12. sep 2005 6:44
Dobro jutro, vidim da ste bile pridne med vikendom. Se je pa tudi mene včeraj lotil prehlad, danes pa sem takšna kot da me je povozil valjar, kiham, smrkam, teče iz nosa, nekaj me po glavi špika......Imam pripravljene robčke, tablete za glavo, pa mentoklar za pod nosom, pa neoangin brez sladkorja....Sploh mi ni jasno kje sem se prehladila. Marjetka cvetka zelo lepa pesmica, jo bom shranila v moj arhiv, pa upam da se še dobimo, da boš lahko še kakšno napisala. Jaz pa sem imela včeraj dan za žretje, že zjutraj ko sem se zbudila se mi je zaluštalo zajtrka takšnega orng pa sem si ga privoščls, polnozrnat kruh z maslom in medom - 4 manjše kose, pol sem za kosilo pojedla čisto govejo juho in govedino+kumarično solato, po kosilu smo šli na vikend, s sabo pa smo vzeli rižev narastek in seveda smo po nekaj urnem delu postali lačni in smo ga pojedli, normalno da sem si tudi jaz privoščila kos. Ko pa smo se peljali domov smo šli mimo pizzerije pa smo se morali ustaviti in sem pojedla še 1/4 družinske pizze z šunko, slanino, tunino, artičokami, beluši, gobami in sirom. Nažrla sem se kot pr....Danes pa imam dan za čiščenje. Ampak enostavno vem da kdaj pa kdaj si moramo privoščit takšno žretje. Meni je vsekakor boljše da v enem dnevu pojem vse kar vidim, kot pa da bi vsaki dan po malem grešila. Kuk je men hudo, komaj diham pa nič ne voham.. Bodite bolje kot sem jaz. Lp tuna