24. nov 2005 8:56
Dobro jutro, dober dan. Pri nas je tudi sneg in mrzlo je za pop......Pa saj je zima. Bolje da je zdaj hladno in sneg, kot da se vleče do marca ali maja. Punce, super je tale ideja za Ljubljano. Sem videla, da je Rmeli tudi zato, da smo zraven. Zvečer sem doma omenila, da se dobimo februarja zopet na fešti, pa so se mi doma smejali, da je mami čist not padla. Včeraj sem imela še eno fešto. Sodelavka je šla v penzijo in nas je povabila na papico. Pri kosilu sem se res pazila kaj jem in da ne mešam stvari med seboj. Potem je prinesla pecivo, sem pa zgubila kontrolo. Vse je bilo treba probat. Ponoči mi je bilo pa tako slabo, da nisem nič spala in sem danes kot zombi. Najboljše pa še pride. Prejšnji večer sem se tehtala in me je danes zjutraj zanimalo, koliko sem pridobila. Rezultat pa je bil 1 kg manj. Ne vem kako je to mogoče, ampak sem se trikrat tehtala. Saj nimam nič proti, ko bi bila večkrat tako presenečena. Rmeli, prehlad je danes spet slabše, ker me je včeraj nazeblo na fešti. Ampak delam na tem, da drugi teden začnemo z rekreacijo. Takrat bo verjetno tudi tebi že gužva mimo. Velja? Punce, imejte se skrajno lepo! Čauči! Gobica