14. jan 2006 8:01
Jaz bom pa danes sadni dan zamenjala za vodni....mi bo veliko lazje!Grem, da pojem nekaj rezin melone, potem pa voda, voda, voda.....do jutri do 11.h! lp vsem skupaj Nena Nena-morje
14. jan 2006 8:01
Jaz bom pa danes sadni dan zamenjala za vodni....mi bo veliko lazje!Grem, da pojem nekaj rezin melone, potem pa voda, voda, voda.....do jutri do 11.h! lp vsem skupaj Nena Nena-morje
14. jan 2006 10:30
Halo punce! Kupila novo tehtnico in rezultat pri kg-jih nespremenjen. Sem mislila, da je stara vaga /cca 25 let / že utrujena in me malo heca in bo nova pokazala novo /boljšo/ težo. Vendar se ni nič pretresljivega zgodilo le moja denarnica je lažja ha ha ha pa na 10 dag je točna ha ha ha . Vesela sem, da nekatere sotrpinke pa res znajo potolažiti in mi danes ob prebiranju teh spodbudnih besed res dobro dene, ker sem pa take volje, da nisem ravno v najboljši koži. Ampak gremo dalje. Sklenila sem, da danes /ker je pa še luna/ bom imela vodni dan. Takoj ko sem vstala sem popila domači jabolčni kis razrdčen z čajem in malo osladkan z medom. Napravila termovko toplega čaja, da bom pila in pila. Bodite pridne in lep pozdrav! janadr
14. jan 2006 10:34
Hoja, tudi jaz bom poskušala danes zgržat na vodi. Žal mi včerajšnji sadni dan ni uspel, a moram po mojem zastavljenem planu, da ne zabluzim. MAlo slabo brez energije sem ta teden, tudi danes sem malo bolj čudna. Če bo pa huda kriza bom pa malo sadja - vitaminčkov. Samo, da imam vsaj enkrak na mesev vodni da in na 4 do 6 dni sadni pa mi bo uspelo obdržat težo. Z ločevanjem pa ni težav. Edino po kosilu do večera, bi kar naprej nekaj jedla, pa kar gledam na uro kdaj bodo minile tri ali štiri ure. Čestitke vsem pridnim, pozdravljene vse stare in nove inn veliko uspeha. Celjanke se vidimo, mislim, dami bo uspelo priti na čvek, čeprav grem nasledni dan za tri dni v Dobrneo na izobraževanje. Robida mislim nate in ti želim, da se čimprej pozdraviš in se nam kmalu priduži na skoraj že enomesečnem čveku ob kavici ali čaju. Tuna, tudi ti se pozdravi. Se vidimo v Santani. Marjanca, Helena, MArjetka cvetka in BOnaca tudi vas bom zelo vesela. Kaj pa LUna12, se nam boš tudi ti pridružila. Milsim, da imamo še novo kafetkarico. Dobrodošla. Smile tudi ti si že naša, prideš, kajne. TO bo veselo. MNMM, kako dobro kavo sem si skuhala- NO od zdaj sem že na vodi, upam, da mi bo uspelo. Če je katera z mano, naj pove, se beremo in vzpoidbujamo. Nena, saj bova zdržali, kajne. Nisem sicer taprava, me boli v vratu in malo glava, a se bom s čajčki pocakljala. Lepo se imejte in veliko vitaminčkov na današnji dan vam želim. Če ne bo šlo po sadju, pa si privoščite zeljenjavo, a brez stročnic. LANES
14. jan 2006 10:38
Janadr tudi jaz zjutraj pijem na tešče popijem jabolčni kis, medo, a z vodo. Kis pomaga raztapljat maščobe, med pa je vsestransko zdravilo za vse bolezni. Berem, da si se tudi ti odločila za vodo. No smo že tri. Tudi Nena-morje je z nama. Se beremo. LANES
14. jan 2006 11:23
Rožica, super, da skupaj začneva v ponedeljek! Ta vikend sem se odločila, da se bom nažrla vsega kar potem ne bom smela - saj veste zadnji dnevi svobode.
14. jan 2006 11:38
Trem vodnim se pridružujem tudi jaz. Upam, da bom zdržala, namen je več kot dober. Se ne damo, kaj ne. Z vagami pa je žal tako Janadr, da že celo življenje kažejo preveč, pa naj bo stara ali nov. Kljub temu je prav, da si se odločila za to investicijo. Pri nas doma imamo 3 - pa kažejo zelo različno - največ kaže digitalna - sem prepričana da ni točna Za moje jedce pa sem že skuhala kosilo - ćufte v omaki in zelena solata. Sem se zazihrala, da je bilo kosilo kuhano do lune. Joj, kako se bodo basali. Tudi moj sin je z mano - na vodi - za kosilo pa se mu sploh ne bodo cedile sline, ker čuftov ne je. Sem bila malo obzirna do njega. Se beremo - če bo kriza pridem nazaj malo pojamrat. Pred luno me je glede hrane kar dobro dajalo, sem imela ves čas grozen občutek lakote. Lep oblačen dan! VERONIKA
14. jan 2006 12:16
Hojla! Naj vam vodica dobro teče,naj vam sadje dobro tekne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
14. jan 2006 12:18
V Amsterdamu pa imamo prekrasno sonce in 4 stopinje plusa! Popila sem ze dve skodelici zelenega caja in se sedaj odpravljam na trznico po svezo zelenjavo in tofu, za jutri! Meni ni tezko vzdrzati samo ob vodi....vsako leto grem namrec se z dvema prijateljicama v "ilegalo", kjer se 5 dni postimo ob vodi, cajih, soku kislega zelja in enem kozarcu sveze iztisnjenega sadnega in zelenjavnega soka na dan."ilegala" pomeni, da vse tri pobasemo svoje stirinozne prijatelje,se peljemo 100 km vstran od doma, najamemo hisko (na samem, med pasniki in kanali) in uzivamo v sprehodih in voznji s kolesi.Teh 5 dni na leto je mojih, in si jih ne pustim vzeti!Shujsam sicer ne veliko, se pa telo znebi vseh strupov, ki si jih nalozim cez leto. Za to ugotovitev sem potrebovala 40 let in lahko mi verjamete, da mi je zal, da nisem to ze prej prakticirala!Ni pa sans, da to delam doma, ko moram kuhati.....vzdrzim najvec en dan! Uspesen dan vsem skupaj od Nene Nena-morje
14. jan 2006 12:31
Še kar na tekočini. Piejm sadni čaj z limono, da me ne bo zeblo. Bolje preprečiti kot zdraviti, pravijo. Nena-morje, tile tvoji 4-je očiščevalni dnevi v družbi prijateljic morajo biti pa prav zanimivi. Super. Grem kuhat. Mojima pripravljam govejo juhico, pirir krompir, špinačo in govedino iz juhe. Želja mojega sina. JUtri pa upam, da gremo smučat, zato hitim s pospravljanjem in pripraviti se moram na službo za naslednji teden. Čao se še beremo. LANES
14. jan 2006 13:12
Lep Sarajevski pozdrav, Nene-morje, tvojih 5 dni se slisisi bozansko. Verjetno je tudi kar mocen karakterni test?! Ampak si pa lahko kar predstavljam kako dobro se moras pocutiti po koncu teh 5 dni. Rmeli, ne daj se slabi volji ob nakupih. Tudi mene je vedno pojezilo ko sem babi peljala v shopping in ker je mocna je imela zelo slabo izbiro, ce pa je ze kaj nasla je pa res izgledala kot "stara mama". Na koncu sem nasla trgovina v kotu Emporiuma (Lj), ki se imenuje Evans, tako da je sedaj moja babi najbolj stylish babi na svetu Greva vsako leto dvakrat in takrat zapravi celo premozenje, ker se preprosto ne more upreti. Si lahko zamislis da si je pri 75 letih kupila svoje prve kavbojke heh,heh. Samo ne obupaj ce bos prisla pa nic pametnega ne bodo imeli. Vcasih cakajo na robo tudi po cel mesec. Drugace pa sem gresila vceraj. Imela sem rojstnednevno zabvo in na sreco sem lahko pojedla svojo cokoladno tortico. Cel vecer sem zdrzala ob mizah polnih hrane in gledala kako se 40 ljudi okoli mene "base" s hrano. Na koncu pa sem ob pol dveh zjutraj ko sem pospravljala podlegla in planila po tortilla cipsu in nacho omaki. Je pa pasalo. Potem pa mi se danes zjutraj pogled ustavi sadna tortica. Bom pa cel dan pridna in res jedla samo sadje. Crna pika zame Lp, sarajkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Browniji s temnim pivom