11. jun 2005 13:38
Ja, jaz uporabljam kremo proti celulitu od afrodite, pa čeprav mi pravijo da nimam celulita..
Mislim pa, da ta krema kar pomaga, zelo napne kožo in jo naredi gladko. Moram pa povedati da izredno pomaga tek oziroma katerikoli šport. Ker sem seveda tipična mlada ženska in sem se začela tako fizično kot psihično pripravljati na poletje;
no, vsak dan tečem vsaj 45 min., med vikendi pa redno obiskujem košarko, seveda je v boju nad prevladovanjem celulita potrebno piti zadostno količino vode.
Ampak konec koncev je življenje preveč lepo da bi se obremenjevale z takšnimi in drugačnimi stvarmi, moramo se zavedati da to kar počnemo, počnemo zase, za svojo duhovnost ne pa zaradi ljudi okoli nas.
Če bomo všeč sebi bomo prostor in ljudi napajale z nevidno, belo, pozitivno energijo- takrat se bomo ljudem zdele čudovite.
Moški pa nas imajo radi že zaradi tega ker nismo moški in ker imamo celulit in se zaradi njega verjetno njim prav srčkano sekiramo...
zadnjič me je moj dobil na fotelju z banjico sladoleda in aniticelulitično kremo...verjetno si ga predstavljete...
Ostanite lepe....
houselady
houselady