26. jul 2005 16:40
Hojla! Tale razlaga me že ni prepričala,da bi odnehala.Sej ne ješ cel dan sam meso,zraven ješ še zelenjavo,sej ni nujno,da surovo.Danes sem na primer jedla za kosilo na čebuli praženo bučko z paradižnikom in jajcem(B),zraven pa kos kruha.Naj še kdo reče,da je to enostranska jed.Imela sem torej tri vrste zelenjave(čebula,bučka,paradižnik),beljakovine(jajce),in OH(kruh),pa še mal maščob(žlička olja)!In če bom jutri jedla krompir,bo verjetno zraven spet nekaj zelenjave.Torej ločevalno in vseeno ne enostransko. V glavnem,pri tej dieti je na razpolago toliko različne hrane,da nikakor ni enostranska,razen če se nekaterim ne ljubi mal potrudit pri pripravi in potem nekatere res jedo en hrenovke in solato,drug dan krompir in solato in tretji dan špagete,pol sama jabolka in spet od začetka.To pa potem je enostransko in enolično. In bolezen zmeraj udari kar naenkrat,velikokrat brez opozorila,ne glede na to,kaj in kako jemo.To se lahko zgodi tebi,meni ali komurkoli in nevem zakaj bi bila za vse težave kriva ravno 3md! Kakor koli,jaz še naprej ostajam 3md-ejevka,kajti v boju z kilogrami hočem p"ostati zmagovalka.Vsaka vojna pa je tvegana! Mejte se lepo! Marjetka cvetka