Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. jul 2005 11:05

Encijan, dobrodošla med živimi. Sem mislila, da si na Havajih, ker te tako dolgo ni bilo - ha,ha,ha. Tvoj predlog ob 17. uri fižol in zvečer lubenica je zelo pameten. jaz že kakih 14 dni delam tako, da med 16 in 17 uro pojem svoj obrok, zvečer pa ogromno lubenice, ki me tako napolni, da nimam nobene želje po čemerkoli, razen po wc-ju. Napihnjena sem kot žaba, ampak do jutra vse izgine. Tole z dnevikom je krasna stvar. Ti lahko povem iz lastnih izkušenj. Jaz pravzaprav sploh nikoli nisem nehala pisati tega. Imam list kar v kuhinji nalepljen in nanj si za teden dni naprej napišem jedilnik ( ki ga včasih spreminjam glede na trenutne želje), na isti list pa pišem še moje miganje, pa težo, ker sem tehtalni manijak in se tehtam vsako jutro. Poleg vsakega greha naredim eno lepo črno piko, pa jih na srečo ni kaj dosti. In res mi pomaga tole. Tudi za nabavo hrane je bolj enostavno. Prebrala sem Judy Mazel že kar nekaj časa nazaj in spomnim se, da je pisala, da po tem, ko smo svoje telo dobro "namastili" z raznoraznimi maščobami, je pametno naslednji dan jesti samo ananas, da se maščobe raztopijo, en dan za tem pa lubenioco, ki nam te raztopljene maščobe odplakne iz telesa. Je pa res, da tudi meni sadni dnevi zelo pomagajo in me delajo lažjo, kadar se počutim kod sod. Kar se zdravnikov tiče je pa tako, da je po moje v glavnem treba kar za vsako stvar prositi, razen pri moji, ki me pozna v dno duše in je šla z mano skozi moj pekel in me postavila na noge, tako, da res skrbno bdi nad mano. Artemis, ne vem kje sem brala, da preveč vode tudi ni dobro, ker telo preveč osiromaši mineralov. K zdravniku pa je pojdi - saj poznaš ta pregovor: Za vsak slučaj ima župnik kuharico, nuna pa kondom na sveči...... Rmeli, tudi meni sladoled ne da miru, vendar te želje krasno potolažim z velikimi količinami mrzle lubenice. Poizkusi. Le wc imej kje blizu. Tudi jaz bi bila raje v kaki vodi, vendar bo to šele jutri. Do takrat pa še malo savne. marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

29. jul 2005 12:26

NadaM - sicer z zamudo (včeraj sem malo z mojim sončkom praznovala), pa vseeno, hvala za čestitke in tudi tebi vse najlepše - pa vidim, da ti gre dobro, 25ka... ;-) Encijan, seveda bomo vesele, če podpreš našo lenobo, pa nam napišeš povzetek, kajnarediti po grešnih dnevih. Andrinaa, srečnica ti, da si imela lep vikend. Midva sva prejšnji vikend na blatnem jezeru samo gledala vodo, uf, je bil mraz in veter. pridne bodite, danes nas bo še bolj grelo, Darchy

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

29. jul 2005 14:43

Darchy, z zamudo, pa vseeno od srca ..... VSE NAJBOLJŠE !!!! Čim manj slabih in čim več lepih dni, zdravja in ljubezni, uspešno opravljenih izpitov in diplome ti želim od srca. Pa da te bo tvoj sonček razvajal. olina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. jul 2005 15:18

Hojla! No,pa je pri koncu še zadnji delovni dan,zdaj sem že odklopljena. Marjanca,hvala,sam jaz bom slano vodo sam sanjala.Pa sej ni važno,sam da se že enkrat odpočijem in napolnim baterije,ki so ble že res čist na kraju. No,ker sem odklopljena,mi nič pametnega ne pride na misel,zato se imejte lepo in prijetno preživite vikend! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

29. jul 2005 15:23

Darchy,vse naj,naj,naj ti želim! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

29. jul 2005 18:26

Darchy, vse naj naj želim pa manj manj stopij C, ker je zelo zelo vroče. Marjetka cvetka, uživaj na dopustu, kjerkoli že boš. Andrinaa, dobrih nasvetov ni nikoli preveč, čeprav sem že slišala tudi, da je pot v pekel tlakovana s samimi dobrimi nasveti. Ampak verjetno so tu mišljeni drugačni nasveti, ne prehrambeni. Ohladite se, kolikor morete. LP riba-ribica

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. jul 2005 19:33

Zdravo punce! Tako mojih dopustniških dni je nepreklicnokonec....na mojo žalost, so šli vsi "cvenki" in do naslednjega leta ne bom videla več morja....čeprav se je to "pasje" poletje šele začelo. Moram vam pa povedati, da sem v tednu po prvem dopustu prišla nazaj na kilažo pred dopustom. Po tem dopustniškem tednu sem pa prišla domov lažja za slabo kilo!!!!Tako, da bravo jaz. Darchy, sicer dan prepozno ampak vseeno VSE NAJ NAJ. In da se ti izpolnijo vse želje, še posebej tiste skrite. Ps. sem opazila da imaš rd točno mesec za mano Tako po dolgem času je dovolj za danes....se moram zopet "uloviti" moram povedati po pravici, da nisem "prečekirala" vsega, kar ste napisale. Se bom poboljšala. Sedaj pa malo ven, ker se je že malo ohladilo (v hiši je pa nevzdržno). Lp, maychi

Čokoladica  

član od: 29.7.2005

sporočila: 21

29. jul 2005 21:35

Zdravo! Jaz vas že dolgo prebiram, zdaj sem se pa odločila, da vas pozdravim in se vključim v debato. Predvidevam, da bom tudi še potrebovala podporo, ker sem 7.dan na 3MD. Dvakrat sem poskusila, da vidim, če se da tako jest in zdaj sem se kar odločila, da grem do konca. Naj povem, da je to od vseh diet, ki jih poznam, ena redkih, v katero se lahko vključi dovolj sadja in zelenjave in se da v okviru navodil sestaviti čisto v redu jedilnik. Tudi lačna nisem, saj me surova hrana nasiti. Imam celo težave, kako vse pojesti, ker sem prej jedla samo zjutraj in zvečer (kar je seveda hudo narobe) in se moram opominjat, da se ura bliža osmi in je čas za večerjico. Veliko mi pomagajo vaše izkušnje, ki sem jih prebirala, zato hvala. In videla sem, da ste fajn punce (torej ni res, da človek rata kislica, ko shujša). Toliko za zdaj in lep pozdrav vsem! Tako je pa zdaj pri nas na Primorskem! Čokoladica

Marjetka cvetka  

30. jul 2005 12:16

Hojla! Čokoladica,dobrodošla! Kajne,da je naša dieta vredu! Sam upoštevat moraš pravila in ne pretiravat.Včasih je bolje pojesti kakšen grižljaj preveč! Pa navadiš se na red pri hrani. Tukaj pa res ni nobene kislice,res so vse prav fajne punce. Mejte se lepo in ne se mi skuhat! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

31. jul 2005 15:41

Čokoladica, dobrodošla! Darchy, vse najboljše za rojstni dan - malo zamude a bolje pozno kot nikoli, a ne?! Ko bi vedele kako sauno imamo doma - čisto zastonj. Ni hudir da se ne bi še kaka kila stopila dol z mene! Pa saj smo hoteli vročino, ne, zdaj jo pa imamo nam pa spet ni prav! Upam, da nam uspe da gremo naslednji vikend na morje, da si naberemo novih moči. Marjetka cvetka, uživaj na dopustu! Lep vroč pozdrav kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti