Celulit

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

19. jun 2005 22:42

Če prav si prav sitno korenje, imaš prav. Moški nimajo celulita... Žal... Imajo pa en čuden ciklus, tako da so tečni cel mesec, ne samo par dni v mesecu.... lp juhica

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

20. jun 2005 7:47

Ne morem ostati tiho. Vsa ta brezveznost. Pa kaj, če imamo malo celulita. Dva dni sem bila v Moravskih toplicah. Na maratonu. Pa tudi v Termah. GROOOOOOZAAAAAAAA, KOLIKO DEBELIH, CELULITASTIH MOŠKIH, ki jih je veliko manj "sram" kot ženske, se z dvignjeno glavo sprehaja po kopališču, mahajo s svojimi visečimi trebuščki in se nasmihajo ženskam. Ko se potrudim in si vzamem čas zase (to pomeni drugačno prehranjevanje, več gibanja in Afrodita), je rezultat manj celulita, ko pa se malo polenim, pojem več sladoleda in kakšen pomfri imam pa malo več pomarančne kože. Moj je suh, zelo suh, pa NIKDAR ne obsoja debelih. Imam pač srečo, da je v glavi "pošlihtan" in spoštuje ljudi, posebno ženske. Ne glede na videz, postavo. Irena

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

20. jun 2005 9:05

Mene celulit, ki se vesi po meni, ne bi motil, če me ne bi bolel! Je mogoče noro slišati, vendar je res. Če tečem, me boli. Razmišljala sem, da mogoče zato, ker koža (oz. podkožje) ni dovolj elastična in se hoče trgat. No, ne vem, ugibam pač. Ampak boli in ni prijetno. Kot estetski problem pa - se ne sekiram več! Moj me je sprejel s celulitom vred, če komu ni všeč, naj pa stran pogleda. Komentarji, kot jih dajej nekateri, kažejo samo na primitivnost. andrinaa

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

20. jun 2005 9:57

adrina, probaj se pred tekom namazat s kako kremo (katerokoli) in res se dobro obleci za na tek, najboljše na začetku kake pajkice, da bojo dale koži malo opore, če misliš, da te zato boli. Jaz ne vem, nisem imela nikoli s tem problemov, ampak vem pa, da mi je ful lažje laufat, če sem fejst oblečena (res pa je, da sem zmrzljivček) in mam tople mišice - mogoče je tudi v tem problem... Zakaj pa vse tako kritizirate sladoled? Jaz si ne predstavljam poletja berz sladoleda, pa tudi pozimi ga veliko zmažemo... A je ravno sladoled tak problem ali na splošno vse sladkarije (ne vem, kaj je hujše)? Veri

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

20. jun 2005 10:12

Veri, ni problem v sladoledu in ga ne kritiziram, ker ga pojem OGROMNO, ker sem sladoledni fun. Moj se kar čudi, če ga kakšen dan ne. Navajen me je zvečer, ko se vsedem pred TV, banjico sladoleda na kolena in dober tek. Ja, se pa pozna, če so zraven še druge sladkarije. Zdaj sem si kupila še aparat za peko kruha, pečem tudi po tvojih receptih, pa ne zajtrkujem več samo sadja, ampak še domači kruh. Tukaj so kilce, a ne? Jaz uživam v hrani in bom še naprej. Celulit gor ali dol. Malo je sicer moteče (v moji glavi) a bom že pošlihtala, saj nisem manekenka v kopalkah. Irena

tanjatominec  

član od: 8.10.2001

sporočila: 149

20. jun 2005 10:34

Celulit lahko tudi boli. To mi je povedala in razložila prodajalka izdelkov Natural Just. Ker sama še nimam teh problemov si nisem natančno zapomnila razlage. Je pa rekla, da je obvezno treba ukrepati. Kolegica je vzela kolekcijo za odpravljanje celulita (Just - ampule, kremo in gel) in je zelo zadovoljna. Naredila je tritedensko kuro. tanja tominec

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

20. jun 2005 10:47

Naj še jaz pristavim piskrček. NE pijem mehurčkov in sploh nič sladkega. Popijem ogromno vode. Jem zelo malo slano hrano z veliko zelenjave. Skoraj nič ocvrtega. Pijem kavo in vino, sem in tja tudi kaj močnega. Sem zmerno aktivna in srednje postave (prej suha), vendar imam celulit in to kar dosti. Pojavil se je po 25. Prejšnji teden sem bila na dopustu in si vsak dan vsaj 1 uro masirala "problematične predele" na vodnih masažah. Nisem prepričana, da je kaj pomagalo. Aja, mami ga nima.

mimika  

20. jun 2005 10:49

Na Kitajskem celulit velja za bolezen, ki jo je nujno treba zdraviti. Pri nas pa smo se (vsaj jaz) sprijaznili, da celulit je in konec. Koliko stane tista kolekcija Just?

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

20. jun 2005 15:56

Za sebe vem, da me je celulit preplavil, ko sem začela jesti kontracepcijske tablete. Mislim, da večina celulita izvira od hormonskih tablet. Ne prav ves, pa vendar.... Patricija

mimika  

21. jun 2005 7:18

Celulit je sekundarni ženski spolni znak, torej ga imajo vse ženske, kot imajo prsi. Ene imajo zelo velike, pri drugih jih ni opoziti. Tako je s celulitom, pri enih ga ni videti, pri drugih ga je mnogo. Aja, sinoči sem se natančno pogledala in ugotovila, da ga imam res manj po tisti enotedenski kuri v raznih whirlpoolih in podobno. DAnes si grem kupit še eno kremo in potem bomo videli. Kava je zelo slaba baje za celulit. Morda sem slabič, ampak ne morem se ji odpovedati. Seveda sem med tistimi, ki sem celulit že posvojila in se ne vznemirjam več kot toliko. Dokler me ne boli, bo verjetno tako.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti