14. apr 2007 11:05
Hihi, tita, mene redi nosečnost - kaj naj pa zdaj? Grem predčasno rodit?;) Just kidding:) Glede jogurtov, a si mogoče probala z manjmastnimi navadnimi jogurti, kamor vmešaš zmiksano sadje (lahko sveže ali pa zmrznjeno), pride res ful dobro, pa po moje ne bi smelo ne vem kako redit (ne vem sicer iz prakse, jaz jogurtov pojem malo morje že od nekdaj, jih mam res rada, ampak po teoriji naj v takem jogutu ne bi bilo ne veliko sladkorja, ne veliko maščobe, kar naj bi najbolj redilo...) Se strinjam s tabo glede pitja, ponekod so ljudje dobili probleme z ledvicami od silnega pretiravanja... Po pameti;) no, zdaj moram res več pit, mi pa tudi več paše, ker se tega tudi malo navadiš, pa malo tudi telo ve, kaj rabi. Glede teh krem mam pa jaz eno svojo teorijo, zakaj drage kao boljše delajo: zdravniki pravijo, da pomaga vsaka krema, če jo masiraš v kožo, ker pač pomaga masaža, krema pa še malo zmehča kožo, pa je. Fora dragih krem je po moje samo to, da jih kupke bolj striktno uporabljajo - če daš za kremo jurja, se ti ne zdi nič hudega, tudi če ne bo pomagalo, če pa 5 jurjev, pa se potrudiš in striktno slediš navodilom... In so rezultati boljši. Kaj pravite? Sicer nimam prav dosti pojma o celulitu, samo sem ravno iz izpita in rabim malo lahkotnih tem;) Veri