Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

5. avg 2005 15:20

Lep dopustniški pozdrav! Ja, trije meseci so že mimo. Škoda! Imama pa srečo, saj me bodo septembra spet vzeli za tri mesece. Šla bi pa že kar zdaj nazaj, saj jih zelo pogrešam, pa še doma kar delam in jezijo me vsi po vrsti! Glede zdravih in nezdravih diet: vsak zase ve kaj mu odgovarja oziroma ko to ugotovi naj se tega drži. Tale "prepekanja" mi grejo že na živce. Še vseeno pa mislim, da tole ni dieta ampak način prehranjevanja, ki mi je popolnoma spremenil življenje - NA BOLJE!!!! Uživajte, kjerkoli že ste! kokos

sasy  

član od: 27.7.2005

sporočila: 12

5. avg 2005 17:49

Berem, da je večina formulašic iz štajerske. Jaz sem iz gorenjske , tako da bo Slovenija spet enotna se vam spet oglašam. Kot sem že napisala sem ponovno na 3md. prvič sem zdržala 45 dni in izgubila 8 kg potem pa je nastopila kriza in je bilo vsega konec. Sedaj sem zopet vaša in imam od 25.7. 3 kg manj. Tistih 8 kg nisem pridobila nazaj , čeprav se nisem veliko pazila kaj jem. Ločevala sem samo pri obrokih. Veliko vas je na "off" in vsem tem želim veliko užitka in čim manj pregreh ter veliko izgubljenih kg. Vremenska napoved je taka, da pri nas napovedujejo sneg na 2000m. Doma sem tam, da če bo to res bom sredi poletja na Stolu (gora Karavanke) videla sneg. Že sedaj me pri vsej tej vodi in samemu sadju zebe. Marjanca45, odkar berem ta forum (3 mesece) sem te vedno občudovala. Prebrala sem skoraj cel forum in ti sledim od začetka. TI SI ZAKON!!!! Sem skoraj tvojih let in te lahko v marsičem razumem. Ko si pisala, kako te je strah za sina sem bila čisto tvojih misli. Imam hčerko , ki študira v Kopru in jo vidim samo enkrat na 3 mesece; sin je letos naredil šoferski izpit in kar naenkrat ima toliko " nujnih" poti za avtom, da ga skoraj nič ni doma; potem veš, da me nenehno skrbi, kje so moji otroci,ali je vse v redu, ali so zdravi. Mamice smo pač take( "zatežene,moreče.....) Lep pozdrav vsem iz sedaj še dokaj tople Gorenjske (če pa bo res sneg vam pošljem vsaj eno snežinko) sasy

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

5. avg 2005 17:53

Živio, punce! Sporočite mi, če se dobite na Lentu. Prikolesarim. LP riba-ribica

sasy  

5. avg 2005 17:58

Živio še enkrat , včeraj sem za OH večerjo.-)))) jedla eno super pecivo, sem se komaj ustavila na dveh kosih; imenuje se pasji smrčki, saj recept najbrž že veste.NJAMMMMM!!! sasy

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. avg 2005 20:05

Evo mene, z domačega računalnika. Otrok je šel v kino, tako, da imam dostop do računalnika, kar je za čas počitnic neverjetno. Sasy, lepa je ta tvoja Gorenjska, še posebej meni tako ljubi Bohinj, ki sem ga zaradi mojih težav s hrbtenico prisilno zanemarila zadnji dve poletji. Plavati v jezeru ne morem, ker je premrzla voda, v hribe pa tudi še ne upam. Ampak drugo leto bom tam 1000% za najmanj 10 dni. Ja, pri poročilih so rekli, da bo sneg že nad 1800 m. Pa saj se jim je zgoraj čisto zmešalo ! Z otroki je pa res tako, da, ko so majhni, so skrbi male, ko pa rastejo, ne rastejo le otroci, ampak tudi naše skrbi za njih. Velikokrat se vprašam, kaj bo ratalo iz mojega sina, ampak zaenkrat je kar v redu fant in sem vesela, da mi je sami uspelo iz njega narediti spodobnega, pridnega fanta, ki spoštuje moj trud zanj in ve, da mi je dostikrat bilo zelo hudo. Ceni, da sem z njim takšna, kot sem. Včasih tečna in sitna, večinokrat pa prava, ljubeča mama, ki ga skoraj vsak dan cmokne in mu pove, kako ga ima rada. Mislim, da bi vsak starš moral to početi svojim otrokom in bi bilo veliko zablod mladih manj. Me je pa strah tega časa, ki ga sedaj doživljaš ti, ko je hči že stran od doma, sin pa osvaja svet za volanom. kar groza me je, ko bo moj sin naredil izpit. Ampak kaj hočemo. Življenje je pač takšno in gre svojo pot, mi pa z njim. Držim pesti, da ti bo v drugo ratalo. pa saj tistih 8 kil je ja bilo super. Fino, da jih nisi dobila nazaj. Zdaj pa s polno paro in veseli se kopnečih kil in cm. Potem pa nova podoba, pa nova oblačila... pa začudeni pogledi tistih, ki te poznajo.... pa ženska favšija .... pa če se za vse to ne splača potruditi !!!! Kokos, saj veš kaj pravijo : malo pa po malo..... enkrat pa bo. Zdaj se malo oddahni in naberi sile za novo tromesečje, jezi svoje nazaj, če te že oni, potem pa septembra otroci v šolo, ti pa spet v službo. Boljše to, kot pa nič. Pa glavno je, da si toliko lažja in da se fino počutiš. Najpraj zdravje, potem pa bo tudi vse ostalo, verjemi. Saj veš, dobra volja je najbolja........... marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. avg 2005 22:27

........to si piši za uho,mile jere kisle cmere z nami vštric ne pojdejo!Juhej! Mene pa trebušček boli,ker nisem bila pridna in sem salamo papala!Blek,je zdej en čas ne bom,se mi je kr zagravžela.Ti,ti,Marjetka cvetka,ti packa ti! Eh,zjutaj bo menda že bolš! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

sasy  

5. avg 2005 23:06

Sladko noč vsem , ki že spite in hay vsem , ki ste še pokonci, Marjanca45 ; svoje otroke zmeraj vzgajamo tako kot mislimo, da je najboljše; in vsaj v mojem primeru lahko rečem , da imam zlate otroke (vsaj do sedaj, kajti zarečenega kruha se največ poje), tako kot hčer, (ki pravi , da sem ji največja prijateljica in mi lahko pove vse) in sin, ki edino meni zaupa vsaj nekaj svojih skrivnosti moram reči , da sem kar srečna mamica. Kaj nam pa življenje prinese pa ne ve nihče. Samo upamo , da vse najlepše. Marjetka cvetka , vem kako to izgleda oz. se čuti, če se pregrešiš. Tudi mene vedno ko se pregrešim boli želodec in mi je slabo. Pa sem sprva mislilia, da je to psihično, ko sem končno ugotovila, da se je le telo navadilo na določeno mešanico in količino hrane. Tako, da me sedaj četudi se ne držim strogo diete že moje telo in prebava opominjata kaj in koliko moram jesti. Sedaj pa dosti za danes, kajti sin mi že mori, kdaj bom že enkrat nehala , ker ima polno sporočil, ki jih zaradi mojega klepetanja ne more prebrati. KRIZA!!!!!! sasy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. avg 2005 12:43

Hojla! Super vreme,ni kaj! Pa je šlo moje planinarjenje po gobe.Ej,vreme zrihtaj se!Kje si sonček? Pa kje ste formurašice? Kam ste vsi poniknili? Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

7. avg 2005 14:22

Marjetka cvetka, pri nas se je pravkar pokazalo sonce in komaj čakam, da se mali zbudi, da gremo na sprehod. Upam, da se ne bo prej spet kaj skeglalo vreme! Zdaj si grem pa eno kavo privoščit, mi tako diši po kosilu. Jedla sem pa mleto pečenko in ogroooomno endivije zraven. Za večerjo bom pa malo grešila, ker bom naredila orehove palačinke. Tako se mi luštajo, da se jim ne bom odpovedala. Ne me kregat! kokos

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

7. avg 2005 16:09

saj ne norem verjet. po dobrem tednu diete nesvečano izjavljam, da me je spet napadlo- vnetje ušesa in grla. pa res nisem delala nič takega. mislim d aje absolutno čas za generalko. pa naj si vtaknejo zdravniki stroške nekam... ampak še sem tu, še vztrajam. valda da OH dan ni dan v katerem bi človek vrgel puško v koruzo... tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti