Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

teni  

član od: 6.6.2005

sporočila: 29

25. jul 2005 13:00

Za marjanco45: Zaradi izpadanja las lahko poskusiš uživati pivski kvas (okrepi lase in nohte), priporočam ga v tabletah (ker v prahu je prav ogaben), dobiš v lekarni, 500 tablet stane ca 1500 sit. Srečno! teni

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

25. jul 2005 13:22

No, pa lep pozdrav tudi od mene. Vidim, da se izgubljeni vračamo. Minilo je kar nekaj časa, od zadnjega javljanja, ampak zdaj sem se pa mogla oglasit, je že skrajni čas, pa tudi dopusta je konec in se moram nekam zjadit, ker grem v sredo spet delat.Pa bomo že nekak. Skratka, malo smo grešili, malo smo se držali, tako malo sladoleda že dolgo nismo pojedli na morju, kot letos. V tem času, kar se spet nekako skušam držati diete, sem izgubila 6 kg ( to sem že enkrat napisala) in mi je tako tudi ostalo - trenutno. Čeprav sem na morju imela zajtrk (beri pozno malico, ker smo bili veliki zaspanci) in potem pozno kosilo oz. že skoraj večerjo in potem ponavadi samo pijačo, sem ostala na isti teži. Zadnje tri dni ne šteje, ker sva s sestro obe fasali nek virus in me še danes grlo boli in temu primerno sva bolj pili čajčke kot kaj drugega. K sreči so otroci ostali zdravi. Sadja si pa tudi nismo kaj veliko privoščili, ker je dol tako drago, da ni res. Lubenice so včasih na kamionih vozli in ob cestah prodajali za nekaj drobiža, zdaj smo pa premišljevali ali bi jo kupili ali ne. Ampak zdaj smo doma in navkljub nekaj feštam, ki nas še čakajo, bomo nadaljevali z dieto, ker pot do cilja je še zelo dolga in trnava. Zdaj moram pa malo pospravljat, pa prati in saj veste, kaj vse čaka ko prideš domov. LP Rmeli

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

25. jul 2005 13:49

Lep pozdrav! Opazam, da vas je veliko novih forumasic. :) No jaz sem z prvim krogom zakljucila v zacetku aprila, dol mi je slo 10 kg, sem se pa po poroki v maju malo nazaj poredila, tako da imam za oklestit nekje okrog 4 kg, zato danes z mozekom zacenjava 2. krog diete. Bodite pridne in uspesno dietiranje, Katarina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. jul 2005 14:17

Rmeli in Kat, dobrodošli nazaj !!! Sta pa pogumni za 2. krog. Zaenkrat še ne razmišljam o tem, čeprav bodo kmalu 3 meseci mimo. Bom poizkusila biti raje pridna, da se mi ne bo preveč nabralo. Kat, kako zakon in Nizozemska ? Teni, hvala lepa. Danes grem v lekarno po tablete. Sem že poizkusila jesti tisti kvas, ki ga imam za pečenje, pa je pravi gnus. Rmeli, tudi jaz sem šele dober teden iz dopusta, v četrtek pa sem bila prvič v službi, tako, da mi je čisto jasno, kako si in kaj vse te še čaka. Še dobro, da je vreme takšno, da se bo perilo sušilo. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. jul 2005 15:39

Saby, vse najboljše, želim ti še veliko let in malo kilogramov. Rmeli in Kat, dobrodošle nazaj, saj je bolj luštno, če nas je več. Seveda, tudi bolj zanimivo. Glede kvasa pa bi samo vprašala, ali bi bilo tudi kaj koristno, če bi občasno pojedla malo svežega kvasa, kar tistega, ki ga uporabljam za kruh. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. jul 2005 16:19

Hojla! Ma ne morš verjet da je že dva dni lepo vreme! Kvas je res dober za lase,tudi svež,za eno čajno žličko na dan. Hej,Kat,ja superca,še kar moža si nagovorila!Bo zdaj vseslovenski dietni hit postal evropski velehit!Želim vama srečo! Tako,nekatere že z dopusta,druge na dopustu,jaz pa odštevam dneve in se mi nč več ne ljubi. Marjanca,pri tako veliki peki vsaka ti čast,da se takole zadržiš. Odkar sem z dieto končala se bolj težko zadržim in večkrat poroma v moja usta kaj prepovedanega in me je kar mal strah,da bi zašla na stara pota.Na srečo me vse ve mal nazaj držite,tako da kar nekako gre. Ma grem mal na zrak!Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. jul 2005 17:21

Marjetka cvetka, pa je bilo hudo, veš. Res komaj sem zdržala, sploh pri tistem orehovem namazu. Žlice so mi kar same romale v usta. Ampak res ne morem verjeti, da nisem pojedla niti enega kosa gibanice, ki je bila baje božanska. Saj sem mogoče res nora, samo ne zaupam si še tako. Mogoče sčasoma bom. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. jul 2005 21:00

Marjanca, imaš prav. Bolje je, da ne začneš jest, ker gredo žlice potem kar same v usta. Najlaže se zadržim, če sploh ne poskusim. riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. jul 2005 21:04

Ja,ampak včasih so oči preveč lačne in mimogrede se kakšna dobrota čist brez potrebe znajde v ustih! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti