Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

16. jan 2006 9:51

Posiljam vam soncek iz Sarajeva, In pa mojo statistiko. 7.1. 62,4 kg 16.1. 62,6 kg Moji grehi se mi poznajo, ampak sem kar pozitivno naravnana. Tudi z vzdrzevanjem sem zadovoljna. Samo da ne gre nazaj gor Danes na sporedu frizer, zmanjsani obroki in fitness. Solata se vraca na jedilnik pa 4ih dnevih premora. Ostanite pridne, sarajka

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

16. jan 2006 10:08

Najprej podatki: 07.01.2006: 74,3 16.01.2006: 73,4 Izgubila sem 0,9 kg in sem zelo zadovoljna!Pred nami je se 11 tednov, in ce izgubim vsak teden toliko, bom imela na koncu tezo, ki sem si jo zastavila! Danes imam za kosilo pecen krompir, gobovo omako in zeleno solato, za vecerjo pa kuhan krompir in kisle kumare. Uspesen dan vsem skupaj! Nena Nena-morje Sporočilo je spremenil(a) Nena-morje dne 16. jan 2006 10:10:45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. jan 2006 10:34

Hojla! Kako kaj punce? Vidim,da ste nekatere pridne in se redno tehtate in poročate.Le tako naprej punce!Majhni neuspehi in greheci pa nas tudi ne bodo odvrnili od zastavljene poti,kajne. Moram povedati,da sem jaz zelo pridna in nič ne grešim. Danes si bom naredila musako iz krompirja in leče,jutri bom pa za kosilo slanike,posute z sezamom. Še statistika:7.1.06=108 16.1.06=105 Se nimam kaj bunit,kajne! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

16. jan 2006 11:00

Ojla! Včeraj sem spet malo grešila, pojedla sem malo pohanega mesa in krompirja -pripišite mi veliko črno piko- danes mi je pa tako slabo v želodcu. Ne vem, ali se želodec navadi na ločevanje, ali je krivo kaj drugega. Enkrat sem že naredila tak greh, pa mi je bilo naslednji dan tudi slabo. Naj bo to zame ena šola, d ne bom velč delala napak. Danes imam za kosilo zelenjavno rižoto pa solato. Vsekakor grem z vami naprej, čeprav se ne javljam prav veliko. Pozdravček! kamin

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

16. jan 2006 11:04

Hallo! Marjetka cvetka, pa ti si že shujšala toliko, kot bi jaz rada v treh mesecih. Bravo!!!!!!! Jaz bom svoje kg poročala jutri, ker sem se danes pozabila zvagati. Sem bila že zjutraj pri zdravniku, a njegova tehtnica (po moje) ne kaže dobro, saj mi je pokazala kar 3 kg manj, kot jih imam doma. Zato se bom ravnala kar po svoji. Sem pa zelo, zelo žalostna. So mi danes ugotovili začetek osteoporoze. In to pri mojih 39 letih in 362 dnevih. Še polnih 40 nimam!!!!! Ima katera kakšne izkušnje s tem? Predvsem me zanima kaj o hormonskem zdravljenju, ki mi ga zdravnica priporoča - po drugi strani pa sem slišala mnogo negativnega o tem. Baje bi naj povzročalo raka, naraščanje teže... Vsaka informacija mi bo dobrodošla. AKNIRAD

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. jan 2006 11:12

Punce, pri meni doma pa takooooo diši. Iz pečice sem ravno vzela drugo rundo čokoladnih muffinov, borovničevi pa se še pečejo. Naj hitro moj lubi pride in vse odnese v službo. Tako dišiiiiiiiii! Jaz pa mandarine meljem. tejčica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. jan 2006 11:27

Marjetka, pa ti si superca. Čestitam! Celih 7 kil. Ti si pa resno vzela tole dieto. Meni je tudi kar šlo. Do 10.1. -4 kile, ta teden je bil pa z nekaj grehi in sem na istem. Rabim eno veliko črno piko. Statistiko v celoti bom sporočila po prvem vodnem dnevu. Sem pa ugotovila, da pojem preveč sadja. Če ga imam v službi več kot je treba, pospravim vsega. Zdaj pa prinesem sadje za zajtrk (ob 8. npr. 2 mandarini), malico (ob 10. kivi), kosilo ob 12-13 jabolko). Sadje seveda poljubno menjavam. Danes imam doma kuhan pasulj, za moja fanta pa je zraven še klobasa. Jaz jo bom pa vohala. Lepo se imejte! Gobica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. jan 2006 11:49

Hojla! Aknirad,moja mama ima osteoporozo.Kakšne tri leta je jedla kalcijeve tablete vsak dan,pa veliko gibanja,sedaj se ji je stanje popravilo in jemlje kalcij samo še enkrat tedensko preventivno. Zatorej kar hitro k zdravniku,ter na merjenje gostote kosti.Dobro bi tudi bilo,da se pozanimaš,če je kje v bližini kakšno društvo za osteoporozo,da se jim priključiš,saj imajo skupinsko telovadbo,pa razna predavanja. Tejčica,sej si pa res boga,take dobrote okrog,pa še bolezen.Ampak če danes preživiš,potem si na dobri poti. Lisička,jaz si kuham jedi točno po rinini knjižici in očitno sistem deluje.Saj imam skoraj vsak dan na izbiro dva jedilnika,pa še veliko novih jedi sem spoznala.Samo na sadne dni si jedi izbiram po svoje,ker mi paše tudi malo zelenjave pojest.Res je pa tudi,da so to bili novoletni grehi,hitro pridobljeno,hitro izgubljeno.Zavedam se,da od sedaj naprej ne bo šlo tako hitro.Če bi izgubila še eno kilo do vodnega dne,več zaenkrat ne rabim. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

16. jan 2006 11:51

MarjetkaCvetka midve imava pa podobne kile,jaz se sicer ne vagam,ker sem staro vago vrgla v smeti,ta pokora je zmeraj preveč kazala.Ko bova zagledali dvomestno številko bova naredili žur pa magari na Trojanah a ne ?Danes sem na sadju,pa doma nisem imela nič pametnega,sem vzela kar en kozarec kumaric,zdaj me pa želodec boli.Sem že ugotovila,da bom verjetno vso dieto morala jest kuhano sadje in zelenjavo,ker drugače je kriza v želodcu Pa lepo se imejte,rade se smejte in čim manj jejte! jesen

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. jan 2006 12:00

Tako, sladko sem ravnokar dala mojemu in je skušnjava uspešno prestana. Je pa težko dati iz rok brez da poskusiš. Pa ne samo zaradi želje po sladkem, ampak ker ne veš kakšno je. Diši že, ampak okus... Jaz novo težo sporočim jutri, ker se vagam po vsakem tednu. Vam gre pa zelo lepo dol, sploh tebi Marjetka cvetka. Pridne, pridne. Mene danes čaka riž, pa še kaj zelenjave si bom zraven pripravila. Sedaj bo pa treba iti še kuhinjo po peki pospravit. Me kdo zamenja? tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti