22. jul 2005 22:29
Rožica,imej se lepo! Gora,dobrodošla in le pogumno v naše vrste.Če se ti da prebirat začetne dele foruma,boš našla o tej dieti največ,ker več glav več ve,pa izkušnje... Če te pa kaj zanima pa le vprašaj. Marjetka cvetka
22. jul 2005 22:29
Rožica,imej se lepo! Gora,dobrodošla in le pogumno v naše vrste.Če se ti da prebirat začetne dele foruma,boš našla o tej dieti največ,ker več glav več ve,pa izkušnje... Če te pa kaj zanima pa le vprašaj. Marjetka cvetka
24. jul 2005 15:17
Gora, dobrodošla! Vsak začetek je težak, a na koncu si pa tako ponosen nase, da hodiš kot pav po svetu!!!! Vodni dan oz. lunin post sem prestala res brez problemov. Prav super sem se počutila drug dan - nekam lahka!!!! Rožica, uživaj na dopustu kolikor bo le možno in se vrni polna energije!!!! kokos
25. jul 2005 0:06
Francka, oglasi se nam prosim, da potešiš našo radovednost, saj veš, da smo tukaj zvedave in čvekave punce, ampak saj besede ne redijo in si to lahko privoščimo. Kokos, tebi pa čestitam, da si bila tako pridna. Sama se ne morem ravno pohvaliti, saj preveč preizkušam novitete. Pa saj bo tudi to obdobje mimo in bo boljše. Lahko noč vsem, upam, da se jutri kaj oglasite. riba-ribica
25. jul 2005 8:52
EN LEP POZDRAV! Kako ste? Jaz super, za vikend sem se imela lepo, ker sem praznovala roj.dan. Naredila sem tudi en veliki greh. Imela sem B dan, jaz pa sem za večerjo jedla košček torte, ker so me že tak čudno gledali in nihče ni razumel, da sem na dieti. Pa nazdravila sem in naredila 2 požirka šampanjca. Naslednji dan pa je tehtnica pokazala 100g več kot prejšnji dan, tako da sem jo še tako poceni odnesla. Zdaj pa se vračam na svoje začetne tirnice, zelo mi je žal za greh, a bom že mogla preživeti. Upam, da se bodo kg vseeno topili lepo naprej. Lepo se imejte! saby
25. jul 2005 9:04
Dobro jutro, rožice ! Sonce sije in upam, da bo tako tudi ostalo. To poletje je res bolj podobno jeseni. Ampak glavno, da je na morju lepo vreme. Francka, čuj ti ( malo štajerščine za dobro jutro), kam si zdaj mrknila ? Saj nas bo pobralo od nestrpnosti, kaj se ti je zgodilo. Pa če se prav spomnim, si ti takrat kar precej oklestila svoje telo, kaj ? Pa mlada si tudi še, tako, da bo za nas malo manj mlajše še bolj pomembno, kaj se ti je zgodilo. Kar se mojega telesa tiče, je to prehranjevanje dobro prestalo, samo ne vem, zakaj mi lasje tako zelo izpadajo. Vmes je bilo nekaj časa boljše, sedaj pa je spet prava kriza. Si bom morala očitno nekaj nabaviti, drugače bom čisto plešasta. Ta vikend je bil tudi zame grešen, saj ne vem, zakaj sem imela takšno voljo do pečenja. Najprej sem v soboto pekla rogljiče iz kvašenega testa, od katerih so trije pristali v mojih ustih ( na srečo so zelo majhni - v velikosti mojega mezinca, pa z ničemer polnjeni ). No zvečer je bilo na sporedu kakih 50 palačink, ki sem jih spekla, pa na srečo so šle naravnost v zmrzovalnik mimo mene. V nedeljo pa orehova gibanica ! Preveč sem imela orehovega namaza in kar kakšne tri jedilne žlice sem pojedla in to ob kakih desetih dopoldan. Potem kosilo po reglcih, popoldan pa je še mami spekla eno krasno ribezovo pecivo in evo ga na, dva kosa naravnost v mene. Zvečer pa spet lubenična požrtija. Hvala bogu, da je konec vikenda. V službi pa razen sadja na srečo nimam. No, tole sem pisala več kot eno uro, saj je sodelavka šla na dopust in sedaj vsi navaljujejo na mene. Očitno bosta ta dva tedna zelo hitro minila. marjanca45
25. jul 2005 9:07
Saby, VSE NAJBOLJŠE za nazaj !!!! Za tisti greh se pa ne sekiraj. Rojstni dan imamo le enkrat na leto. Poglej, kaj vse sem počela jaz, pa bom preživela. marjanca45
25. jul 2005 9:57
HVALA marjanca45 za čestitke. Veš, saj imaš prav, da je rojstni dan le enkrat na leto. Bom že preživela, imaš prav. Mogoče pa bo zdaj v teh dneh še kak kg več, ko sem napihnjena kot žaba,ker imam menzo. Čauči saby
25. jul 2005 9:58
Pa še nekaj bi prosila. A mi lahko da katera internetni naslov od medover foruma, če ga ima. Že v naprej hvala. saby
25. jul 2005 12:00
Živjo! Sicer se običajno pisno ne vključujem, ampak vas samo berem.. Marjanca45, glede izpadanja las. Tudi meni so lani po dieti izpadali lasje in nasploh sem imela slabe. Mi je frizerka predlagala neke lasne obloge in tablete, ampak tega nisem nikoli nabavla. So se mi pa lasje nekje po 6 mesecih sami popravili, sem kasneje nekje zasledila, da običajno telo potrebuje pribl. 6 mesecev časa, da spet vzpostavi ravnovesje po kakršnikoli spremembi. Tako, da mislim, da tudi pri tebi ne bo problema, ker te berem da si še kar naprej zelo pridna. Lepo bodi in lp vsem. lucy30
25. jul 2005 12:13
Lucy30, hvala lepa. Je res zelo nadležno tole izgubljanje las. Po vsakem umivanju je sploh še posebej vidno, ko jih je pri razčesavanju poln glavnik. Upam, da bo tega kmalu konec. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Bolj enostavno in poceni ne gre