7. avg 2005 17:18
Živjo punce, še vedno berem vsaj na kake tri dni, vendar za pisat nisem bila nič kaj razpoloženo, saj udarjam po tipkovnici kar večino dni. Pišem diplomo in sem na 1/3. Drugače sem prekolopila na Montija, ampak mi je všeč vaša družba, tako da ostajam. Včeraj smo šli malo v hrib-Polhograjska grmada; fina turca za tiste, ki ste iz Ljubljane (a sploh je kakšna, ki ni iz štajerskega konca??). Potem sva si pa s fantom še savno privoščila zvečer. Vmes sem za eno urico zaspala popoldan in sicer nisem nič naredila včeraj za diplomo, ampak sem se počutila, kakor da bi bila na enem majhnem dopustu. Sem čisto prenovljena in zjutraj se celo nisem zbudila povožena in sem kljub dežju odkorakala z našo kužiko na polje na sprehod. Zdaj sem kupila še gumaste škornje in sem bila tako vesela, ker sem lahko skakala po lužah, kakor ko sem bila mala. Gumijasti škornji so zakon!! Na novo sem odkrila ameriko...čisto sem navdušena. Upam da vam ni vreme preveč skvarilo planov, če pa je, pa si kupite škornje tudi ve...joj, saj sem skor ko topšop!! Nič, to bo kisanje zaradi diplome. Nič grem delat dalje. Aja pa še tole; Maychi, kako se je pa tebi telo obnašalo, ko si po 3md prešaltala na montija?? Imejte lep dan! Sarica