28. jul 2005 6:30
Dobro jutro, moje drage rožice !
Pa smo spet skupaj. Doma me internet nekaj zeza in ne morem klepetati z vami, zaot pa to "noter spravim" v službi, čeprav je noro.
Marjetka cvetka, za tisti dve trombozi so mi rekli, da so najverjetnejši vzrok kontracepcijske tablete, pa čeprav jih takrat že kaka 3 leta nisem jemala več. Ampak baje, da vsako telo ta višek hormonov predela na svoj način in moje telo se je očitno odločilo za trombozo. Je bilo kar napeto, ker so mi rekli, da imam 50% možnosti, da preživim. Žiga je bil takrat sta 2 leti ! Se pa spomnim, da me je usekalo v meči med sedenjem v službi in to je bila zelo močna, pekoča bolečina in potem je noga do konca delovnika tako zelo otekla, da je bilo res groza. In zdravnica me je poslala v Mb bolnico, kjer so rekli, da simuliram, no, pocajtali pa so me končno v celjski bolnici. Potem pa jemanje zdravil, pa povijanje obeh nog..... 3 mesece sem bila na bolniški. Ni bilo luštno. In potem sem si npr. po operaciji hrbtenice morala sama dajati v trebuh 40 injekcij za redčenje krvi, ker so se bali, da bi bilo spet kaj narobe. No vidiš, meni pa res ni dolgčas. Res imam kar naprej neke probleme z zdravjem, samo mi, ki smo bližje 50 kot 40, se ne damo. Pa kje je še 100 !!!!!!!!!!!! Ubogo moje dete, da bi me moral tako dolgo prenašati - ha,ha,ha.
Lisa, danes ponoči sem upoštevala tvoj nasvet, ko sem že naredila "špičke", pa sem jih hitro znulirala. Je pomagalo. Čutim pa nogo še danes, da malo boli. Me je očitno kar dobro utrgalo.
Sasy, dalsi, zdravo. Sasy, držim pesti, da bo trokrat ratalo. Pa saj na s je toliko, ki doživljamo oz. smo doživljale enako kot ti. Ampak človek, ki ve, kaj bi rad in ima postavljen cilj, do cilja pride, pa čeprav ne vedno po ravni in najkrajši poti, pa vendar. Cilj je važen.
In kot praviš ti Dalsi, tudi z majhnimi odstopanji, ki res pomagajo lažje preživeti vse skupaj, dieta uspe, kar si dokaz ti in tvojih 15 kg. Tudi mene je manj 15 kg in počutim se krasno. Samo malo čudno mi je pa še vseeno, ker me ljudje, ki me npr. nekaj čas niso videli, ne prepoznajo ali pa pozneje, ko se nekje srečamo in sem že mimo, pa kričijo za mano. "Oprosti, nisem te spoznala." Meni je pa tako všeč ko šus.
Skratka, rožice, obeta se še en vroč dan in upam, da ga bom preživela. Saj v službi je klima, ampak moj star avto je pa brez in to je brezplačna savna. Za crknit. Pa saj po moje ne bo več dolgo tako vroče. Ampak mene niti tako ne moti, ker vlažnosti ni take, kot sem jo imela na dopustu.
marjanca45