21. jun 2005 12:40
okej, malo sem pozna, ampak sem baral rikverc in nisem mogla odnehati...
korenje! zdaj pa ti mene poslušaj.
1. imam 8 let staro punčko, zelo vitko deklico, ki 2x tedensko trenira tenis, pa nasploh je kot ostali otroci skozi v pogonu. jemo zelo malo ocvtre hrane, pijačo s co2 v glavnem pijemo na praznovanjih, torej redko. njena najljubša pijača za potešitev žeje je VODA: PO vseh tezah torej se ji naj ne bi pojavil celulit. pa ga to ubošče že zdaj ima. pri somih letih se ji, če ji nagubaš kožo na ta zadnji ali stegnih, pojavi pomarančna koža.
2. si se kdaj vprašal koliko korakov naredi povprečna ženska med gospdoinjskimi opravili? koliko gibov? zagotovo precej več kot povprečen moški, ki gre 2x na teden na fitnes šimkerirat, ali pa 1 x tedensko na rekreacijo, sicer pa v svojem varnem fotelju s pivom v rokah gleda TV. celulit ni odvisen samo od gibanja, kot smo že ugotovili, vplivajo tako hrana, kot tudi geni. v glavnem pa se pojavlaj pri ženskah. moški so pač špehasti.
no, vse to ne spada v to temo, ampak so me pa prsti srbeli... sama uporabljam afroditino anticelulitno mleko. kožo dobro navlaži, z masažno rokavico bi ob vztrajni uporabi najbrž uspela kaj spremeniti. glede na ceno pa mislim da je ena izmed najdostopnejših.
lp,
tabina