Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

2. avg 2005 12:32

Hej, dekleta (in fantje), pejte pogledat na 24ur.com pod naslov "Končno zdravo hujšanje". Boste zeloo presenečeni. Pol naj mi pa kak dohtar razloži, zakaj pa naj bi bilo to dobro napr. za želodec? by! gogy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. avg 2005 12:43

Hojla! Prav imaš,Marjanca,življenje gre dalje!Kaj se bi toliko sekirali zaradi ene neumnosti!Važno je,da se zavedaš svojega nažiranja in da se spet vzameš v roke. Ja,malo pred tvojim sinočnjim nažiranjem pa sem jaz z mlajšo hčerko izgubljena tavala po gozdu. Ob pol osmih sva šli mal hodit(Sem hotla najprej sama,pa je mala na vsak način hotla zraven),toda nedolžen sprehod se je spremenil v pravo adrenalinsko pustolovščino.Okrog našega kraja imamo speljano sprehajalno pot.Včeraj sem hotela prehoditi samo en del poti,pa sem zgrešila eno stezo in začeli sva hoditi v krogu in tonili globje in globje v gozd.Pa ko bi bil to tak navadn gozd,ma kaki,prava džungla,vmes pa speljanih toliko stezic,da nisem več vedla,po kateri sem že hodila in po kateri ne.Nazadnje me je pa že zares panika zagrabla!Hčerkica se je pa zelo pogumno držala in jo tako šibala,da sem komaj držala tempo z njo.Jo je bilo zelo strah,sploh,ko se je začelo temnit.Uuuuuuu,kar naenkrat je bilo temno! Ampak sreča je bila na moji strani in kar naenkrat sva naleteli na cesto,lepo belo široko cesto,ki naju je pripeljala do doma.Ampak,ko sem videla,kje sem prišla iz gozda,me je skoraj kap.Šele takrat sem se zavedla,v kakšem krogu sem hodila in da sem čisto izgubila orientacijo.Namesto,da bi hodila proti našem domu,sem hodila proč od njega.Ne morš verjet,kaj se ti lahko mimograde pripeti! Domov sva prišli ob pol enajstih zvečer,takšni,kot bi prišli iz fronte,blatne,popraskane in prestrašene. Mejte se lepo!Marjanca,drži se! Marjetka cvetka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. avg 2005 12:53

Marjetka, cvetka tole pa res ni bil hec, še posebej, če si imela ta malo s sabo. Sta imeli pa res srečo. In nedolžen, prijeten sprehod se je spremenil v nočno moro. Kaj so pa rekli domači, še posebej mož ? Po moje se mu je mešalo, kaj ? marjanca45

marjanca45  

2. avg 2005 13:01

Ja, Gogy in kot sem enkrat že napisala: ob vsej tej poplavi silnih idej o zdravem in učinkovitem hujšanju naj bo pa povprečen zemljan dovolj pameten in si izbere pravilen način ???!!! Tudi jaz si ne predstavljam mojega ubogega želodčka pri takem načinu jedenja. Bi bil še večji revež, kot po vsej včerajšnji čokoladi !!! marjanca45

gogy  

2. avg 2005 13:25

Ja, definitivno se strinjam s tabo Marjanca45! Raje čokolada! Ma kaj raje – 100 x raje :)! Ne vem, kaj bi lahko komentirala na pisanje Francke in Dipsi (če se ne motim), glede zdravstvenih težav, ki sta jih imele. Upam samo, da jima gre na bolje. Meni je ta dieta spremenila življene. Želeodec me ne boli več tako pogosto, prej sploh nisem upala jesti zelja, ki ga obožujem, pa fižola, pa kumar…Vsaj imam red pri prehrani, pa pri prebavi, pa cunje dobim za kupit, da ravno ne zgledam v njih, kot bi se vtaknila v kondom :)…. Tale teden sem pa čisto obupana, ker imamo v službi teden SDO (suvi dnevni obrok) zaradi kolektivnega dopusta, in je vsak dan samo MESO. Jaz ga že tako ne maram preveč. Pol ga pa psu nesem. P.S. Hvala bogu za psa – odkar ga imamo nisem več »mama kanta« Ciao gogy

Marjetka cvetka  

2. avg 2005 14:08

Hojla! Ej,Marjanca,moj menda še opazil ni,da naju ni,sam če bi še pa naju en čas ne bilo,bi pa ga menda ja mal zaskrbelo.Verjetno je mislil,da sva kje na obisku.No,kakorkoli,vse se je srečno končalo in ne moreš verjet,kako me zdaj vleče tja,da jaz vidim,kje za vraga sem zgrešila pravo pot.Ampak,naslednjič gre z mano samo mobitel. Ampak danes ne,ker grem popoldan v kino,v Planet tuš v Celje gledat film Tašča,da te kap! Tistole zdravo hujšanje je pa že mal freaky!En dan jest do onemoglega,drug dan stradat.Eh,ne vem no,naša dieta je že boljša,ni kaj! Kaj vse še ne bodo pogruntal! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

2. avg 2005 14:14

Gogy, pa si naredi doma kako solato in nesi s sabo - npr. paradižnik, pa kak sir zraven. Jaz pa do kosila meljem sadje, da pridem domov lačna ko šus in komaj čakam, da si naredim kakršnokoli solato. Ampak danes pijem in samo pijem. Liter vode in 2 litra zelenega čaja sem že spila. In kot po navadi se že spet slabo počutim. Bom šla v vodoravni položaj, ko pridem domov. Marjetka cvetka, ne kliči hudiča, ker še sam prehitro pride. Si pa tudi firbec. Kaj nimaš enkrat dosti tega gozdnega lutanja ? Ta film je baje ful dober. Kaj greš primerjati svojo taščo s tole v filmu ? marjanca45

Marjetka cvetka  

2. avg 2005 14:39

Ej,Marjanca,kje pa,saj se nisem prvič izgubila v gozdu,sam še nikoli v temi. Pravzaprav uživam v lutanju po gozdu,sam tema mi pa ne diši preveč,uh,kako je bilo temno.Še sreča,da je bila tista cesta,ki sva jo pol našli čist bela(makadam),da sva nekako videli prit domov. Upam,da je res dober film,obužujem komedije.Tašče pa nimam!Sam kolikor sem pa slišala o njej,mi pa ni žal,da je nisem poznala.Sem skoraj stoprocentno prepričana,da se ne bi čisto nič razumeli.No,Bog ali pa hu... jo je že vzel k sebi! Marjetka cvetka

gogy  

2. avg 2005 15:13

Oj, sej nosim sadje s seboj v službo tale teden. Drugače si pa naročam ali sadje ali pa solatni krožnik, po katerem pa pol kopljem ko kaka kura, ker ločijem med zelenjavo, škrobom in beljakovinami. Havala bogu ga nikoli ne začinijo in premešajo tako, da je to zaeankrat to še mogoče. Ja, drugim pa gre na kozlanje, ko me gledajo . Ciao, Hitim domov!!! gogy

Čokoladica  

član od: 29.7.2005

sporočila: 21

2. avg 2005 19:00

Gogy, glede (anti)reklame za diete. Prejšnji teden je bila v klepetalnici na RTVS ena zdravnica, ki je rekla, da ta dieta priporoča tudi nezdravo hrano, kot sta pica in sladoled. Halo? A niso toliko let predavali o uravnoteženi prehrani? Taki s čim več različnimi jedmi, da telo dobi vse, kar potrebuje. Ampak mi se pa ne damo, kajne, punce. pozdravček lunatika Čokoladica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti