Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

13. jan 2006 19:54

ali lahko vskočim z enim vprašanjem? koliko se povprečno shujša v enem krogu (90 dni) in kako je kasneje z vzdrževanjem teže? mislim, se kar navadiš tako jesti, ločeno? pppp

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

13. jan 2006 19:58

Lep dober večer še od mene. Moja vaga je kljub temu, da je skoraj nova, malo čudna včasih. Malo gor, pa malo dol. Tako, da je do sedaj samo en kg šel dol. Ampak se še ne dam, čeprav imam sedaj malo krize, ker v ponedeljek začnem eno terapijo ( drugič kaj več , če mi uspe), tako, da mi marsikdaj kaj v usta roma, kar ne bi smelo.Me malo živčki dajejo, pa upam, da bo bolje, ker imam čez vikend službo in ne bo mogoče kaj veliko jesti. Se mi zdi, da mi moja volja nekam izginja, pa sem tako bila pripravljena na tale krog. Upam, da ne bom čisto vrgla puške v koruzo. Sem pa danes malo po trgovinah hodila in ko sem si hotela kaj kupit seveda moje številke ni bilo in me je kar malo ujezilo, ker sem imela občutek, da ker sem debela, me trgovci sploh ne jemljejo resno. Kot da ne bi hoteli prodati in te premerijo od nog do glave in imaš občutek, da si mislijo,kaj sploh tam delam. Če bi pa slučajno že kaj bilo moje velikosti, je pa tako drago kljub popustom, da je groza. Ja, za debele gre pač več materiala. Me jezi, ker smo kaznovani še pri tem, ko nas že tako kile dajejo. Ne bom več jamrala in grem spat. Imejte se lepo čez vikend. Nočko. Rmeli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. jan 2006 20:02

Robida,držim pesti,da se čimprej pozdraviš.Pa saj se bomo punce s teh koncev verjetno še velikokrat dobile,tako da se še bomo srečale. Pppp,veš,zelo težko je reči,koliko se shujša povprečno,ker nekateri shujšajo tudi po petindvajset kil,ali pa še več,drugi pa spet komaj kakšno kilco ali dve.Vse je odvisno od tega,kako dosledno se držiš diete. Ja,pa navadiš se ločevanja,tako zelo,da ti zleze pod kožo,ko si dlje časa v tem.Vzdrževati težo pa je treba potem kar vso življenje,oz.paziti moraš vso življenje,kaj daš v usta.Žal je pač tako,ko si enkrat v življenju že debel,tega pač ne moreš odpraviti za vedno in potem normalno naprej jesti oz.tako kot pred dieto. Punce,jutri pa sadje,kajne!Jaz bom za kosilo verjetno zelenjavno juhico,da me mal pogreje,ker me tttttakkkkko zzzzzelo zzzzzzebe! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Marjetka cvetka  

13. jan 2006 20:17

Rmeli,no,kaj pa je to za eno govorjenje.Punca,ne se dat,saj veš da nisi sama v tem zosu.Tale špeh in kalorična hrana pa nas že ne bosta imela v oblasti. Stopi enkrat pred ogledalu in se pošteno poglej in si reci"Poglej,kakšna si!A bi res bila rada vso življenje takšna,ali pa si zares želim postati vitkejša,se resnično želim znebiti tega prekletega špeha in se vzeti v roke.Pa presneto,saj nisem sama,če drugim uspeva,zakaj ne bi tudi meni.Mar res ne premorem toliko poguma in volje,da se uprem skušjavam,ki so okrog mene,al pa sem takšna zguba,da se tlačim z hrano,zraven pa mislim,kako lepo je hujšati!" Tako nekako pač!Saj vem,da je hudo,da imamo takšne in drugačne težave in probleme,toda hrana naših težav ne bo rešila,rešitve za njih moramo poiskati kje drugje.Hrana nas samo trenutno potolažila,potem bo pa še huje. Punce,ne se dat,potrudite se za boljši jutri,za lepši svet,za svoj jaz!Saj to počnemo zase,kajne?Pomislite,kako visoko se cenite!Ali je mogoče hrana več vredna od nas? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. jan 2006 20:31

Joj Marjetka Cvetka ti si pravi angel za naš forum!!!!! claudia12

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

13. jan 2006 21:20

No,jaz sem se namazala po telesu s soljo in medom,potem pa sem si privoščila 20 min.solne kopeli,se počutim super in koža je zelo mehka in dišeča.Sedaj pa grem v mižolo,ker imam jutri službo.Se beremo popoldne. luna1

Marjetka cvetka  

13. jan 2006 22:21

Claudia12,nisem angel,samo lačna sem! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. jan 2006 23:19

Se moram oglasit. Marjetka bravo, tudi mene si spravila v še boljšo voljo... tatjanca v ponedeljek ne boš sama, jaz tudi štartam čisto zares. me je kar malo strah stopit na vago. danes sem si šla kupovat halče in sem pomerila mojo težko prisluženo številko, ki sem se je ravno privadila, vse je tesno,...hlače komaj zapnem. Kupila nisem nič, bom pa verjetno šla ponje za motivacijo, kot pravi ena na forumu, no bolj zaradi ugodne cene.. He, he... Zdaj še preživim vikend brez obremenjevanja, čeprav me hlače ves čas opominjajo, potem pa se v ponedeljek stehtam,... da doživim ŠOK, upam da ne infarkt. nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

13. jan 2006 23:54

Marjetka cvetka, prebrala sem, da te zebe. Prav rada bi ti poslala nekaj naše vročine, ja, prav si prebrala vročine. Saj 25 stopinj v stanovanju je res vroče, skoraj bomo pečeni in kuhani v lastnem soku, vse po predpisih našega načina prehranjevanja. Verjetno nam tako kurijo, da lahko več zaračunajo. Po moje je to kake 3 ali 4 stopinje preveč, saj potrebujem doma letna oblačila. Rožica, kar kupi si hlače in vedno, ko boš želelea kaj prepovedanega dati v usta, se spomni na nove hlače. Pri meni taki štosi običajno pomagajo. Novih stvari pa ne bomo stran metali Lahko noč! riba-ribica

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

14. jan 2006 6:30

Dobro jutro drage moje!! Spet vikend, pa še sadje. Saj mi je vsaka stvar posebaj kar všeč, toda najbolj me daje dieta za vikend. Marjetka cvetka, tale ideja z zelenjavno juho ni slaba. Prvič te malo pogreje, pa jaz ostanem po juhi dlje časa sita. Tudi jaz si jo bom skuhala. Čez kakšno uro pa v nabavo. Potem pa mečem v košaro same dobrote (za ostale člane), meni pa sline kar lijejo iz ust. Ha, ha, no saj ni tako hudo. Lep dan vsem skupaj!! Pika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti