Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. sep 2005 9:46

Bonaca pozdravljena sem te že pogrešala. Jaz bom imela danes sadno vitaminski dan, so v službi takoj opazili, da nisem vredu, sem si kupila celo vrečo sadja, pa šumeče multivitamine (10 multivitaminov + 5 multimineralov), pa propilis kapljice, upam da bom jutri že OK., samo da bi nehalo teči iz nosa, pa vohala bi rada. Evo pa da vas spomnim na naš pohod: Veronika dobro si se spomnila Vače - gozdnate vzpetine pri Vačah: Slemšek (677 m), Špičasti hrib (695 m) Ostri hrib (746 m) Encijan predlagala - Kamniški vrh: 1259 m, 1 h in 30 min hoje (http://www.zaplana.net/Izleti/KamniskiVrh/), poglejte je zelo lepo. Sv. Jakob 806m 1h Sarica predlagala: Polhograjska grmada (898 m), 1h in 30min hoje - samo klopce in razgled Rašica (641 m)- planinska koča LISTA PRISOTNIH: MARJANCA- Slo Konjice TUNA- Celje HELENA- 20 km iz Celja proti vzhodu LUTHIEN - Gorenjska SARICA - Ljubljana ENCIJAN -Slo. Konjice ? LANES - Celje ? BONACA - Celje ? MARJETKA CVETKA - Šoštanj ? Termin zaenkrat, nedelja 18.9.2005 A sem katero še izpustila? Zaenkrat prevladuje okolica Celja, morda pa bomo lahko šle kam bližje? Kunigunda, Skala, Konjiška Gora, Boč..... Lp od Smrkete......ha,ha,ha..... tuna

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

12. sep 2005 10:03

Hojla! Pa je spet tu ponedeljek... Mi še manjka volje da bi začela delat tako kot je treba. Danes je šla naša mala po dveh tednih spet z veseljem v vrtec. Brez prepričevanja, joka... Uf je to dober filing. Je tako letela vzgojiteljici v naročje kot včasih. Sem ravnokar govorila z Majdad in je že prišla domov, tako da je ne bo danes na srečanju v MB. Se nam pa oglasi takoj ko pride do računalnika. V nedeljo jaz ne morem priti na izlet, saj je padla odločitev, da bomo imeli ta vikend prvo trgatev. Upam da bo vreme naklonjeno vam in nam. Pa še poročilo kako je bilo z dieto čez vikend. Sicer bi bilo bolje da ne bi napisala, ampak vest si moram olajšat. V soboto sem bila pridna in jedla tako kot je potrebno na B dan. Včeraj pa je bilo kosilo še čisto o.k. (pečen krompir, špinača, bučke , radič s fižolom) za večerjo pa se mi je zaluštalo pice. In moj dragi je bil seveda takoj za in smo jo hitro naročili in še hitreje pojedli. Ker pa smo na pico čakali več kot uro sem vmes pojedla še kremšnito, ki mi jo je tašča dala za domov da bi si jo privoščila danes za večerjo ko imam OH dan. Katastrofa! Ne vem še kaj bom naredila z današnjim OH dnevom. Najbrž se bom odpovedala sladici, če ne bom kar dva sadna dneva udarla! Bomo še videli, kako bo dan tekel. Sedaj pa grem še malo delat, da si bom plačo zaslužla. En sončen pozdravček! tejčica

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

12. sep 2005 11:00

Ojla! Grem na malico (samo kava)....pogledat če je na Slomškovem trgu vse po planu Zaenkrat torej kaže, da bomo imele trojček... no upam, da se kakšna pridruži. Za zdaj pridno zobljem grozdje... za malico so mi sodelavci spet napekli cel kup slaščic... ne vem kako bo Mogoče košček danes in košček jutri! Lep dan še naprej! Maša

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

12. sep 2005 11:13

Claudia, danes imam zadnji škrobni dan v 2. krogu. Iz 74 kg sem uspela priti na 71 kg, cm pa so tako tako. V pasu imam že kar nekaj mesecev 78 do 79 cm, včasih tudi kaj več. Mislim, da se cm niso nič zmanjšali v tem krogu, imela pa sem jih že kakšnih 85. Prav tolilko, morda še kaj več, pa sem imela pred kakšnimi dvemi leti kilogramov. Visoka sem 162 cm, na tem svetu pa sem že dobrih 50 let. Tako na težo pod 62 kg sploh ne računam več, rada pa bi prišla pod 70 kg. Pa še to: danes zjutraj me je ena soseda vprašala, kako mi je uspelo tako shujšati. Seveda bo sledilo malo reklame za 3MD, saj takrat za pogovor ni bilo časa. Grem uredit gospodinjske zadeve, da pridem popoldan. Škoda, da Majde ne bo, ampak Štajerke pa pridemo, kajne? riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. sep 2005 11:23

Olina je zadnjič tudi povedala, da pride. Tabina, kam si izginila ? Ko greš iz službe, se nam samo pokaži ! Saj te ne bomo nič gnjavile, obljubim. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

12. sep 2005 11:55

Uffff.. Zunaj sonček, poletje.... super... Na slomškovem trgu je vse pripravljeno Pred mano pa cel kup stvari za uredit in sestankov.... kako lepo bi bilo poležavat na soncu in se namakat v bazenih pri hotelu habakuk Za tolažbo za malico ena mala slaščica.... da se ne pokvari imam sicer škrobni dan.... no ostalo pa bo za jutri za OH.... namesto sladke večerje, sladka malica Kaj bomo za kosilo.... je še uganka.... vsekakor bo nekaj iz krompirja.... mogoče krompirjevi svalki z zelenjavno omako ali pa kar slivovi cmoki..... zame seveda brez drobtin in sladkorja. Grem naprej pridno delat za ljubi kruhek... Čaubau, Maša

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

12. sep 2005 12:45

Pozdravljene, drage dame! Kot sem obljubil, vam vsak ponedeljek posredujem rezultate mojega vsakotedenskega tehtanja (če vas seveda zanimajo). Torej: po prvem tednu diete sem shujšal 2,5 kg. Danes imam sadni dan, kar pomeni, da si bom za kosilo privoščil dušene bučke,papriko in paradižnik, vse dobro začinjeno s česnom! Že diši iz kuhinje! Prav lepo vas je brati,kako se srečujete in vzpodbujate! Robi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. sep 2005 12:59

Bravo Bobby,le tako naprej! Mariborčanke,lepo se imejte! Jaz počasi šibam v službo! Pravkar sem si privoščila piščanče bedro z zelenjavo po receptu iz druge rinine knjižice.Zelo okusno! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. sep 2005 13:05

Robi, 2,5 kg v enem tednu - !!!!!!!!!!! Pa sploh kaj ješ ? Tudi jaz sem danes sadna, vendar, ker sem ves dan zdoma ( sirotica Jerica ) lahko samo sanjam o dobrotah, o katerih pišeš. Diši pa mi malo s tega tvojega pisanja. Prav občudovanja vreden si, ker si tako pripravljaš hrano. 99,9% moških ob tem, če jim predlagamo, da bi se prehranjevali na ta način, le skomigne z rameni ali pa se namrdne. Si jim lahko svetel vzor !!! Superca si ! Po moje bi te lahko posnemala tudi marsikatera ženska. marjanca45

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

12. sep 2005 14:04

Pozdravljene! Tudi jaz sem danes sadna. Ko prebiram vidim, da na sadni dan jeste tudi zelenjavo. res bi veliko raje jedla zelenjavo za kosilo kot kakšno pomarančo ali naktarino. Pa še nekaj! Ali na OH dan jeste poleg pizze ali makaronov tudi solate. V dieti je menda ni. Prosim za nasvet. Danes je moj 8 dan. Tudi jaz sem že malo zglihala grehe poletnih mesecev. Mariborčanke, na zdravje. Še nekaj - ko sem včerja listala po albumu, nisem našla nič novih slik. Ali geldam kaj narobe? LP VEROVNIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 12. sep 2005 14:12:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti