1. avg 2005 11:43
Mala mucica, delim veselje s tabo, ker vem, kako vse komaj čakamo na konec in na končni izid. In potem veselje, ko se končno pozna na tehtnici, pa na oblačilih, na počutju, skratka, mislim, da s tem načinom prehranjevanja dobimo kar veliko samozavseti, ki pomaga na vseh področjih življenja.
Dobra si, da imaš že plane za toliko časa naprej ! Res je, da sem tudi jaz v prvem mescu izgubila največ kil, potem pa je šlo bolj počasi. Ko berem druge, ki delajo 2. krog, gre tam še počasneje, ampak očitno človek že s 1. krogom dobi dovolj volje in izkušenj, da ne odneha.
To, da bi pa bil človek popolnoma "neoporečen" in da ne bi nikoli grešil, pa po moje tako ni človeško. Res pa je, da je fino, če se to "grešenje" lahko kontrolira.
Tudi jaz se tri mesece po končani dieti kar pridno pazim, čeprav sem bial prejšnji teden neverjetno željna grehov, ki pa sem se jih z veliko muko otepala. In zato, da ga ne bom ne vem kako zelo biksala, si še vedno pišem jedilnik in se na ta način malo bolj kontroliram. Saj ne verjamem, da bom to počela nslednjih 30 let (!), ampak sedaj sem se pač navadila na takšen red in mi je kar všeč. Tudi jaz se namreč kot ti, zelo hitro pričnem basati z vsem živim in potem se grem lahko le še "igre - beri nažiranje brez meja". Glede na to pa, kako krasno se sedaj počutim, me nič ne mika, da bi na plano sper vlačila oblačila, ki sem jih spravila nekam na dno omare in za katera upam, da jih ne bom rabila nikoli več obleči.
Uživaj v svoji novi podobi in veselju, ki te ob tem obhaja !!!!
marjanca45