9. sep 2005 13:36
Luthien in Helena, saj je že pol dneva za vama. Malo še, pa bo že popoldan, pa večer, jutri pa tehtanje in nagrada. marjanca45
9. sep 2005 13:36
Luthien in Helena, saj je že pol dneva za vama. Malo še, pa bo že popoldan, pa večer, jutri pa tehtanje in nagrada. marjanca45
9. sep 2005 13:37
Pozdravljene! Super vidim, da ste zelo pohodniško navdušene.... polhograjska grmada sicer ni visoka, ampak je en čuden strm hrib.... kot študentka smo takrat večkrat sproščali energije po hribih tam naokoli.... Čeprav sem po rodu Gorenjka.... me niso uspeli navdušiti za hojo navzgor..... uro in uro in pol.... potem pa nimam več energije..... raje imam prijetne sprehode po Pohorju, ker je bolj položno. Najbrž sem edina gorenjka ki ima raje naše hribčke.... Luthien.... saj bo.... telo špara....res so muke.... Prijeten vikend vsem, se že veselim našega ponedeljkovega srečanja v MB. Naročila sem lepo vreme Se bomo pofočkale.... v ponedeljek dopoldne.... Maša
9. sep 2005 13:46
Maša ali se nam boš pridružila? Punce se beremo v ponedeljek, ne ga preveč srat, pa lepo se imejte. Bay,bay tuna
9. sep 2005 14:04
Masenka, Marjanca, hvala za spodbudne besede. Moram iti mojima kuhat kosilo. Jima bom kar riščančjo obaro naredila. luthien
9. sep 2005 14:10
Zdravo Luthien!! Vem kaj prestajaš, sem na istem, kar vleče me v kuhinjo.Sin je naredil kosilo namesto mene, samo ne vem kako bo šlo!!Človek se premal pripravi in volja splahni. Marjana sprašujem se, al si bla prej skoz bolj močne postave, al si se sam občasno zredila. Od kod tije blo tolk volje, da ti je uspelo. Sem mogoče premal odločen človek??? Lp helena45
9. sep 2005 14:18
Luthien greš z nami na izlet??Iz katerega konca Slovenije si??? Veš lepo se je pogovarjat z ljudmi, ki imajo enake misli, pa tut življenje nam ni prizaneseno!! Vse si moraš sam uredit po svojih močeh. Uživajmo življenje!!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 09. sep 2005 14:20:13
9. sep 2005 14:20
Helena, jaz sem že kot otrok bila bolj močna. 6 let stara sem imela močno sklepno revmo in sem potem 6 let morala jesti zelo močna zdravila. Da mi ne bi uničila želodec, so mi predpisali posebno redilno dieto (!), po kateri sem se zelo zredila in potem sem imela kar naprej probleme s težo. Kar pomnim, sem vedno poizkušala neke diete, po katerih sem shujšala, samo teže nisem ohranila ne vem kako dolgo. Zdaj pa se mi je v glavi nekaj premaknilo, ko sem videla, koliko zdravje pomeni, saj pri mojih problemih s hrbtenico skoraj nisem mogla več hoditi. In ko sem se po operaciji zbudila in čutila noge, sem sklenila, da bom živela drugače, da bom bolj skrbela zase. Potem sem začela s 3MD dieto, rednim gibanjem in to je to. Res pa je, da sem bila vedno bolj trmasto bitje, samo zdaj me menda strah pred ponovno operacijo hrbtenice dela še bolj vztrajno. Ko si zadam cilj, se potrudim, da ga tudi dosežem. Zato sem imela verjetno tudi tako malo problemov z grešenjem med dieto, pa tudi zdaj sem kar pridna. Res pa je, da tako malo kil nisem imela po moje od srednje šole. Sem kar ponosna nase. Stara koka,.... Vodenki, zdržita ............... Pojdita ven iz kuhinje. Jaz sem običajno šla brati knjigo v spalnico ali pa sem se lotila pospravljanja stanovanja. Maša, tudi jaz komaj čakam ponedeljka !!!!!!! Lep vikend vsem, jaz pa grem spet v moj internetni mrk !!!!! marjanca45
9. sep 2005 14:39
NOVICA! Za tiste, ki bi šle rade na Veliko planino imam izredno ponudbo. Lahko vam uredim, da si boste vmes še odpočile ali celo prespale tam gori. Imam zelo dobre veze za kočo na Veliki planini. Prijetna lesena koča, v neposredni bližini bivšega hotela Šimnovec. V koči so 3 sobe in 7 postelj + 1 pomožna, toda so posetlje tako široke, da na njih lahko spita 2 osebi. Nič ne natolcujem, le ponujam! Najem koče stane 6.000 (+ 8,5 DDV) ne glede na število letovalcev. TOREJ ČE ŽELITE, MI SPOROČITE! P.s. Sama sem izredno slab pohodnik in se sploh ne morem primerjati z vašimi podvigi. Opisujete pa takšne izletniške točke, za katere še nikoli nisem slišala, pa že prav dolgo živim v Sloveniji. LP VEROVNIKA
9. sep 2005 14:54
Hojla! Lanes,super si napisala tole poročilo. Jaz,ko sem bolj pesniška duša,sem hotla nekaj verzov skovat,sam mi nekam ne rata.Pa ko me bo primlo,bom že kaj naštudirala.Glede pohoda rajš nič ne obljubim,jaz sem pač takšna,da si ne delam dolgoročnih planov.Ko se boste odločile kam bi jo mahnile,bom že sporočila,a pridem al ne,bom pa probala še mojo mamo mal naflancat,da se pridruži pohodu,ker kar velik skupaj hodiva.Sva mislili letos na Uršljo goro,pa ga je vreme tako fiksalo,da se nikakor ni izšlo. Bi pa jaz rajši šla na kakšen nižji hribček,čeprav me pa na Veliko planino tudi vleče. Helena,Luthien,še malo pa bo.Dajta še mal zdržat,bosta vidli,kako odlično se bosta počutili jutri. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
9. sep 2005 19:21
Marjanca, mislim, da je zaradi teh vseh tvojih težav tolikšen strah, da se ne boš ponovno zredila (zadnjič si nekaj omenjala). Ampak, poglej kako močna oseba si. Še sama praviš da si bolj trmastega značaja. Zato te ni treba biti strah. Jaz ti želim, da bi se tvoje želje uresničile, da bi ti tale način prehrane prišel v navado in da bi vzdrževala težo, če ne še kaj shujšala. Hvala vam vsem na podpori. Če ne bi bilo vas bi sigurno že kaj priromalo v moja usta, če ne kaj druga, sadje sigurno. Prej sem že ene oreščke "sanjala". Še tole urico zdržim pa bo. Dobro, da imam stranišče takoj blizu. Danes še za toaletni papir in vodo nisem "zaslužila". Sem morala prej iti malo ven. Danes mi je pa prav prišlo, da je hčerka prišla iz šole z novimi naročili , pa sem iskoristila in sva šli v trgovino. Helena, jaz sem iz Gorenjskega konca. Žal pa na soboto imam čas, v nedeljo pa ne. Tako, da upam, da se bomo še za kdaj zmenile, da bom še jaz lahko šla zraven. Vam pa želim veliko užitkov. luthienKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Pad Thai s piščancem