Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

15. jan 2006 15:28

Hojla! Vodni dan sem preživela, zjutraj sem imela en kg manj kot včeraj. Ta kg pa sem verjetno že dobila nazaj, ker je bilo kosilo obilno in dobro (obiski!). Sicer pa sem na vzdrževanju do včaraj izgubila 3 kg. Janadr. - čestitam ti za tvojo prefriganost, da še malo dedce ponucaš. Marjetka cvetka, ti pa imaš dar govora (pisanja), da nas malo spucaš! Hema, ti pa to veličastno sliko lahko pustiš v albumu, predlagala bi celo, da še druge, ki so tako aktivne, še kaj prilimajo - mogoče nov podalbum "šport in rekreacija". Lep pozdrav Kristini in pa vsem ostalim novim in starim. jankica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. jan 2006 19:17

Dober večer punce! Smo ravno prišle domov, ker smo bile cel vikend pri dragemu v Velenju, pa še rojstni dan smo praznovali danes. Pa mi je uspelo, da se strogo držim diete. Včeraj sem jedla sadje, za večerjo smo se vsi sladkali s pečenimi jabolki. Danes sem pa jedla meso in solato, torto in sladoled pa sem preskočila. Začuda se mi niso nič sline cedile, ko so ostali nazdravljali z vinom, sem jaz veselo pila velike količine vode, tako, da sem imela sedaj med potjo domov kar probleme, ker me je takoooo na wc tiščalo. Čestitke vsem, ki ste uspešno preživele vodni dan! Četitke tudi Rožici in Tatjani, ki se nam jutri pridružita! claudia12

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

15. jan 2006 19:46

Pozdravljene! Čestitam vsem, ki ste zdržale na vodi. Danes je bilo prav prijetno ker je bil mesni dan pa še nedelja. Najlepše od vsega se mi zdi na ta dan ker lahko pijem kavo z mlekom. Se mi zdi veliko bolj dobra ker si jo privoščim samo na B dan. Zelo ste pridne z javljanjem. Marjetka cvetka in ostale HVALA VAM - vse je lažje ko pridem do računalnika in vas preberem. Vidimo se 18. ob 17 uri v Santani. Lep potdrav Marina 45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. jan 2006 20:23

Punce, mene pa tako v hladilnik vleče. Je tašča delala kremšnite in sta jih mojedva 8 prinsela domov. 3 sta že zmazala, ostale pa čakajo v hladilniku na lačne želodčke. Ne vem če jih bom do torka lahko samo gledala. Jutri pa ima še moj dragi rojstni dan in moram še nekaj speči. Sem pred prvo resno preizkušnjo na tej dieti in upam, da mine brez greha. Seveda ob vaši pomoči. Danes sem za zajtrk jedla namočene suhe slive in so tudi dosegle svoj namen, saj sem kar nekaj časa letala na wc. Za kosilo in večerjo sem si pa privoščila pečenega piščanca in skledo radiča. Spila sem tudi kar nekaj bele kave, ki mi zeloooo manjka. Sedaj pa šibam mali prebrat pravljico, da končno mrkne. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 15. jan 2006 20:24:32

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

15. jan 2006 20:42

Čao,tud jaz sem bila pridna in se držala vode,kot pijanec plota.Danes pa je bil mesek z zelnato solato,pol po smo šli na smučanje.Sem oblekla nove smučarske hlače ki so zelo tople,ampak ker se še nisem spravla smučat,sam gledam in me je zeblo v noge.In sem se odločla,da si kupim smuče.nočko. luna1

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

16. jan 2006 0:32

aplavz za vse, ki ste vzdržale tole luno. A ne, kako potem mesni dan pade na prazen želodček. Jaz bi za meso dala vse. Sem danes po dolgem času uživala v krvavicah in kislem zelju - uf, kako je sedlo.... Prav močno sem si jih želela. Mož pa še pražen krompir zraven. Jutri pa si bom jaz privoščila krompir in solato - bo tudi Sedaj pa samol še lahko noč - je že pozno Dušanka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. jan 2006 6:57

Encijan, še en odgovor sem ti dolžna. Jaz se strinjam, da damo vstopnico novim na način, ki si ga pripravila. Samo domeniti se je potrebno, katera (ena ali več?) bo poskrbela za to. Lep dan vam želi jankica

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. jan 2006 7:54

Dober dan! Naj se malo oglasim in povem kakšna je moja situacija. Pri hrani pridna (do včeraj, sedaj imam tiste dneve) in groooozza, kot kontejner sem bila, vendar žal to vem sedaj ko je prepozno. Danes imam očiščevalno s kuhanim kislim zeljem, seveda če bom zdržala. Telovadbe od 5.1. nič, v soboto pa sem se zopet zagnala in upam da me ne mine. Vaga pa mislim da kaže 3kg manj, saj veste tisto okrog novega leta je varka, saj se dejansko ne zrediš toliko kot se vidi na vagi. Ko se spucaš je takoj nekaj manj. Hema iskrene čestitke, sedaj pa veliko volje pri vzdrževanju. Vsem ki ste uspele v soboto zdržati ob vodi prav tako čestitam, saj mene že sedaj skrbi 31.1.. Lani mi je uspelo, letos pa nekako nisem več sigurna vase. Bomo videli. Vsem ki imate probleme z zdravjem želim čimprejšnje okrevanje. Marjetka cvetka pravi balzam si, da veš !!! LP beba

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

16. jan 2006 8:08

Pohvale vsem, ki ste tako pridne. Priznam, da sem ga nekoliko sračkala. Sicer sem ločevala, vendar pa sem imela v soboto tri obroke + sadni zajtrk, v nedeljo pa sem zamenjala dan za beljakovinskega - mesno kosilo. Se pravi tudi zame črna pika danes. Poboljšat se bo treba. varja

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

16. jan 2006 9:33

haj Danes je pri meni na vrsti najprej tehtanje in rezultati so: 07.01.2006=76,5 16.01.2006=74,5 No sem kar zadovoljna,saj počasi se daleč pride.Najbolje bom vesela ko bo na tehnici spredaj številka šest. Danes imam škrobni dan in si bom pripravila pirin rižek z porom. Upam ,da bo še kakšna poročala svoje rezultate,razen če ste prekinile ponedeljkovo tehtanje. POROČAJTE! LP kristina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti