2. avg 2005 20:41
Riba-ribica, predstavljam si ne zato, ker sem bila pol leta pridna kot bubica in mi še na kraj pameti ni padlo, da se meni lahko zgodi kaj takega. Še posebej zato, ker res nisem imela nobenih težav s skušnjavami. Vedno sem se "rešila". Tokrat pa je res bilo že nekaj dni nekaj čudnega z mano, da sem bila tako zelo lačna. Vedno znova sem komaj čakala na naslednji obrok hrane. No, ampak tale šola je bila dovolj za kar nekaj časa. Če samo pomislim, kako slabo mi je bilo danes pol dneva. Čokolade nekaj časa niti videti ne morem, kaj šele da bi jo jedla.
Hvala bogu, da gre dan počasi h koncu, ker me tale voda zelo zdeluje in bom res komaj, komaj zdržala. Jutri pa bom po moje plazila v službo. Upam, da bom zvozila vse ovinke, ki jih je kar nekaj. Si bom vzela nekaj študetfutra s sabo, da bodo možgani sploh začeli delati. Pa sem si rekla, da ne bom imela več vodnih dni, samo kazen za take traparije pa tudi mora biti.
Kako bom komj dočakala jutrišnje kosilo. Ribe in zelena solata, za večerjo pa paradižnikova solata s koruzo. Joj, hrana kje si............... Rožice, sama sebi se smilim. Grem brati knjigo, da bom mogoče prej zaspala.
Čokoladica, res je kar praviš in tudi po moje s hrano, ki jo jemo, dobimo vse, kar potrebujemo in razen danes, ko sem vodena, mi nikoli nič ne manjka.
Tinqa, si bila pa pridna v prvem krogu. Glede nadaljevanja imaš popolnoma prav in sedaj, ko sem imela včeraj "čokoladni napad" sem še bolj v dvomih, da bi se brez tega reda lahko ostala na pridobljeni teži. Po moje bi mi kar hitro začele stvari uhajati iz rok in kmalu bi bila na začetku. Potem pa ne verjamem, da bi mi še enkrat ratalo izgubiti 15 kil.
Marjetka cvetka, ti si pa res ena - ne vem kaj, no. Pa kako ti mora biti fino lutati po gozdovih in se tu in tam malo izgubiti !!!! Pa si res faca. Ti, glede tašče pa - boljše da je nimaš, kot da ti naredi iz življenja takšen pekel, kot ga je moja meni po moževi smrti. Je edini človek v mojem življenju, ki ga sovražim iz dna srca.
Še malo vode za moje šibko, od lakote izmučeno telesce ( ha, ha, ha....), potem pa postelja in upam skorajšen spanec.
marjanca45