9. jun 2005 15:43
Aja, še nekaj. Važna je prehrana in pitje velikih količin vode. Pa čim manj soli in rekreacija. Najbolj pa še vedno pomaga masaža. diling
9. jun 2005 15:43
Aja, še nekaj. Važna je prehrana in pitje velikih količin vode. Pa čim manj soli in rekreacija. Najbolj pa še vedno pomaga masaža. diling
9. jun 2005 16:51
Ne vem, spijem na galone vode, kolikor toliko se gibam, jem pa res vse.. Ampak mislim, da je tukaj veliko genetskega vpliva-tudi mami ima celulit. Hodim pa trenutno na neko terapijo, ki naj bi pomagala odpravit celulit, bom sporočila kako uspešna bo. Suzi
9. jun 2005 17:34
Ljudje smo pač različni in kakšen je splet okoliščin pri vsakem posamezniku oz. bolje rečeno posameznici je pač vrjetno splet različnih okoliščin. V gensko osnovo jaz ne vrjamem prav preveč.Imam dve odrasli hčer(21 in 18 let)i: ena je celulitasta, kar je vidno že z kar nekaj metrov, druga skorajda nič. Pa sta npr. po itm-ju nekako isto. Sama sem bila tudi kar močno celulitična, vendar recepta za odpravo tega ni kar tako lahko povedati. čisto res je kar se o tem piše. Potreben se sklenjen krog večih stvari, da uspeva odprava in ne samo nekaj. In najbolj bistvena pri tem se mi zdi prehrana, na drugem mestu tekočina in na tretjem telesna aktivnost. Potem pa so šele kreme, masaže, stres in podobno. Sama sem uporabljala kolekcijo Dove (cel mesec dni), skorajda vsakodnevno knajpanje od gležnjev do pasu, otiranje z grobo brisačo. Predvsem pa sem spremenila prehrano (najprej to, dva meseca, potem kreme) in pa povečala gibanje (nikakršen fitnes, ampak tako, v vsakodnevnem življenju). Celulit je odšel, ostale pa so še strije kot posledica petih porodov. Danes imata obe hčeri več celulita kot jaz, prav tako npr. moja sestra, čeprav ima manj kilogramov kot jaz. Da ne govorim o tubah in tubah krem, ki jih porabijo (prav vse tri, trenutno so vse tri ponovno že tri tedne na "kremni kuri"), kako se menjajo proizvajalci, ker pač eden ne zadosti potrebam. Torej haklc ne tiči le v teh kremah, ampak nekje drugje. Vsaj pri teh treh ženskah. Pozdravček Marika
10. jun 2005 7:37
No naj še jaz npovem svoje mnenje, enostavno celulit je bolezen...in razpasel se je na veliko. Vzroki so premalo gibanja, slaba prehrana oz. napačna prehrana, premalo tekočine, in opažam tudi kontracepcijske tablete, ki zadržujejo vodo v telesu...v glavnem ena sama celulitasta koža. Sicer nimam blazno hudih težav, vendar uporabljam Vichy anticelulitni gel, sedaj že drugo sezono( porabim 2 steklenički in prekinem) ampak poanta je v hrani in gibanju, krema samo blaži....aja pa še to, blazno dobra je masaža, z mokro frotirjasto rokavico pod tušem se fino zdrgnemo po stegnih, zadnjici, da pospešimo cirkulacijo, potem se namažemo z anticelulitno kremo in postopek ponavljamo, pa še pazimo na hrano.....potem pa rezultat pride.... ANJA
10. jun 2005 7:55
diling, kje pa se dobi oz. kupi tale Fango??? ti si to preizkusila? pa res deluje tako kot praviš?? .. jaz bi tudi to preizkusila... lp, Studentka1
10. jun 2005 8:20
Tudi jaz sem slišala od večih, da se jim je po določenih vrstah kontracepcijskih tablet pojavil celulit. tanca
10. jun 2005 9:23
Študentka, Fango se dobi v vsaki drogeriji. Imajo različna imena, ampak so vsa podobna. Jaz imam prav fango Fango, ki pa je bil najcenejši v Tuševi drogeriji. (nekaj časa ga že nisem kupila, tako da zdaj ne vem, kakšne so cene). Tudi moj celulit je posledica KT. Prej nikoli nisem imela problemov s celulitom, ko pa sem začela jemati KT, se mi je pa pojavil na vseh delih telesa in v velikih količinah. In izgleda prav grozno. diling
10. jun 2005 10:24
Verjamem, da telovadba sploh ni bistvena pri izgubi celulita. Glede na to, da imam vsak dan intenzivne treninge, še vseeno imam celulit. Kot je rekla anja, masaža za dobro cirkulacijo bi bila boljša rešitev. Men je skor čist zginu celulit, ko sem se masirala pod tušem pa še oblivat se moraš s hladno in toplo vodo. Od takrat naprej se mi je celulit bistveno zmanjšal in se mi še ni pojavil v večjih količinah. Pri anticelulitnih kremah je pa tako, "delujejo" dokler jih uporabljaš, ko pa nehaš je spet isto. Sicer se mi zdi da ne zmanjšujejo celulita ampak dobiš noro mehko kožo!
10. jun 2005 13:06
bila sem v Tuševi drogeriji in so imeli v akciji mislim da o. 1000,00 sit od Amai kremo proti celulitu.. ima katera izkušnje s to kremo? ... fango Fango pa pride o. 2400 sit... lp, Studentka1
10. jun 2005 14:02
A to je samo ena tuba in ena flaška ali 2 tubi Fanga? Ker potem je pa v DM cenejši. dilingKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Vanilijeve rolice