12. sep 2005 9:46
Bonaca pozdravljena sem te že pogrešala. Jaz bom imela danes sadno vitaminski dan, so v službi takoj opazili, da nisem vredu, sem si kupila celo vrečo sadja, pa šumeče multivitamine (10 multivitaminov + 5 multimineralov), pa propilis kapljice, upam da bom jutri že OK., samo da bi nehalo teči iz nosa, pa vohala bi rada. Evo pa da vas spomnim na naš pohod: Veronika dobro si se spomnila Vače - gozdnate vzpetine pri Vačah: Slemšek (677 m), Špičasti hrib (695 m) Ostri hrib (746 m) Encijan predlagala - Kamniški vrh: 1259 m, 1 h in 30 min hoje (http://www.zaplana.net/Izleti/KamniskiVrh/), poglejte je zelo lepo. Sv. Jakob 806m 1h Sarica predlagala: Polhograjska grmada (898 m), 1h in 30min hoje - samo klopce in razgled Rašica (641 m)- planinska koča LISTA PRISOTNIH: MARJANCA- Slo Konjice TUNA- Celje HELENA- 20 km iz Celja proti vzhodu LUTHIEN - Gorenjska SARICA - Ljubljana ENCIJAN -Slo. Konjice ? LANES - Celje ? BONACA - Celje ? MARJETKA CVETKA - Šoštanj ? Termin zaenkrat, nedelja 18.9.2005 A sem katero še izpustila? Zaenkrat prevladuje okolica Celja, morda pa bomo lahko šle kam bližje? Kunigunda, Skala, Konjiška Gora, Boč..... Lp od Smrkete......ha,ha,ha..... tuna