Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

11. sep 2005 2:01

Pa kaj je sedaj to . A vse že spite, ko je tak mrk na forumu? Ne morem in ne morem zaspat. Sem se te dni tako čez dan naspala da ponoči več ne gre. Zjutraj bo pa mala po možnosti še pred 7 vstala in bom kot mesečnik. Sy, nisi edina ki ji teža niha. Meni še ni uspelo najti recepta za uspešno vzdrževanje teže. Nisem pa še obupala. Sedaj ko je poletje za nami, nas bo vedno več hujšarjev. Je zadnji čas za nov krog, kdor ga želi zaključiti pred decemberskimi prazniki. Joj, mi je že v želodcu začelo ropotat. Večerja je bila že pred 7-imi urami...kje je že to. Bo treba iti spat, da se res še k hrani ne spravim. Pa sladke sanje! tejčica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. sep 2005 6:35

Dobro jutro punce!! Počutim se krasno, ker moj želodec ni poln.Veš joli, ko začne biti mrzlo ne morem kolesarit, pa priklopim na laufanje.Ko pridaš v tempo nemoreš brez tega.V fitnesu še pa nikol nisem bila.Boš povedala kako je??Samo jaz bi imela daleč, ko pridem v Celje, lahko že pretečem 5km.Ne vem, če se mi splača.Doma imam uteži samo pripravit se moram še, da bi jih dvigovala.To je pa spet drugo poglavje!!Jaz pravim ,saj bo enkrat!! Dekleta oglasite se kej!! Čao,čao!! helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. sep 2005 12:14

Hojla! Helena,želodček je danes že vredu,mi pa zato iz nosa teče! Prehlad na pohodu. Včeraj nisem skoraj nič jedla,sam kos kruha,pa ogromno čaja. Sy,men teža neprestano niha,ampak to je eden ali dva kilograma gor pa dol,zaradi česar pa res ni panike.Pač se zgodi,da poješ kaj bolj slanega,pa takoj slabše odvodnjavaš in se že na tehnici pozna.Če pa ti teža niha za več kil,pol pa mal bolj glej kaj in koliko imaš na krožniku. Saj veš,za kosilo poln krožnik,za večerjo pol krožnika,to pa ni tako zapleteno,kajne. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

11. sep 2005 13:01

OJ Novo odkritje-nalezljivost prehlada po spletu-zdravil ni.ČAU BAU joli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. sep 2005 14:13

Zdravo punce! Punce čimprej okrevajte, dolgčas je na spletu.Pogrešamo vas!!! Jaz sem bila na kolesu.Čist preznojena pridem domov. Imam relacijo Dobrna-Celje in nazaj čist ta prava v 1h 30 minut jo prevozim. Sedaj grem mal delat!! Čao, čao!! helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

11. sep 2005 15:23

Hello deklice, se še jaz malo oglašam. Pravkar pospravila kuhinjo po kosilu. Privoščila sem si osliča v omaki. Sem mal eksperimentirala pa mi je kar uspelo. Zraven pa solata s paradižnikom in kumarico. Mojima pa sem spekla bedrce in prepražila skuhan krompir. Tudi na juho nisem pozabila. mi jo je tašča dala. toliko o mojem kosilu. Dnes sem že bolje, velilko bolje, zato se spravljam pomit stanovanje in likat. Verjetno bomo šli še na sonček dokler je. Lepo nedeljsko popoldne vsem skupaj želim in uspešno dieto. LANES

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. sep 2005 17:19

Marjetka cvetka, ni problem v dieti. Problem je PO dieti. Takrat začne teža rasti. Potem jo skušam skontrolirati, pa gre malo dol ali pa ostane na mestu. In pri tem ni problem v tem, kaj je na krožniku. Problem je v tlačenju čustev. To najbrž skoraj vse poznate. Sy

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

11. sep 2005 20:04

Riba-ribica, kako je bilo včeraj? Upam, da ti je hitro minil dan! Kako si se pa danes počutila? Jaz sem danes bolje. Zgleda, da je res nekaj bilo v zraku včeraj. Helena, si pa res pridna. Vsaj delček te vstrajnosti prenesi na dieto, pa bo? ...........................Saj vem,.............pri tistemu, kar nam je všeč, sploh ni problem vztrajati. LANES, kakšen je bil oslič, in kako si ga pripravila? Jaz, ga največkrat naredim pečenega v folija (hčerka seveda obožuje ocvrtega) z malo zelenavice zraven in začimb, bi pa rada še kakšno varianto, tako dietno. Sy, mislim, da skoraj vse poznamo, to tlačenje čustev. Tudi sama imam probleme z vzdrževanjem teže. Vadno je kakšno leto-dva mir (tako je bilo po tistih mojih dolgotrajnih dietah) potem se pa začne nabiranje. Te kratkotrajne diete (teden, dva ali celo manj) pa so najslabše. Tiste so mi nabrale vedno največ kilogramov. luthien

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

11. sep 2005 21:01

Hojla Luthrien, kar na hitro ti odgovorim. Osliča sem danes na hitro popekla na olivnem olju. V voku sem na olivme olju popekla čebulo in česen, zalila z ribjo juho (kosti sem kuhala v njej), dodala naseklane pelate iz konzerve, mediteranske žačimbe, sol in poper, na to omako položila popečenega osliča in ga dušila v omaki. Proti koncu po potrebi še po želhji začiniš. Dodala sem še malo paradižnikove mezge, da zgosti omako. Je blo kr okusno. Zvečer pa sem jedla sir in solato, da dobim, malo mlečnih izdelkov v sebe. Lepo se imej. Grem še likat, ker sem se cel popoldan potepala. Sem bila pa pridna in se končno šla rolat. Sy, sem na začetku na sredini diete in je mene tudi strah kkako bom obdržala doseženo težo. Berem, da vas ima večina težave s tem. Se bom s tem ukvarjala čez dva meseca. Lepo se imejte pa nič več ne pojejte, ker ura je devet in je treba ovce štet. LANES

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. sep 2005 21:25

Luthien, hvala za vprašanje, žal moram priznati, pri vodnih dneh nisem preveč pridna, kar hitro skombiniram s sadjem. Ko popoldne skoraj omedlevam od lakote ali od domišljije ali od česa drugega, se mi zdi stradanje nesmiselno, se pa ostale dni bolj držim reda. Čez dva dni končam in potem moram samo čuvati svojih 7l,5 kg. Saj včasih pokaže tehtnica tudi številko pod 7l, ampak res bolj redko. Jutri popoldne se vidimo. Pozdrav! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti