Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

24. nov 2005 8:56

Dobro jutro, dober dan. Pri nas je tudi sneg in mrzlo je za pop......Pa saj je zima. Bolje da je zdaj hladno in sneg, kot da se vleče do marca ali maja. Punce, super je tale ideja za Ljubljano. Sem videla, da je Rmeli tudi zato, da smo zraven. Zvečer sem doma omenila, da se dobimo februarja zopet na fešti, pa so se mi doma smejali, da je mami čist not padla. Včeraj sem imela še eno fešto. Sodelavka je šla v penzijo in nas je povabila na papico. Pri kosilu sem se res pazila kaj jem in da ne mešam stvari med seboj. Potem je prinesla pecivo, sem pa zgubila kontrolo. Vse je bilo treba probat. Ponoči mi je bilo pa tako slabo, da nisem nič spala in sem danes kot zombi. Najboljše pa še pride. Prejšnji večer sem se tehtala in me je danes zjutraj zanimalo, koliko sem pridobila. Rezultat pa je bil 1 kg manj. Ne vem kako je to mogoče, ampak sem se trikrat tehtala. Saj nimam nič proti, ko bi bila večkrat tako presenečena. Rmeli, prehlad je danes spet slabše, ker me je včeraj nazeblo na fešti. Ampak delam na tem, da drugi teden začnemo z rekreacijo. Takrat bo verjetno tudi tebi že gužva mimo. Velja? Punce, imejte se skrajno lepo! Čauči! Gobica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

24. nov 2005 8:59

Dobro jutro punce! Me veseli, da vas je toliko za srečanje v Ljubljani. Dušanka ne skrbi zagotovo bova s Sarico poiskali lokal, ki je brez stopnic, tako da se nam bosta ti in tvoj dragi brez težav pridružila. Glede hrane ne bomo preveč komplicirale...itak se moramo vse pazit kaj jemo, važno je, da bodo imeli dovolj vode za nas!!!!!!!! Rožica tudi mene je strah, kaj bo po končani dieti..se pravi čez 6 dni, že sedaj ga malo sračkam in kg nekako stojijo, me je strah, če mi bodo šli kilogrami potem gor, kako jih bom spravila dol! Upam, da mi bo nekako uspelo, da se ne bom čez zimo zopet preveč zredila. Marjetka cvetka in ostale...ne boste verjele, celo orbitrek sem spravila v pogon danes zjutraj za celih 10 minut. Ga moram malo pogledat popoldan, mislim, da ga je treba malo z wd-jem našpricat tam notri, ker zaradi neuporabe malo škriplje. Danes sem na sadju, pa tudi jutri bom, ker imam v soboto eno fešto, pa bom mal pršutka jedla, tako da 30. končam z dieto. Potem bom pa na vzdrževanju. Punce tudi pri nas sneži..spet bo noro na cesti. Lp claudia12

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

24. nov 2005 9:28

claudia12, sam WD ne uporabi da ti nau še bolj škripalo. Kupi mast in lepo podmaži, bo bolje. Nič naj vaju ne bo strah glede ohranjanja kilaže, malo samodiscipline pa bo. Če ga že posračkata ga dejta 1x na teden, poj malo kontrole pa bo. Tudi jaz sem za Ljubljano, suuuper!!! Lep sončen pozdrav!!!! beba

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

24. nov 2005 10:18

Punce da ne bom samo jaz vas gledala, sem tudi sama dodala sliko od sedaj. Da mi je uspelo sem prav ponosna, ha, ha LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 24. nov 2005 10:20:59

claudia12  

24. nov 2005 10:46

Beba hvala za nasvet, bom mast nabavila! Torej punce jaz si malo zapisujem katere ste za srečanje v Ljubljani, sicer pa se bomo za točen datum in ostalo najbrž menile tam nekje po novem letu. claudia12

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

24. nov 2005 11:15

Beba super slika, spomin na vroče dni. V LJ. se nam moraš vsekakor pridružiti. Claudija jaz sem na seznamu, kaj ne? Lp tuna

claudia12  

24. nov 2005 11:33

Tuna seveda si na seznamu! Pa tudi ostale, ki ste do sedaj bile za to, da se dobimo v Ljubljani...si veselo beležim. Komaj čakam, da se zopet vidimo. claudia12

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

24. nov 2005 12:00

Punce, hvala za prijazne besede in še pohvalo. Zdaj moram pa še pinjole kupit, res ne vem, kakšnega okusa so. Se pa baje uporabijo tudi za omako - pesto, če se ne motim. Pri organizaciji srečanja ne morem pomagati, razmišljam pa, da bi se ga udeležila, to bi bila dobra motivacija za vzdrževanje teže. Dušanka, svojega možeka pa le pripelji pokazat, da bo še v živo slišal naše pohvale. Slovenija, pozor 3md-ejevke je zajela orbitrek-omanija To bodo trgovci služili, še preden prideta in . Vsem novim borkam proti kilogramom pa želim uspešen začetek in ne obupat. jankica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

24. nov 2005 12:45

Hojla! Sam na hitro se vam javim.Z mamo sva cel dopoldan hodili po trgovinah. Danes še za orbitrek ne bo časa. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

24. nov 2005 13:08

Helov! Stem pa bile pridne včeraj in danes. Sem vas komaj vse prebrala! Srečanje v Lj. SUPERCA! Vas bom vsaj v živo spoznala. Clavdija ti me kar pocahnej, sem 90% da mi bo ratalo pridit. Migla knjiga Naslednjih 90 dni (tako se imenuje) se dobi v vseh bolje založenih trafikah. Tudi v Mercatorju sem jo že videla kjer prodajajo časopis. Če je ne dobiš pa pokliči na število revije Rina in ti jo bodo poslali. Se mi zdi da se me loteva neko vnetje v spodnjem štuku. Grem jutri zjutraj k zdravniku. Držite pesti da ni kaj hujšega kot vnetje. Samo še to včeraj mi je vodni dan 100% uspel. Sem bila sicer vač na stranišču kot ne pa sem vseeno nekako pregurala. Sedaj pa v službo! Lep zasnežen da iz Kranja! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti