Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

16. jan 2006 12:00

Marjetka cvetka, ti si pa rekorderka, po izgubi kilogramov. Jaz se danes nisem tehtala, ker se bom tehtala po vsakem drugem sadnem dnevu..torej v četrtek zjutraj. Počutim se odlično, zvečer imam zopet randi z orbitrekom..vsaj 15 minut. Danes bom jedla fižol in solato. Punce v okolici Ljubljane(Trzin)sem našla en super lokal za naš žur..velika soba, hrano pripravijo takšno kot jo naročimo..in mislim, da nima stopnic..to moram pa še preveriti. Po mojih informacijah odlično in okusno kuhajo. claudia12

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. jan 2006 12:32

Pozdravljene! Jesen, pazi se želodca. Pred enim letom, bila sem na tej dieti sem imela vnetje želodčne sluznice in ne krivim diete, sej je mogoče to naklučje. Groza ti povem. Zdravniški nasvet je bil, sadje in zelenjavo kuhati ali vsaj blanširati, seveda vsega ne moreš. Meni osebno slabo želodcu naredijo jabolka in endivija. LP Sporočilo je spremenil(a) beba dne 16. jan 2006 12:35:14

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8891

16. jan 2006 12:59

Dekleta, prvič pišem na tej temi... skoraj da jo nisem nikdar niti brala, zadnje čase pa vržem uč in še zgodovino sem prešnjofala. Jaz sem mislila, da se "ločevanja živil" gredo ene mlade frklice..., ki imajo kilo - dve preveč in ne morejo v kavbojke, pa sem mislila, da mi ni mesto tu. Povejte mi Marjetka Cvetka, Jesen... ali imate kje kakšno tabelo - starost, težo, višino... Vem, da imam preveč kil, zapiram oči sama pred seboj, zdaj pa že "vrag šalo vzema" . Namreč, že cel mesec premišljujem, da moram... moram... moram shujšati - sedaj pa že iz zdravstvenih razlogov. Leto in še malo je, kar sem nehala kaditi, itak sem bila že prej okrogle sorte, sedaj sem se še po vrhu razlezla. Pozdravček!

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. jan 2006 13:11

Dragička, kar pridruži se nam. Me smo same dobre punce, ki rade vsaki pomagamo. Tukaj "godine nisu važne", ampak skupni boj s kilogrami. Gobica

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

16. jan 2006 13:22

Ojla Dragička tu smo vseh starosti,vseh mer v višino in širino.Kadar nas tišči kaj za vrat takrat začnemo razmišljat,da nekaj bo pa le treba ukreniit.Če si začela brat naš forum,potem že razmišljš v pravo smer,ali kot pravi MarjetkaCvetka,ko se začneš gledat v ogledalo potem ti da mislit-ali pa tudi neKar zaupaj se nam in lažje ti bo! Beba-mene takoj ko se lotim diete začne matrat želodec tako,da sem enkrat že prekinila z dieto.Po pravici povem,da nisem bila sigurna ali je to psihične narave ali me res boli kadar jem surovo sadje in zelenjavo.Zveče sploh ne smem jabolk in trde solate,kot si že omenila in to kar imam najraje-regrad,radič in endivijoZdaj sem se odločila,ker mi že spet malo nagaja,da bom probala samo kuhane solate in kuhano sadje potem bomo pa videli. jesen

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

16. jan 2006 13:49

Živjo drage moje!! Moja statistika na današnji dan ni prav obetajoča. Sem kar grešila in zato sem ostala na istem: 3.1.=60kg 9.1.=58kg 16.1.=58kg Vidim da bo treba manj grešiti. Pa migati seveda.Saj se bom bolj potrudila. To je pa tisto, ko si rečeš, no saj ni tako nujno. Potuha. Obljubim, da se poboljšam. Res pa je, da imam tudi jaz težave z želodcem. Vsak večer me peče. Že tako nekaj ni v redu s sklopko, saj se mi preveč kisline vrača v požiralnik. In izgleda da toliko surovega sadja sploh ni dobro. Lep dan vsem skupaj!! Pika

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

16. jan 2006 16:17

Halo punce pozdravljene! Ker je ponedeljek malo za statistiko: 3.1.=74kg 10.1.=72kg 16.1.=71,20kg To je to - pa nisem razočarana še bo potrebno potisniti! Vse čestitke vsem za tud, da so veliko ali samo malo kg-jev izgubile v cca 14 dneh. Le naprej in da nas nebi zdravje zapustilo. Sama sem naredila napako, zajtrk ob 6 uri 2x jabki in ob 15 uri za kosilo pire krompir z zeljem do sitega in čez. Me tako trebušček boli in še nasprehod sem šla. Pa ne me kregati , ker sem čisto sama kriva. Saj ko sem jedla sem si rekla dosti - ne ne moje ročice pa so morale vse v usta znosit. Sedaj pa počitek! Bodite pridne! Jana janadr

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

16. jan 2006 17:37

Pozdravljene! Čestitam vsem za izgubljene kilograme. Glavno je, da ne obupamo-tudi počasi se daleč pride. Jaz se bom tehtala jutri zjutraj pred službo-sporočim. Vsem, ki imate težave z zdravjem želim, da čim prej minejo!!!!!!!!!!!!! Punce na pomoč! Jutri sem v službi cel dan. Ali je že katera delala pogačo z zelišči ali pa navadno po receptu iz Rinine knjige. Zdi se mi, da bi bila vredu, če si jo spečem že danes. Ali ima katera kakšen predlog? Pozdrav Marina 45

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

16. jan 2006 18:03

Punce, živjo. Dragička, kar pridruži se nam. Veselo berem in preizkušam tudi tvoje recepte, zdaj sem pa že tretjič tu. Moja statistika: 3.1.06 78,4 kg 15.1.06 75,5 kg - to je po tretjem sadnem dnevu Majčkeno zadnja dva dni grešim, ker sem smučala in imela včeraj s seboj sendvič, prirejen B dnevu, danes pa je bilo kosilo ob 13ih naročeno za vse enako in sem pojedla zdrobovo juhico, pomfrit in dunajca, pa solatko. Najprej sem solatko pa pomfrit, a je bilo vseeno malo premalo, pa sem še zrezek. Ampak na koncu pa še majčken biskvitek. No, sem pa zdajle dala v usta par oreškov in to je to. Bo jutri bolje. nočko Irena

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

16. jan 2006 19:57

Dragička, na strani 182 sem napisala kako se izračuna ITM (indeks telesne mase) in po tem se me držimo in takoj vidimo kam pašemo. Drugače pa dieta kar gre, samo sedaj je pa mene pričelo zebsti, tako da ne vem ali je kriv mraz ali dieta????? Podatke bom sporočila po drugem sadnem dnevu, torej v četrtek zjutraj. Lepo se imejte in uživajte v izgubljenih kg. Marjetka cvetka tebi pa vse čestitke! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti