Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

7. avg 2005 17:18

Živjo punce, še vedno berem vsaj na kake tri dni, vendar za pisat nisem bila nič kaj razpoloženo, saj udarjam po tipkovnici kar večino dni. Pišem diplomo in sem na 1/3. Drugače sem prekolopila na Montija, ampak mi je všeč vaša družba, tako da ostajam. Včeraj smo šli malo v hrib-Polhograjska grmada; fina turca za tiste, ki ste iz Ljubljane (a sploh je kakšna, ki ni iz štajerskega konca??). Potem sva si pa s fantom še savno privoščila zvečer. Vmes sem za eno urico zaspala popoldan in sicer nisem nič naredila včeraj za diplomo, ampak sem se počutila, kakor da bi bila na enem majhnem dopustu. Sem čisto prenovljena in zjutraj se celo nisem zbudila povožena in sem kljub dežju odkorakala z našo kužiko na polje na sprehod. Zdaj sem kupila še gumaste škornje in sem bila tako vesela, ker sem lahko skakala po lužah, kakor ko sem bila mala. Gumijasti škornji so zakon!! Na novo sem odkrila ameriko...čisto sem navdušena. Upam da vam ni vreme preveč skvarilo planov, če pa je, pa si kupite škornje tudi ve...joj, saj sem skor ko topšop!! Nič, to bo kisanje zaradi diplome. Nič grem delat dalje. Aja pa še tole; Maychi, kako se je pa tebi telo obnašalo, ko si po 3md prešaltala na montija?? Imejte lep dan! Sarica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. avg 2005 18:29

Tabina, po moje je vreme krivo oz. nagle spremembe. En dan nam je še koža preveč, malo pozneje pa že iščemo toplo garaderobo po omari. Verjetno nisi edina s prehladnimi težavami, tudi sama se nagibam v to smer in premišljujem o čaju namesto vode. Držim pesti zate! LP riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. avg 2005 20:24

pozdravljeni (upam da sem zdaj na pravem mestu-začetnica na računalniku )! jutri začnem z dieto (petnajstič ), ali je Kdo jutri na B.dnevu.Imam 86kg višina 160cm. Sprašujem za stranske učinke,ter za uspehe, predvsem kako vam je uspelo ohraniti trdno voljo in vztrajanje...hvala za odgovore že vnaprej lp helena45 helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. avg 2005 21:09

Hojla! Pozdravljena med nami,Helena!Zdaj si na pravem mestu! Tale forum je najboljsi,saj ti pomaga vztrajat in ti da voljo,ker vidiš,da na dieti nisi sam! Uspehi so,to vsekakor,je pa od osebe,do osebe različno,kakšni.Kokos je naša rekorderka,saj je v enem krogu izgubila celih 30kg in zdržala v bistvu brez greha!Spet nekateri izgubijo le nekaj kg,ampak zredil se sigurno ni nihče. Kar se tiče stranskih učinkov,je tako,da pač moraš poslušati svoje telo.Jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov,vso dieto sem se odlično počutila!Če bi bilo karkoli narobe z mojim zdravjem,bi z dieto takoj prenehala.Ja,pa tudi pregrešila sem se,sploh v drugem krogu sem ga kar precej biksala. Želim ti veliko sreče! Tabina,upam da bo z tvojim zdravjem vse vredu.Jaz mislim,da ni dieta kriva,da kar naprej zboliš.Bo res treba eno generalko nardit,pravilno si se odločila.In če bi katerikoli zdravnik izjavil,da je pač kriva dieta,se ne daj kar tako odgnati!Naj te enkrat vredu pregledajo,ti si pa tud privošči eno orng bolniško in se vredu pozdravi! Sarica,kajne da je sprehod po dežju z dežnikom prav super stvar!Veliko sreče pri pisanju diplome! Kokos,kako je uspel sprehod?Pri nas je šele dobro nehalo deževat in upam,da bo še kaj toplega vremena. Ribica,pa na zdravje,če si pri čaju! Uživajte in uspešen začetek novega delovnega tedna! Marjanca,dobro jutro! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

8. avg 2005 0:38

Helena45, pozdravljena med nami. Ali si res že začela 15.? Ali morda samo malo pretiravaš, saj jaz tudi včasih. Sem v 2. krogu te diete in nikoli ni bilo stranskih učinkov, nobenih zdravstvenih težav. V 1. krogu sem bila bolj natančna, sedaj manj, vsaj redim se ne. Dieta oz. način prehranjevanja res učinkuje in ni tako kot pri ostalih dietah, nekaj časa hud red, potem pa spet po starem dalje in kilogramčki lepo gor. Z voljo je pa tudi tako, da je včasih višja, včasih nižja, nikoli pa ne pade čisto dol, ker sem si rekla, da ne sme in pika. Tudi jaz imam jutri B dan, se bom spomnila nate ob mesku. Od kod pa si? Želim ti, da bi ti uspelo priti do željenih kilogramov in še dela z računalnikom se boš naučila. Kaj ni ta forum res sper zadeva? Marjetka, kako kaj vzdrževanje teže po 2. krogu? Moram končati, da grem spat, ker imam jutri opravke v mestu. Lahko noč! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. avg 2005 4:49

pozdravljeni Začetnik rabi pomoč svojih otrok potem imaš pa tole15.Sto dieto sem prvič .Sem štajerka,zelo rada kolesarim,tečem.Tek sedaj odpade zaradi teze.Končujem grem v sluzbo Hvala za odgovore in za spodbudo. Lep pozdrav. helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. avg 2005 6:25

