Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

15. jan 2006 5:54

Dobro jutro punce!! Prav občudujem vse vas, ki ste zdržale na vodnem dnevu. Meni se to ne obnese, saj imam strašne glavobole če nič ne jem. No vsaj imela sem jih ,kadar sem to poskušala. Res pa je, da je od tega minilo že kar nekaj časa. Ali ima še kakšna težave s tem, če ne je cel dan? Imam namreč dokaj nizek pritisk. Morda tudi to vpliva. Pika

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

15. jan 2006 6:26

Dobro jutro! Sicer je do konca lune še dobre 4 ure, toda zjutraj krize pri meni ni. Luna uspela, bila dosledno 100 %, na vagi pa zjutraj 1,8 kg manj (najbrž vode, ker sem mislila včeraj da se bom cela izlila). Se beremo - poročajte! VERONIKA

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

15. jan 2006 8:04

Bravo punčke - vidim da ste uspešno polno luno prestale, oz. jo boste kmalu. Meni ni zneslo, ker sem bila povabljena na kosilo včeraj - in bi bil dolg nos, če se ne bi odzvala. Sem pridno samo zelenjavno juho, meso, zelenjavo in solato jedla, pa kavica je tudi padla. Drugič bom tako planirala, da bom tudi jaz na vodi - mi ne bo prav nič škodilo. Pravijo, da bo danes v hribih in na morju sonček - pojdite kam in uživajte ta lep zimski dan! Dušanka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

15. jan 2006 9:19

Pozdravljene vse pridne, sadne, nekatere vodne in vse ostale, ki ste z nami tako ali drugača. bravo moje sotrpinke, smo zdržale na vodi kajne. Saj ni bilo tako zelo hudo, čeprav sem bila tokraj jaz bolj omahljiva, kot sicer in sem bila v dvomih ali bom uspela. Pa je šlo, tako kot vsem vam. Čestitke. Sem še na vodi oz. na čajčki. Odpravljamo se smučat, pa se si v nahrbtnik spravila banane, da bom ob 11. uri potešila lakoto, potem pa upam, da bodo imeli na smučišču kaj dobrega. V takih primerih je pa fino, da nisem več na strogi dieti in si lahko sama določim, kaj bom jedla za kosilo. Seveda še vedno pazim in ločujem. Lepo se imejte. Lepo nedeljo vam želim. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. jan 2006 11:19

Hojla! Kako kaj,lunice,ste preživele. Zaklina,ko je vodni dan,se cel dan pije samo voda,od jutra do naslednjega jutra.Punce pa so bile na luninem postu,zato so zjutraj še lahko pojedle nekaj sadja,kajti pred lunino meno lahko nekaj malega poješ,seveda najbolje sadje.Ko pa je lunina mena,potem štiriindvajset ur piješ samo vodo. Torej,ko bo naš vodni dan,nič sadja zjutraj.Drugače pa ti kar vprašaj,naj ti ne bo nič nerodno. Jaz bom pa danes grško solato,sem si jo že naredila in me čaka v hladilniku. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

15. jan 2006 11:43

Soncen pozdrav, Janadr, kar tako naprej s tvojimi godrnjaci. Na vsake toliko jim ena vzgojna ne bo skodila. Mogoce bodo le zaceli ceniti ves trud, ki gre v pripravo kosila sedaj ko so ga morali sami pripraviti. Danes sem stopila na vago in se kar malo zamislila. Grehi z moje rojstnednevne zabave so me kar malo obdrzali na tezi ispred enega tedna. Danes bom malo bolj pazila, tako da bom do jutri zjutraj mogoce kaj popravila svoj rezultat Sem pa optimist a? Drugace bom danes na jogurtu. Nekako mi ne pase mesek. Sem si ze namocila lan v jogurt (da me malo ocisti grehov) za zajtrk, za kosilo bo solata, za vecerjo pa ponovno jogurt. Pa seveda veliko vode cez celi dan. Bodite pridne, sarajka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. jan 2006 12:21

Bravo punce za uspešno luno! Res imate voljo. Danes je pa mesek na vrsti. Jaz si bom spekla eno perutničko in nogico, zraven pa skledo radiča. Sem pa komaj pol ure nazaj zajtrk pojedla. Namočila sem si slive, saj sem zadnje dni bolj zaprta. Upam da me te poženejo. Sem pa spet sama doma. Mojedva sta pri njegovih. Saj mi kar paše, ker ne morem govorit in tako sem prisiljena da sem tiho. Mi je pa končno vročina padla, samo še zvečer se malo pojavi. Kašljam pa še vedno tako, da se cel blok trese. Preživite lepo nedeljo! tejčica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

15. jan 2006 13:49

Tako, pa sem spet sita.Sem se pravkar najedla pecenga tofuja z zelenjavo in crne redkvice v solati!Moram pa priznati, da kolicinsko ni bilo ravno veliko, se ti zelodec skrci po vodnem dnevu!Za vecerjo si naredim golaz iz tofuja. Jutri se ne pozabite stehtati in porocati! Soncen pozdrav Nena Nena-morje

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

15. jan 2006 14:55

Halo punce! Poročam: vodni dan uspel. Do 11 ure sem bila samo na čajčkih brez sladkorja in lešnikih v lušinah - no ja. Nato je sledil /jaz in pes Pino/ skoraj planinski pohod. Nato težave, ker mi je gsm zatajal in se z možem nisva dobila tam kjer naj bi se zmenila. Malo me skrbi, da se ne bom prehladila, ker sem čisto premočena - *spodnje perilo* čakala na moža na mrazu cca 1/2 ure. Ti deci decasti. Za kosilo: meso in pečen korenje iz pečice /in malo krompirja/ ter zelnata solata. Sedaj pa pečem rožičevo pecivo oblito s čokolado. Moram imeti moč in nič jesti! Juti poročam o izidu tehtanja. Bodite pridne ! Jana janadr

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

15. jan 2006 14:56

haj Danes po zelo dolgem času sem prečikirala forum in vas vse lepo pohvalim zelo ste pridne.Jaz sem z dieto začela 7.1.2006. marjetka cvetka tebe prosim če se tudi jaz lahko vključim v vašo razpredelnico hujšanja. Seveda če me boš vpisala. Moji podatki so višina 160 starost 38 teža začetna 76,5 Nasledje tehtanje opravim jutri in poročam. lp kristina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti