5. avg 2005 20:05
Evo mene, z domačega računalnika. Otrok je šel v kino, tako, da imam dostop do računalnika, kar je za čas počitnic neverjetno.
Sasy, lepa je ta tvoja Gorenjska, še posebej meni tako ljubi Bohinj, ki sem ga zaradi mojih težav s hrbtenico prisilno zanemarila zadnji dve poletji. Plavati v jezeru ne morem, ker je premrzla voda, v hribe pa tudi še ne upam. Ampak drugo leto bom tam 1000% za najmanj 10 dni. Ja, pri poročilih so rekli, da bo sneg že nad 1800 m. Pa saj se jim je zgoraj čisto zmešalo !
Z otroki je pa res tako, da, ko so majhni, so skrbi male, ko pa rastejo, ne rastejo le otroci, ampak tudi naše skrbi za njih. Velikokrat se vprašam, kaj bo ratalo iz mojega sina, ampak zaenkrat je kar v redu fant in sem vesela, da mi je sami uspelo iz njega narediti spodobnega, pridnega fanta, ki spoštuje moj trud zanj in ve, da mi je dostikrat bilo zelo hudo. Ceni, da sem z njim takšna, kot sem. Včasih tečna in sitna, večinokrat pa prava, ljubeča mama, ki ga skoraj vsak dan cmokne in mu pove, kako ga ima rada. Mislim, da bi vsak starš moral to početi svojim otrokom in bi bilo veliko zablod mladih manj.
Me je pa strah tega časa, ki ga sedaj doživljaš ti, ko je hči že stran od doma, sin pa osvaja svet za volanom. kar groza me je, ko bo moj sin naredil izpit. Ampak kaj hočemo. Življenje je pač takšno in gre svojo pot, mi pa z njim.
Držim pesti, da ti bo v drugo ratalo. pa saj tistih 8 kil je ja bilo super. Fino, da jih nisi dobila nazaj. Zdaj pa s polno paro in veseli se kopnečih kil in cm. Potem pa nova podoba, pa nova oblačila... pa začudeni pogledi tistih, ki te poznajo.... pa ženska favšija .... pa če se za vse to ne splača potruditi !!!!
Kokos, saj veš kaj pravijo : malo pa po malo..... enkrat pa bo. Zdaj se malo oddahni in naberi sile za novo tromesečje, jezi svoje nazaj, če te že oni, potem pa septembra otroci v šolo, ti pa spet v službo. Boljše to, kot pa nič. Pa glavno je, da si toliko lažja in da se fino počutiš. Najpraj zdravje, potem pa bo tudi vse ostalo, verjemi. Saj veš, dobra volja je najbolja...........
marjanca45