13. apr 2007 23:01
Da še pristavim svoje mnenje:
Pitje enormnih količin vode pravzaprav ne vodi nikamor. Mislim, da odplakneš iz telesa še vse tisto, kar bi po pravem naj ostalo "notri". 1,5 - 2 litra na dan sta čist dovolj. Sama uporabljam kremo podjetja Clarins-Creme Masvelt Multi Reductrice. Res je malo dražja. Kar veliko časa jo imam, se lepo razmaže, ima prijeten vonj in zvečer po tuširanju imaš krasen občutek lahkote in svežine.
Diete nimam. Držim se tega, da po 18. uri več ne jem ničesar. Prej pa malce pazim, da ne naložim krožnika "ful", morda malce kombiniram.
Pri oblikovanju postave sem mnenja, da mora vsak sam ugotoviti, kaj ga redi. Strašno rada imam jogurt in mlečne izdelke. Ampak kaj, ko potem kar kipim..... kot kvas. Nekomu drugemu pa to ne deluje v tej smeri. Torej, vprašajmo se, kaj telesu ne paše, kaj je v redu.
In sploh, hrana je takšna, da ob naših naporih ne jemo zaradi lakote. Če bi se v večini primerov vprašali, zakaj jemo, bi dobili odgovor, da smo mogoče le žejni ali pa da so "lušti" tisti, ki narekujejo potrebo po hrani ne pa resnična lakota.
Kaj pravite, streljam v prazno? No, takšno je moje mnenje in pri meni deluje, le s seboj moraš razčistit, si malo s kremico pomagat in že boljši občutek, da delaš nekaj v pravi smeri, je tisto, kar ti da lepšo podobo sebe v ogledalu.
titta