Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. sep 2005 13:16

Hojla! Pa ne me no tak hvalit. Masenka,a na Dobrno se greš namakat.A veš,da to sploh ni daleč proč od mene,manj ko pol urce z avtom imam do tja. Mene pa nekaj želodec boli,ne vem,ali sem kaj pojedla ali pa je kakšen virus.Mi nič ne diši za jest,sem pa en rupurut vzela in je bilo boljše. Lanes,pametno da si si nabavila kalcij,še kakšno železo bi ne bilo slabo.Tudi jaz imam te stvari vedno na zalogi,pa še magnezij. Ne vem več,katera je napisala,da ji primanjkuje mineralov in da naj zato grizlja korenček.Tudi men se zdi,da mi nečesa primanjkuje in bom tudi jaz probala mal grizljat surov korenček. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

10. sep 2005 13:26

Tejčica, hvala za trud. Marjetka cvetka, pesmica mi je všeč. Pesmice o naši dieti sem že začela zbirati. Lačna sem, saj imam danes zadnji vodni dan. Grem še malo s kolesom naokrog, tako bom laže zdržala do večera in upam, da bom šla hitro spat. En shujšan pozdravček! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. sep 2005 13:47

Tako so se pri men nabirali kg, pri vsakem porodu 10kg je ostalo. Nekaj kg mi je uspelo sklatit. Starejši si, težje je!!Občudujem ribico, kako ji gre lepo fino in danes ima vodni dan in sploh ne jamra, tako kot jaz!!Držim pesti za tebe ribica,da ti uspe.Si se gdaj na vodni dan pregrešila?? Za vse, ki ste sadne in vodne držim pesti. Lp helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. sep 2005 15:47

Tudi jaz mislim nate Ribica. Kar zamoti se in ven iz kuhinje. Hvala za spodbudo Helena. Sem še pridna. Danes imam na vseh področjih očiščevalni dan in se počutim že kot ožeta cota. Da ne bo pomote, stanovanje me še čaka. Moje telo se čisti od glave do peta. kar tišči me k tlom. Grem spet mal počivat. čao. LANES

helena45  

10. sep 2005 19:17

Dober večer!! Bravo punce, lepo vam gre ta sadni in vodni dan. Bila sem na kolesu, kar nekaj km sem prevozila.Počutim se zelo dobro, glede na dopoldan. Oglasite se kaj!! Čao,čao helena45

helena45  

10. sep 2005 19:23

Marjetka Cvetka, kako je s tvojim želodčkom, al te še kaj boli Želim ti čimprejšnjo okrevanje lp helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. sep 2005 20:04

Hojla Helena, kaj si ti pridna. A vsak dan kolesariš? Danes sem se hotela tudi jaz rekreirati pa mi ni uspelo. Sem pa tudi jaz malo boljše kot opodnan, Vzela sem en Lekadol. Po tabletah jaz sicer zelo redko sežem. Mora rez bit že hudo, hudo. Najprej poiskušam s čajčki, limoncami in svežim zrakom šele nato kemija. So mi pa rekloi, da ko že hudi boli tableta ne učinkuje več, da bi morala vzet takoj. No, ja. Kaj vse pravijo. Dan končala z eno sočno mlado jabolko. Mogoče si bom še eno privoščila, ker je bila ta tako dobra. Če bo sila. Sicer pa po 20. uri ni več papice. Pa lep pozdrav. LANES

helena45  

10. sep 2005 20:24

Skoraj vsaki dan, če je le mogoče, drugače grem zvečer mal teč zraven hčerke. S kolesom res uživam, ker ne bo več dolgo toplo!!Preko zime res pogrešaš kolo.Zato še moram ujeti zadnje trenutke, ko so še na voljo. Lanes vse čestitke ,kar dobro se držiš diete. Bom morala pri sebi še marsikaj razčistit!! Lep večer ti želim in ne predolg! Lahko noč!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 10. sep 2005 20:28:54

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

10. sep 2005 21:16

Ojla Preden sem uspela obdelat vse strani je kar trajalo.Tejčica tebe je pa orenk zrukalo-ti jaz se vedno tolažim,da je vse za nekaj dobro.Mogoče si bila res preutrujena pa te je "čapalo".Bila sem odsotna od včeraj pa vidim ,da ste se že zmenile za izlet.To je res fajn ,samo me s tega konca bi se mogle prav zorganizirat tudi doma.Punce saj veste kako je to ko gre mama od doma ,mož bi šel najraje z menoj ,pol pa to ni to .Otroci čeprav že veliki 24 in 16pa pol,pa takoj z vprašanji na plan.Helena super je če laufaš ,jaz sem si sveto obljubila ,da s 1.okt. začnem v fittnesu,ker me hrbet presneto matra. Lanes ti si ful dobra ,da nas kar vse obdelaš, sploh spustiš kakšno,ko se nas lotiš ? Vam povem,da mi je kar lepo pri dušci ko se tako usedem pa pogledam kako ste vse? Marjetka-Cvetka ,pravi si poet, prav lušno te je brati, si prav za znoret. Ti v verzih vse pišeš, poročaš nam vse,kar hujšarcem našim zgodilo se je.....No ,malo za hec pa malo zares-danes sem od volje.Bodte fejst še naprej. joli Sporočilo je spremenil(a) joli dne 10. sep 2005 22:06:18

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. sep 2005 22:02

Živjo, punce moje! Čez nekaj dni se vam bom (spet!) pridružila. Tokrat za cele 3 mesece. vidim, da je kar nekaj poznanih, starih, ponavljajočih punc. Upam, da nimate problemov z ustaljevanjem teže, da vam ne niha neprestano. Meni niha in nekaj bom morala poštudirati, da jo bom skontrolirala. Ker res ne bi rada bila vsakih nekaj mesecev na dieti Če ima katera kakšno idejo, se priporočam. Nekje sem prebrala, da se tisti občutek, da si "švoh" in da te glava boli v prvih dneh diete, posledica izločanja strupov iz (oprostite mi) "špeha". Strupi so vse snovi, ki jih telo ne more predelati, uporabiti, niti ne izločiti, zaradi preveč dela s prebavo preobilice hrane, ki jo uskladišči v maščobo. Rešitev je v veliiiiikoooo vode, ki jih bo odplaknila. Manjka mi tisti občutek lahkega telesa in energije. Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti