29. jul 2005 11:05
Encijan, dobrodošla med živimi. Sem mislila, da si na Havajih, ker te tako dolgo ni bilo - ha,ha,ha. Tvoj predlog ob 17. uri fižol in zvečer lubenica je zelo pameten. jaz že kakih 14 dni delam tako, da med 16 in 17 uro pojem svoj obrok, zvečer pa ogromno lubenice, ki me tako napolni, da nimam nobene želje po čemerkoli, razen po wc-ju. Napihnjena sem kot žaba, ampak do jutra vse izgine. Tole z dnevikom je krasna stvar. Ti lahko povem iz lastnih izkušenj. Jaz pravzaprav sploh nikoli nisem nehala pisati tega. Imam list kar v kuhinji nalepljen in nanj si za teden dni naprej napišem jedilnik ( ki ga včasih spreminjam glede na trenutne želje), na isti list pa pišem še moje miganje, pa težo, ker sem tehtalni manijak in se tehtam vsako jutro. Poleg vsakega greha naredim eno lepo črno piko, pa jih na srečo ni kaj dosti. In res mi pomaga tole. Tudi za nabavo hrane je bolj enostavno. Prebrala sem Judy Mazel že kar nekaj časa nazaj in spomnim se, da je pisala, da po tem, ko smo svoje telo dobro "namastili" z raznoraznimi maščobami, je pametno naslednji dan jesti samo ananas, da se maščobe raztopijo, en dan za tem pa lubenioco, ki nam te raztopljene maščobe odplakne iz telesa. Je pa res, da tudi meni sadni dnevi zelo pomagajo in me delajo lažjo, kadar se počutim kod sod. Kar se zdravnikov tiče je pa tako, da je po moje v glavnem treba kar za vsako stvar prositi, razen pri moji, ki me pozna v dno duše in je šla z mano skozi moj pekel in me postavila na noge, tako, da res skrbno bdi nad mano. Artemis, ne vem kje sem brala, da preveč vode tudi ni dobro, ker telo preveč osiromaši mineralov. K zdravniku pa je pojdi - saj poznaš ta pregovor: Za vsak slučaj ima župnik kuharico, nuna pa kondom na sveči...... Rmeli, tudi meni sladoled ne da miru, vendar te želje krasno potolažim z velikimi količinami mrzle lubenice. Poizkusi. Le wc imej kje blizu. Tudi jaz bi bila raje v kaki vodi, vendar bo to šele jutri. Do takrat pa še malo savne. marjanca45