, da ne bi celoletnega truda uničila s kakšnim prenažiranjem. Še vedno v večini obrokov hrano ločujem, če pa imam kdaj kak dan pregrešne misli, pa pojem za kosilo meso in prilogo. Bolje samo kdaj pa kdaj, kot vedno.
bonaca