Dobro jutro, rožice moje drage ! Po vikendaškem mrku sem spet med vami. Zebe me kot psa in to 8. avgusta !!! Pa onim zgoraj se je čisto utrgalo ! Kot da bi bil pozni september ! Pa kaj hočemo. Spet ponedeljek, spet nov teden, spet smo bližje penziji......... V soboto sem bila na terenu in sem zmešala v moj želodec 1 mali kos kruha, pa malo pršuta ( prvi od 3.1.2005 !) z olivami, potem eno krasno zelenjavno juhico, pa divjačino z z veliko paradižnikove solate, na vrh pa malo sladoleda in kasneje 1 mali košček pite. In ko sem v nedeljo zjutraj stopila na tehtnico, me je skoraj kap, tako malo kil sem imela. Ne vem, če se imela v teh 7-ih mesecih kdaj tako malo kil. Ful sem bila vesela. Hvala bogu, da je tista čokoladna požrtija mimo in z njo nevarnost za moje kile. Včeraj sem jedla za kosilo pečene kurje bedrce s čebulo in kumarično solato, za večerjo pa paradižnikovo solato s koruzo. Je že celo večnost nisem jedla. Za znoret dobro. Danes pa bo za kosilo ajdova kaša z zelenjavo in paradižnikova solata. Imam na vrtu toliko paradižnika, da bo zdaj vsak dan na jedilniku. Se mi zdi, da se ga sploh ne morem preveč najesti. Helena45, dobrodošla med nami ! Boš videla, kako je fino in da volja sploh ni problem. Dan na dan dietke, kilogram na kilogram izgubljene teže. Ko se bo klesanje začelo, boš videla, kakšno veselje je, ko človek stopi na tehtnico ali pa ko poizkusi hlače, ki so kar naenkrat prevelike. Če ti bo kdaj kakšna krivulja padla, pridi na forum in tu te bomo spravili v dobro voljo, ki ti bo pomagala prebroditi slab trenutek. Sicer pa se to dogaja vsem nam, vsak ima kakšen "greh" za sabo, pa smo preživeli. Samo odnehati ne. Vztrajaj, saj se pride na cilj tudi po stranskih, ovinkastih cestah ! Tabina, na generalko, pa bo potem jasno. Tole vreme je pa res tako zmešano, da se ni za čuditi, da te kaj boli, še posebej, če si bolj občutljiva na take spremembe ali pa če morda nisi do konca pozdravljena od katerih prejšnjih težav, ki so te pestile. Naj zdravniki naredijo svoje in potem ti bo bolj jasno kako in kaj. Dekleta, ne vem kaj bo s Štajersko, če bo toliko njenih prebivalk shujšalo. Bo Slovenija spet prevagala na ljubljanski konec !!!!! Ha, ha, ha...... Bomo res morale narediti eno izmenjavo izkušenj v živo......... marjanca45 Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 08. avg 2005 08:22:25

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

8. avg 2005 8:35

Marjetka cvetka, s sprehodom ni bilo nič, saj je naš mali predolgo spal pa še obisk smo potem dobili. Saj se zdajle spet kaže sonce in bomo šli kar dopoldne na sprehod. Orehovih palačink pa po moje ne bom jedla enih 10 let nič, ker mi je bilo po dveh že tako slabo, da sem mislila da bom bruhala. Saj so ble dobre ampak... Uživajte v tem "prekrasnem poletju"!!!! Helena45, pozdravljena! Želim ti veliko mero vztrajnosti in sigurno si na pravi poti do uspeha! Sporočilo je spremenil(a) kokos dne 08. avg 2005 08:37:31

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. avg 2005 8:41

Hojla! Kakšen mraz je zunaj!Brrrrrrrrr! No,vsaj sonce sije in upam,da se bo kmalu ogrelo,za vsak slučaj sem si pa že bundo pripravla! Se je pa vsaj fajn spat dalo,ker ni bilo vročine! Ok,grem jaz zdej na en čajček! Marjanca,dober tek ob paradižniku! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

8. avg 2005 8:58

Hojla, oh komaj sem zdržala vikend... sem sicer pridno ločevala in bila dva dni na proteinih....ribicah (postrvi in lignji na žaru z zeleno soalto) in v nedeljo na zelenjavi..... melancana in paradižniki v omaki in kumarični solati.... Danes pa sadni dan in mraz... kar strah me je, da ne bom preveč lačna. Je pa fino, ker čutim, da je trebušček prazen in ni napihnjen. SUPER. HVala bogu že sonček sije v mojo pisarno, ker bi bila drugače res kriza. Ta teden je na obisku moja študentka, zato bom bolj malo na Lentu, ampak sva se odločili, da si bova kakšno sončno popolde privoščili čofotanje na Habakuku. Potem namreč spet odleti naprej... kaj hočemo mladi morajo naprej... Prijeten začetek tedna vsem, Maša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti