Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. avg 2005 23:29

Ji, pozdravljena med nami! Po moje vsaka ženska med nosečnostjo pridobi nekaj kilogramov, vsaj sem obakrat. Hvale vredno je, da želiš shujšati že sedaj, ko je viška samo nekaj kilogramov. Skratka, želim ti veliko trajnih uspehov pri hujšanju. O dojenju med 3MD pa naj pove svojo izkušnjo katera od mladih mamic. Morda pa bi lahko z dieto tudi še malce počakala? Možno je tudi ločevanje samo znotraj posameznih obrokov, kar bi bilo v tvojem primeru lahko boljše. Želim ti srečno materinstvo! Imaš fantka ali punčko ali oboje? Ali si že pogledala pod Prehrana dojenčkov in mamic ali nekaj takega. Nikoli ne škodi kaj prebrati. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 03. avg 2005 23:37:20

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

4. avg 2005 11:28

pozdrav vsem..hvala bogu da nii več vroče... škrobni dan pa piknik - lahko jheš vso zelenjavo na žaru (bučke, melancani) pa recimo krompir na žaru..mnjammnjam..mesu se pa pač izogneš... ji, kar pa se tiče nosečnosti, pa se vsaka dieta med dojenjem močno močno odsvetuje. tudi 3md. Tekom dojenja boš tako ali tako še shujšala, potem pa boš videla kje si in kaj naresti..dokler pa dojiš pa res ni primerno..ne za otroka ne za tvoje telo, ki bo zelo izčrpano.. mejte lep dan punce, pa migat pejte, ko ni vroče... punchka

ji  

član od: 3.8.2005

sporočila: 2

4. avg 2005 11:52

Hvala za nasvete. Saj mi je čisto jasno, da med dojenjem ni dobro hujšati, že zaradi razstrupljanja telesa. Se mi je pa za moment zazdelo, da tale dieta bi pa bila. Vsekakor sem si malce priredila jedilnik (od silnih jedi, ki mi jih je kar naprej vsiljevala mama) na zelenjavo, sadje, ribice...Pa večerjam striktno do osmih zvečer. Pa bomo videli kaj bo. Vsekakor se pa po koncu dojenja (bogsigavedi kdaj bo to, ker je dete požrešno:) ) oglasim. riba-ribica; imam punčko, zelo lepo napreduje, vsaj to odtehta tisti kanček nezadovoljstva nad lastnim telesom. Pa daleč od tega, da bi bila zamorjena. Lepo hujšajte še naprej, jaz bom pa še malce počakala, vsaj do takrat, ko si bo tamala zreducirala dojenje na dvakrat dnevno. lep dan še naprej ji

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. avg 2005 13:27

Ji, ti kar pridno doji tvojo sončico. Pridobljene kilograme boš lahko brez težav odpravila takrat, ko se bo tvoja hči začela postavljati na noge in mislim, da ne boš rabila nobene diete. Zdaj je najbolj važno, da si dobra mlekarna - ne mislim nič žaljivega. Hočem povedati le to, da kile v tem času niso važne. Uživaj v sreči biti mama !!!!! Imejta se fino, bodita zdravi in srečni, za vse ostalo pa je še tooooooooooooliko časa. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. avg 2005 14:41

Hojla! Ji,tudi jaz mislim,da zdaj ni čas za hujšanje,ampak uživaj z svojo hčerkico.Tisti višek kil boš že odpravila.Malce le glej kaj daš v usta,posebno se pazi potem,ko boš nehala dojiti. Danes dopoldne sem šla nakupovat,potem pa sem si privoščila še en dolg sprehod pod dežnikom. mejte se lepo! Marjetka cvetka

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

4. avg 2005 14:43

Že kakšno uro prebiram vaše klepete in moram reči, da sem se fulll zabavala ... Skratka danes sem se odločila.... dovolj imam utrujenosti, odvečnih kilogramov. Šla sem v knjigarno in nabavila ločevalno dieto. Kar bo pa bo.... imam 80 kg in komaj 157 cm... OGledala sem si recepte in moram reči, da so mi všeč.... Začeli bomo s piščancem in melancanami .... super! Kje lahko vidim vaša angelska teleščka? Bom dodala še svojega ... Pozdravček vsem! maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 04. avg 2005 14:44:08

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. avg 2005 17:11

Tako je treba,masenka! Le pogumno v boj z kilogrami! Pa seveda dobrodošla med nami! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. avg 2005 17:34

Masenka, dobrodošla, veseli smo vsake nove članice ali člana. Boš videla, kako boš vesela, ko bodo kilogrami začeli kopneti, saj na začetku gre zelo hitro. Ta dieta oz. način prehranjevanja je res super. Imej se lepo! Pozdravček! riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. avg 2005 6:18

Dobro jutro, rožice moje drage ! Nekam lena sem za pisanje te dni. Saj se mi pravzaprav sploh nič ne ljubi. Ljudje okoli mene hodijo na dopuste, tukaj na forumu jih cel kup manjka, otrok ima krasne počitnice, jaz pa črnarim. Pa to je za znoret..... Ko mi je najbolj hudo, se spomnim, na moj letošnji krasen dopust in bi kar šla nazaj. Ampak potem si rečem: " Marjanca, sanja prase o koruzi, ko še trave nima......" in sem vesela že petka, ko me v soboto zjutraj zbudi mehur namesto budilke. No, to je pač to. Kaj hočemo. Penzija je še daleč. Marjetka cvetka, ti si res prava rožica. Pridna si, da greš na sprehod tudi v dežju. Mene v službi tako ožamejo, da se mi popoldan res nič ne da. Komaj se spravim, da si naredim kosilo. Masenka, dobrodošla v klubu hujšarjev ( pa kam so izginili vsi naši fantje - halooooooooo dečki, kje ste ) in hujšaric. Očitno si se že prepričala, kako nam je lepo. No, ko nam pa ni, gremo na forum, malo "pojokamo" in spet smo na pravi poti. Res je fino. In nič težko. Važen je cilj, ki si ga človek zastavi, potem pa veselo na pot po 3MD dieti, ki je bolj način prehranjevanja kot dieta. Mogoče je dieta prve 3 mesece, ker je pač določeno zaporedje obrokov, potem pa ni več tako. Je pa pametno prebrati forum za nazaj, vsaj en del, ker boš tam našla odgovore na večino vprašanj, ki se ti bodo pojavila. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. avg 2005 8:27

Dobro jutro! Hvala za dobrodošlico.... mojo odločlitev so podprli tudi moji.... pridružili se mi bodo pri jedilnikih....če jim bo kaj manjkalo.... so rekli, da bodo sami dodali kaj. Pred nami je vikend, upam, da ne bo prehudo deževalo, da bova lahko z mojim dragim naredila kakšen velik sprehod... brez sladoleda tokrat..... Lep vikend vsem, maša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti