Ločevanje živil 90. dni - 5. del

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

14. jan 2006 14:32

Živjo! Hema ,lepo je prebrati,ko negdo vstraja tako dolgo in ima pol krasne rezultate.Čestitam ti!Vstrajaj še naprej. Nena-morje, pri tebi mi ni jasno, kako gre vodni dan skupaj z melonami?A ni vodni dan samo na vodi?Glede tistih postnih dni v naravi pa je res super.Malo ti jih zavidam!Jaz si jih ne morem priviščiti pri treh otrocih.Moram počakati,da malo zrastejo. Svetujte mi prosim, kako naj se prehranjujem,če delam ponoči?Naj se držim kot ve, ali naj se prilagodim svojeu delavnemu dnevu? Hvala za odgovor! ČAO!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. jan 2006 15:17

Zaklina,boš morala jest tako kot me,ker gre tako nekako:Od četrte zjutraj do dvanajstih se telo čisti.Takrat pojemo minimalno,predvsem sadje in veliko pijemo.Od dvanajstih do osmih zvečer poteka prehranjevanje,takrat jemo po razporedu.Od osmih zvečer do štirih zjutraj pa poteka prebava,zato takrat nič ne jemo. Tako pač ne bo šlo,da bi ponoči jedla,piješ lahko in če je res huda lakota,kakšen sadež lahko poješ. Če delaš ponoči,si ob štirih zjutaj verjetno še v službi,pač takrat poješ sadje.Kosilo in večerjo pa imaš normalno popoldan in zvečer.Pač si malo prilagodiš obroke,saj se da! Sarajka,zate pa res črna pika.Ti punca,če si tako dolgo zdržala,kaj je bilo pa potem,a? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

14. jan 2006 15:59

Hoj,sem že iz službe.Tud jaz sem vodna,mi je lažje kot sadni dan čez vikend.Zdajle bom peljala otroka na en roj. dan,jaz pa grem k sestri na 2dcl,da bom lažje zdržala.Pred 2letoma sem jaz delala kuro z javorovim sirupom in nisem imela nobenih problemov.Shujšala sem 8kg in se počutila enkratno tko v službi kot doma.Takrat sem začutila v glavi en klik in se kar takoj odločila,zdaj pa ga še nisem začutila.Veliko sem hodila z otrokoma,kuhala,pa je vseno šlo.Težo sem obdržala od julija do decembra,ko je bil veseli december.Kuro sem držala 10 dni. luna1

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

14. jan 2006 16:01

Zdaj pa napadam zeliščni čaj z malo meda. Sadnega in še eno kavo sem že popila. Malo sem že mehka in se mi vrti v glavi. Moram še zdržat in se zamotit s pospravljanjem, pa likanjem in pripraqvami na službo. Me pa malo skrbi, kako bom jutroi smučala do 11. ure, če bomo šli na celodnevno smučanje. Mogoče si bom pa premislila in ostala kar doma in v miru pospravila stanovanje in polikala goro perila. Nena. Veronika in JAnadr kako se pa ve držite na današnjo polno luno. Kako ste pa sadne. Le držimo se, da bo jutro mesek ali sirček brez slabe vesti šel v slast. Lepo se imejte. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 14. jan 2006 16:04:00

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

14. jan 2006 16:05

Bravo LUna1 tudi ti si danes naša. NO pa zdržimo to luno na vodi, da bomo bolj očiščene in se bomo bolje počutile. LANES

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. jan 2006 17:21

Hojla! Še ena vodna se javlja, upam, da bom zdržala. Zjutraj sem pred luno pojedla tri jabolka namesto dveh, potem pa čajčki in kava. Z možem sva nakupovala in se ustavila tudi v kavarni, kjer sem si privoščila zeleni čaj. Nisem ga navajena, zato me je najprej zelo ogrel, potem pa mi je bilo tako slabo, da sem mislila že nekam letet. Na srečo se je umirilo, da ni bilo komedij in nepotrebnih vprašanj. Lanes, dobra ideja, si bom še jaz privoščila malo medu, da ne bom okol padla, ha, ha. Držte se vse skupaj! jankica

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

14. jan 2006 18:17

Živjo! Marjetka cvetka hvala ti za pojasnilo! Nekaj mi še ni jasno,tisto glede vodnega dne,a samo zjutraj poješ sadje , nato pa nadaljuješ samo z vodo in čajčki?Jaz sem sicer danes na sadju in zelenjavni juhici,bi pa poskusila drugič.Pod nujno si moram nabaviti Rinino knjižico,da ne bom toliko spraševala. Lep večerni pozdrav!

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

14. jan 2006 19:59

Halo punce živjo! Kot sem napisala bom danes vodna - pa mi je do sedaj kar uspelo. No sedaj imam pa malo krizo in sem prišla vas malo prebrati. Čestitke vsem, ki ste na vodi in tudi tistim katere ste na sadju in boste zdržale. Saj bo to samo zdravo za naše telo - ker se bo očistilo. Prepričana sem, da mi je prebiranje in vaše spodbudne misli odvrnilo od tega, da bi podlegla skušnjavi in uničila za danes zastavljeni cilj. Pa še ena resnična od danes. Zjutraj družino povprašam kaj naj kuham, da bi čim bolje ustregla njihovim željam. Začnejo se izmišljevati in me kritizirati, da tako ali tako ne znam kuhati in oh in sploh. Ampak sem ubrala drugačno taktiko. Bila sem brez besed - nič jim nisem ugovarjala. Le prevzela sem pobudo za pospravljenje nakar sta tudi fanta postorila kar je potrebno pri sobotnem pospravljanju. Ko je bil čas kosila sem jim predlagala, da naj si sami skuhajo - kar znajo in želijo. Sama pa sem šla na sprehod s štirinožnim prijateljem. Ne vem kako so se organizirali, le ko sem prišla domov so imeli kosilo na mizi. Ha Ha Ha šola za naslednjo soboto!! Bodite pridne! Jana janadr

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

14. jan 2006 20:14

Pozdravljene! Do tega trenutka vodni dan uspeva - moram pa res priznati, da mi je lažje kot sadni dan, zato bom vodo še ponovila. Si bom natanko ogledala vse lunine mene, res ni tako grozno. Kljub temu pa komaj čakam, da bo ura primerna za spanje. Jutri pa - napad na meso v zmernih količinah - se ve Se berermo! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 14. jan 2006 20:15:29

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

14. jan 2006 23:28

Tudi meni moj vodni dan mineva brez kakrsnih koli tezav!Do 10. ure zjutraj sem pojedla pol melone in popila dva zelena caja, potem pa samo se vodo...mislim, da sem je popila do sedaj ze vec kot tri litre...pa se kaksen liter je bom do jutri, do 10.49! Sarajka, ti imas pa res crno piko...ob dveh zjutraj jesti tortilje??????Te so se ti "obesile" direktno na tazadnjo!!! Zaklina, nekaj se nas je odlocilo piti vodo 24 ur (na polno luno!) namesto uzivanja sadja, ker nam je to lazje! Ker je polna luna "padla" na sadni dan, ne delamo nobenega velikega prekrska!!!Bomo pa vse imele vodni dan 31.1.! Lepo sanje vsem skupaj! Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti