17. jan 2006 7:48
Dobro jutro, punce.
Kristina, draga moja grešnica, bom danes s tabo na sadnem dnevu. Pa si ga nisem izbrala za kazen, ampak za nagrado, saj vem, da se bom zato jutri bolje počutila. Nisem še ujela ritma diete, poskušala pa sem ločevati, no včeraj bi skoraj imela perfektni sadni dan namesto Š, ki je bil na vrsti, še v službi sem bila skoraj do noči, potem pa sem na poti domov klonila pred sendvičem z mozzarelo na bencinski (pa še dober ni bil) in potem zvečer doma še večerjala z možem. Čeprav sem to naredila zavestno, ker sem bila res čisto izmozgana (in lačna), vem, da bi lahko zdržala, pa nisem zbrala dovolj moči. Upam, da bo danes več uspeha. Nekako se nisem znala motivirati. No, danes na poti v službo sem se odločila, da si za svoj rojstni dan konec januarja podarim kako kilo manj, tako da nič več grešenja in "izbegavanja". Joj, kako je zjutraj tole vse jasno, upam, da bom tudi zvečer še istih misli.
No, glede telovadbe pa mi gre kar po planu, čez teden malo manj, pa potem čez vikend nadoknadim, v soboto in nedeljo mojemu orbiju ni bilo prav nič dolgčas, družbo sem mu delala kar po 70 minut na dan, čez teden mi ne znese toliko.
Rožica
, nisi še prebrala mojih sporočil. Jankica
, sporočila glede tabele sem poslala še Marjetki Cvetki, Rožici in Tuni, ki so že stare sablje tu gori, pa precej redno obiskujejo strani in se malo pogosteje oglašajo kot jaz, mogoče pa bi kakšno o tem lahko rekle tudi na našem srečanju. Mimogrede, Claudia, meni 10. marec zaenkrat tudi ni problematičen, je še tako daleč, da si ga bom kar rezervirala, ko ga potrdimo (ali smo ga že, saj ne vem).
Encijan