Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

23. nov 2005 7:52

Pozdravljene vse! Pri vas sneg in poledica, pri nas sveže noči (10 stopinj) in prijetni dnevi 22 stopinj. V hišah je hladno, saj niso izolirane, zato proti večeru "zakurimo" klimatsko napravo. Cel drugi mesec dijete sem grešila, enostavno nisem se mogla držati pravil. Danes je tretji dan in sem pridna. Izgubiti moram pridobljeni 1 kg in še zraven 3 kg. Upam, da mi bo uspelo. Zanimaa me kje se dobi Rinina knjiga - nadaljevanje oz. ohranjanje teže. Sicer sem si že sama v glavi naredila plan, kako bom težo obdržala. Mene bodo reševali vodni dnevi, sadje. Imejte se lepo in vesela sem, da je bilo vaše srečanje tako uspešno. Če boste ponovno organizirale srečanje v februarju, se vam pridružim. Sicer, ne ozirajte se na mene. Če pade, pade! Sama ne delam na dolgi rok nič veliko. Ponavadi se vse spremeni. Res pa je, da bom takrat doma v lepi Sloveniji. Pozdravljene!

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

23. nov 2005 8:00

Migla kako dolgo pa boš v Sloveniji in kdaj? Pa kje boš? Morda pa se res lahko organiziramo? LP tuna

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

23. nov 2005 8:40

Dobro jutro mlade dame Tale zima se pa nič ne heca.Kar meče ta sneg dol pa še tko nagravžno piha. Ampk naša Helena se ne da svak ti čast dej no povej kako si tako motivirana da se še mi naučimo kaj od tebe. Dobrodošle tudi nove in novo stare hujšarice. Marjtka cvetka sedaj bomo ker včkrat rabile rokavice pa zgleda da tudi lopate. Marjanca dobro jutro a še spiš? Migla kot je rekla Tuna ti povej kdaj boš doma pa se bomo kaj zorganizirale misli da je glavno da smo začele z srečanji mogoče nam pa preidejo v navado.Mogoče bi pa bilo še dobr če bi povedala s katerega konca Slovenije si doma da se zorganizira srečanje na tistem koncu da ti bo bližje in da vemo katera naj bi prevzela organizacijo samega srečanja. Toliko od mene za vas in želm vam prijeten dan . Čao jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 23. nov 2005 08:43:05

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

23. nov 2005 8:43

Hojla pozitivke! Naj vam priznam, zakaj jaz telovadim oz. hodim k aerobiki, zato ker mi je mož to plačal. To je recept, da migate: plačajte in boste telovadile. Nivea in lia-bibi dobrodošli in kar vztrajajte z nami, ker ni težko. Stalno vas berem in občudujem. Goga GOGA VRHOVŠEK

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. nov 2005 8:54

Hojla! V kruhomatu se mi peče kruh,v pralnem stroju pere perilo,zunaj rahlo sneži,jaz počasi grizljam jabolko in uživam v miru in tišini. Bom probala tudi danes zalaufat orbitrek.Naštimala si bom muziko,pa bo šlo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

23. nov 2005 9:07

Dobro jutro...Helena in Dušanka sta zopet zgodnji, kot ponavadi. Tudi jaz sem danes z vama na oh, za kosilo bo paradižnik in slani krekerji, kaj bo pa za večerjo pa še ne vem. Sem vas brala kako debatirate o kakiju in sem ga zjutraj kupila za zajtrk, pa imam vsa kosmata usta, ker očitno nisem dovolj zrelega kupila..saj je bil mehak, samo zgleda, da ne dovolj, tako, da se bom jaz kar jabolk ali pa mandarin za zajtrk držala. Korenzu res si zaslužiš pohvale, želim ti tudi uspešen vodni dan danes! No tudi moj orbitrek je že brez cunj in veselo čaka, da se spotim na njem...upam, da bo danes to dočakal. Bonaca tudi mene zanima kako prakticiraš prehranjevanje, če ješ kosilo šele ob 5. Jaz sicer to počnem tako, da v službi večinoma jem solate, pa potem doma okoli 6. kaj konkretnega, toplega..v bistvu sem zamenjala kosilo in večerjo. Marjanca kje si pa ti danes? Jaca in ostale bolane...upam, da ste danes že bolje! claudia12

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

23. nov 2005 9:10

Mislim, da bom skoraj cel februar doma. Če imate željo, bi mi odgovarjalo najbolj v Ljubljani, pa še center Slovenije je v vseh pogledih. Za celjanke, primorke ali dolenjke, štajerke, prekmurke, gorenjke, primorke.... tam lahko prespim. Migla

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

23. nov 2005 9:31

Super Migla, no Ljubljančanke, katera bo stopla v akcijo. Juhuhu, se že veselim, našega srečanja v februarju. pa še Dušanka se nam bo lahko pridružila. Juhuhu, juhuhu...tralala...hopsasa.... LP tuna

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

23. nov 2005 9:38

Punce ni problema..se jaz javim za organizacijo. Vsake prostovoljke bi bila pa zelo vesela. Lahko gremo recimo v mehiško restavracijo. Zbiram predloge! claudia12

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

23. nov 2005 10:06

Živjo OK Migla bomo že kaj poštudirale da se dobimo februarja nekje v Ljubljani,pa še Dušanki bo to odgovarjalo .Pred tem srečanjem je rekla da bi se nam pa v Ljubljani pridružila. Fino bi bilo če je kakšna iz Ljubljane da bi to speljala če pa ne bom prevzela to jaz.Malo razmislite o tej ideji pa poklepetamo kako in kaj. Štajerke upam da se strinjate z to idejo. Čao jaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti