Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

5. avg 2005 8:43

Hojla! po 1 tednu in prvih 4 strogih dneh 3md beležim zmanjšanje teže za 3 kg. Sicer čutim rahlo utrujenost, ki je ne pripisujem toliko dieti kot delovni vnemi v službi. Mislim in upam da se je telo po 1 mesecu malce odpočilo in me ne bo spet izdalo. Zadovoljna sem z manjšimi cilji- kot je naprimer včerajšenj sadni dan brez grehov. Upam da bo tudi čez vikend šlo skozi. LP vsem tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. avg 2005 9:19

Bravo, Tabina. Ne misli na grehe, pa bo možnost zanje tudi manjša. Saj bo šlo, boš videla. Držim pesti. marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

5. avg 2005 10:47

Hojla MAŠA, a se ti to sprehajaš po lentu? Le kdaj si ujela zadnje sončne žarke? Res dobro skrivaš viške, tak da če že so kje ti držimo pesti, da čimprej izginejo... Kako ste danes hujšarice? Izgleda, da bo končno "normalen" dan. Prijetno ga preživite, pa bodite pridne Darchy

marjanca45  

5. avg 2005 11:24

Maša, če bi jaz moje kile pred dieto lahko tako skrila, sploh ne bi hujšala. Bravo, še ena "naša" med nami - Štajerko mislim. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. avg 2005 11:34

Ja saj.... temen kostim skrije vse to, kar kopalke odkrijejo..... Vsi se čudijo - še moja zdravnica - čeprav vsi vedo da me je preveč.... ampak tebi tako paše, lepo je porazdeljeno po celem telesu... le kakšna boš potem - poslušam že nekaj časa, ampak imam težave s kolki in hrbetnico ter prebavo.... moram malo olajšati moj sistem.... da bo spet tekel kot urica... Danes sem jedla samo sadje dopoldne in je bilo super... zdaj grem med pauzo na tržnico po melancane in solatko za kosilo. Odpovedala sem se skupnemu praznovanju rojstnih dnevov v službi.... ne bom grešila takoj na začetku! Na Lentu je velikokrat sonce.... danes spet kuka.... Upam, da bo lepo.... sicer bodo skušnjave hude.... Pozdravček z Lenta! Maša

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

5. avg 2005 11:52

Jaz se ful dostikrat peljem po lentu, maša, tako da se ne čuti, če ti katera kdaj potrobi ;-) Darchy

marjanca45  

5. avg 2005 12:07

Maša, moja sestra stanuje na Lentu, tako, da sem kar večkrat tam. Jezi me le, ker tako težko najdem parkirno mesto. Sicer pa je to zelo lep del Mb. Sicer pa te popolnoma podpiram, sploh, če imaš probleme z zdravjem. Zase ti lahko povem, da je mojih 15 kil minusa zelo veliko pripomoglo k temu, da ne rabim še na eno operacijo hrbtenice ( prvo sem imela aprila lani in je bilo grozno !). marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. avg 2005 12:27

Če ste večkrat v bližini punce .... pa predlagam, da se dobimo kdaj na kakšen klepetu kako in kaj.... sem v službi na slomškovem trgu in imam do lenta res skokec. Izmenjava izkušenj je seveda zelo dobrodošla. Seveda bomo pile vodo.... Parkiramo lahko v bližini Pristana (bazen)... malo sprehoda sodi v dieto... Super.... 15 kg manj.... čestitam.... da glede operacije sploh ne govorim! Dobrodošle na Lentu....Darchy, Marjanca.... in vse ostale! Maša

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. avg 2005 12:57

Hojla! Da se mal vrinem med te mariborčanke! Kako kaj! Ej,Marjanca,sej bojo nam tud minal tile dnevi lenarjenja.Pol bomo pa skupaj jamrale,kajne! Ja,sprehod v dežju,no sej je sam rahlo deževalo.Hoja mi je trenutno najbolj všeč in kar hodla bi in hodla!Sem šla včeraj še popoldne na en sprehod,seveda po poznanih poteh. ! Maša,sem si ogledala slikco,ja sej ti res ni videt,super izgledaš!Želim ti veliko uspeha! Kar se tiče teh praznovanj,to je res zoprno,sploh v službi.Vsak ti reče,sej od enga keksa se ne boš zredila,sej to ni nič.Pol jim pa dopovej,kaj!Keks tu,keks tam,pa si v zosu! Sem se že sprla zarad tega,ker enostavno ne prenesem,da me kdo sili z hrano.Če rečem,ne hvala,to pomeni,da pač ne bom,pa pika! Pa je nekaterim tako težko dopovedat.No,jaz sem jih v službi že nekako navadla,da ne jem sladkarij in sedaj mi jih veliko manj ponujajo,kot prej. No,sonček se nekaj prikazuje!Upam,da bo zdržalo lepo vreme do nedelje in da bo moje planinarjenje uspelo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

5. avg 2005 13:19

Marjetka cvetka, tudi jaz sem ljudi okoli mene ( v službi in doma ) navadila na to, da jem po svoje in me pustijo pri miru. Na začetku pa je bilo prav zoprno, ker je bilo potrebno vsakemu posebej povedati kako in zakaj.... Danes bom jedla endivijo in restan krompir s praženo čebulo in hrenom. Za znoret dobro. Komaj čaka, da pridem domov, čeprav kot običajno spet nekaj ovinkov - opravkov, ki mi bodo preprečili, da bi jedla kaj dosti pred četrto uro popoldan. Maša, tudi jaz sem v službi v Mb- na Studencih, vendar prav rada pridem kamorkoli, da res kakšno rečemo. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti