Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. sep 2005 14:10

Veronika, jaz sem in še vedno jem solato k čemurkoli na OH dan, razen k pici, ker mi nekako ne paše. Res pa je, da v knjigi ne piše nič o solati. Ampak sem se sama tako odločila, ker mi same testenine niso dobre, pa me je vseeno "pobralo" za 15 kil. Tako, da ti jo kar privoščim. Samo res pa nisem v solati imela nikoli krompirja. Dober tek ! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. sep 2005 14:14

Slik res ni nič novih. Tudi jaz jih vedno znova gledam, pa same "stare" face. marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

12. sep 2005 14:24

Hej Lanes pardon - še tebe sem hotela pohvaliti za tako izčrpen zapisnik s sestanka. Super! Tuna zate pa upam, da si viruse že odgnala stran - vsaj nekaj virusov. Prijeten dan še naprej! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

12. sep 2005 14:30

Evo punce, jaz sem ena tistih, ki je obljubila, da bo dala sliko gor, pa sem še vedno dolžnik. Bom to v najkrajšem času storila...mam vse slike doma, kjer pa nimam neta (upam, da samo še kratek čas, ker sem si ga že naročila) , vedno pozabim cd v službo prinest in potem sliko v album dat...upam, da bom znala...nisem ravno računalniški mojster! Veronika jaz vedno zraven testenin jem solato, čeprav ni napisana, tako da kar brez problema navali na solato! claudia12

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

12. sep 2005 15:32

OK, solata bo vedno zraven. Kaj pa na sadni dan - ali jeste tudi zelenjavo? LP VEROVNIKA

ninchy  

član od: 13.12.2004

sporočila: 2

12. sep 2005 16:52

Živjo! Malo sem brala vaš forum in opazila, da se skoraj vse tehtate vsak dan. Tehtanje je priporočljivo 1x na teden, na isti dan in na isto uro (najbolje ko vstaneš). Pri vsakodnevnem tehtanju kar hitro izgubis voljo saj kile na izgubljamo konstantno. En dan lahko shujšas, naslednji dan pa ti lahko tehtnica pokaze kaksen dekagram vec. veliko bol zadovoljne in vesele boste svojega rezultata ce se ne tehtate tako pogosto. Knjiga 90 dnevne shujsevalne dijete priporoča celo tehtanje 1x mesečno, mislm da po vodnem dnevu. Če že ne morate zdržati tako dolgo, se tehtajte 1x na teden, vsekakor pa ne vsak dan. Mislm, da boste veliko bolj vesele ce boste po enem tednu ugotovile da ste zgubile 1-3kg, kakor da vsak dan gledate nihanja. Lp Nina ninchy

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

12. sep 2005 17:30

Lanes, hvala za recept, ga bom probala. Claudia12, tejčica in Tuna, kaj je zdaj to? Ali se tako hujša? No, glavno da boste nadaljevale po predpisih. Riba-ribica, saj sem tudi jaz mislila, da če ne bom zdržala, da bom pojedla kos sadja. Mislim, da to ni tak problem. Telo se vseeno čisti. Me prav veseli, da si napisala koliko kg si izgubila, ker sem že mislila, da je z mano nekaj narobe (oziroma, da nekaj narobe delam), ker mi ne gredo toliko kilogrami dol, kot drugim. Meni teče že tretji mesec, pa je zguba samo -4,5 kg. Želim ti, da bi prišla pod 70 kg, jaz pa bi se jim rada čim bolj približala. Ampak s tem krogom to ne bom dosegla, bojim pa se kaj bo po dieti. Joj, Marjanca, rada bi malo tvoje samokontrole!!!!!!!!!!!!!!!!! Robi, seveda nas zanima, kar tako naprej! Zanimivo, ti si tudi v drugem krogu (če se ne motim), pa ti kar ratuje zgubljati težo. Punce, fajn se imejte na klepetu. LP luthien

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

12. sep 2005 17:36

Danes sem začela. Tečna sm in glava me boli. Sej bo šlo mimo. Beljakovinski dnevi mi najmanj pašejo. Jutri bo bolje. Sy

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

12. sep 2005 19:03

Na začetku sem obljubil, da bom dodal svojo sliko in obljubo sem sedajle tudi izpolnil! Punce, le oglejte si edinega moškega med vami! Robi

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. sep 2005 19:44

Dober večer! Boby slika je super. Ni videt, da bi imel kaj kg preveč.Koliko, pa še misliš shujšat??Imaš, pa ogromno volje.Kako se psihično pripraviš, da tolk velik sklatiš v enem tednu.?? Luthien, al sva jutri na sadju?? Sy kar zdrži!!Če enkrat začneš grešit se ne ustaviš več, tako je pri meni!! Lep večer lp helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti